pciza Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Jestli předávka Černý most, tak jsem to já.Jsou super. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Jj. Přesně tak ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Po delší době zase na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Dnes po delší době na ruce , tak jsem přehodil řemen na hnědý vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Dneska na černým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Super řemen. Odkud je prosím tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Origo Glycine kupovaný na Ebay z Austrálie. Vyšel asi na sedm stováků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Super. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Ještě pár foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 diky. je opravdu supr. budu muset objednat. to je 24mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Jj 24mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 20. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Jen vam chci rict, ze mam velikanskou radost, jelikoz mi na ruce hlasite tikaji v uvodu zminene Incursore 44mm s rucnim natahen. Behem tech dvou let od zalozeni vlakna bylo treba resit spoustu ruznych veci mimo chronosvet, ale tyhle Glyciny jsem mel stale nekde pod kuzi. Nejak jsem minul obdobi vyprodeju, pak obcas mrknul na ebay, lec nabidka temer zadna (california dial bych nedal a ty vetsi s vterinovkou na 9 take ne). Az ted na podzim se urodilo, jedny v Australii druhe v US. Bylo zjisteno, ze uz je opravdu nutne potrebuju a diky expresnimu doruceni DHL jsem konecne velkej kluk s poradnymi hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Taky jsem je měl v hledáčku, ale pak jsem zklamaně zjistil, že nemají safírový sklo, ale jenom minerál (teda ty, co jsem si vyhlídnul, možná se pak safír dával i do nich). Ta varianta 6497 46mm a WR200 na fotkách nahoře už safír má tutově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 22. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 na mych je safir, ale mas pravdu, drive se daval mineral a to me tez odrazovalo... a jinak ano, 46ky mely safir vzdy a navic lepsi WR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Tak chlapi, vlastní tady ještě někdo Incursory nebo už už je to na Chronomagu "mrtvý" model? Mně tyto přinesl Ježíšek. Nějak jim nemohl odolat a já jsem z nich nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 20. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 paradni! mit na ne ruku, beru hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 2 minutami, geralt napsal: paradni! mit na ne ruku, beru hned No já teda nemám žádnou tlapu, cca 17,5-17,8 cm a řekl bych, že sedí výborně. Hooodně dlouho jsem s nákupem bojoval, právě kvůli tomu průměru 44mm, ale hlavně L to L 55 mm! Nakonec jsem neodolal, rozhodl se to risknout a vyplatilo se. Je to takový pilotní styl hodinek, ke kterým ten větší průměr patří. Nejsou to oblekovky. Pro volný čas ale parádní, zapamatovatelný design. A hlavně uvnitř ten manuál Unitas, to je traktor, až srdce plesá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 20. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 mel jsem tyto a musely pryc, bohuzel... design neprekonatelny a unitas paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Taky super! Nezdá se mi, že by nějaké Incursory byly vyloženě nepovedené. Každý si najde svoje favority, ale celkově mi celá ta řada připadá povedená. Jsem docela zvědavý, jestli se Glycine pokusí o nějakou návaznost nebo jestli na tento model pod Invictou už zanevřeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Na hnědé kožce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se