bandicoot Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Takhle shora jsou Klecany supr. Já to znám jen od vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 (upraveno) Ty vyhlídky hezky navazují na ty v Bohnicích. To já rád vsechno u nad i kolem vody. V Klecanech je to taková milá procházka, potřeboval jsem vyzkoušet batoh, jeho možnosti a nastavení. Upraveno 18. října 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Základem tuláka je dobrá výbava, to Ty máš na 1. Tyhle pohledy shora jsou moc vděčné, paráda. Já to ukončil v Bohnicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Díky Tano, tak naplánuj pokračování. Časová náročnost minimální. Chtěl bych se ještě jednou podívat k Děčínu a na skály a vyhlídky ze strany před Hřenskem. Ale hlavně chci někam do hor aspoň na dva dny. Ale časově mi to nějak nevychází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Před hodinou, Daemonultimate napsal: Ergonomie výborná, na světle barvy pěkný, v noci po nasvícení trochu vánoční stromeček, kdo je přes lumi asi to ocení, já asi ne. Ale celkově spokojenost. Jsi vidět, v lese na nic, ale co já bych dal za to, aby noční chodci na silnici takhle svítili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 (upraveno) Jsem vidět, když na mne posvítíš, jinak samozřejmě ne. Já si naopak myslim, že dobrý. Nejsem žádnej diverzant S chodci máš pravdu a bez baterek na silnici nevlezem. Upraveno 18. října 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 před 25 minutami, Daemonultimate napsal: Díky Tano, tak naplánuj pokračování. Časová náročnost minimální. Chtěl bych se ještě jednou podívat k Děčínu a na skály a vyhlídky ze strany před Hřenskem. Ale hlavně chci někam do hor aspoň na dva dny. Ale časově mi to nějak nevychází. V plánu mám něco na jih od města, ale uvidíme, jak to bude s časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Čas je problém. Nám brzy začnou i soboty a to bude teprve peklo. Už teď je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Pěkná procházka překvapivě i s výhledy a bohatými náhorními loukami je z Chýnice přes Zadní Kopaninu, Slivenec, Malou Chuchli do Hlubočep. První třetina přes trampské osady a staré mlýny je vyloženě supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Super, díky za tip Bandi, omrknu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Relax byl, tak pár pracovních. Ty hodinky jsou už mojí součástí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Dobré pracovní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Díky Tano, sláva pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 (upraveno) Mattoniho vodopád naleznete v parku bývalých lázních Kyselka. Jedná se o umělou kaskádu, kterou si nechal za svou vilou postavit na začátku 19. století Jindřich Mattoni. Voda z Mattoniho pramene stéká vedle bývalé restaurace na začátku lázeňského areálu a odtéká pod silnicí do Ohře. Byl jsem zd Mattoniho vodopád odvádí přebytečnou vodu z Ottova pramene a vodu, která přirozeně stéká ze svahu nad Kyselkou. Architekti v době, kdy se Kyselka stavěla, dokázali vodu, která by jinak tekla do domů, využít k vytvoření přírodní scenérie. Nejvyšším bodem Mattoniho vodopádu je uměle vytvořená jeskyně. V ní najdete ve "skále" usazené pítko s malým kamenným lavorem. Pítko a z části i Mattoniho vodopád napájí nedaleký minerální Ottův pramen. Ten byl po dlouhá desetiletí hlavním zdrojem světoznámé karlovarské minerálky. Ochutnat místní minerální vodu můžete právě pod Mattoniho vodopádem u volně přístupného jezírka. Kyselka, kdysi výstavné a oblíbené lázně nad Ohří, jejichž stav se pozvolna zhoršoval již od poloviny minulého století, by se po obnově zchátralých domů měly navrátit ke staré slávě.(kudyznudy.cz) Díky Tano, byl to dobrý tip na výlet, když už jsme byli ve Varech. A okolní lesy taky stojí za návštěvu. Upraveno 24. října 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 (upraveno) Upraveno 24. října 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 (upraveno) Upraveno 24. října 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se