daur Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Wizzi, mám rád Tvé recenze. Neni to žádné nastrojené nudné čtení. Můj první dojem z hodinek trošku nejistý, ale po přečtení recenze i s přihlédnutím vracení, si říkám proč ne těch plusů maji dost a vychytávka na vysunutí stěžejek je super. Tvé "TOP GEAR" recenze jsou boží Díky
wizard-ov Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Díky pánové, za vaše podněty. Jak píše Princ Chronoslav - někdy to tak cítím, že prostě cimrmanovsky vymetám ty slepé uličky, no... Každopádně i cesta může být cíl a já se jednou k těm Damaskům dohrabu, nebojte ! Už pokukuji po jejich "inhauzech" a hned, jak Konrád dopiluje dětské nemoci svých miláčků, nějaké objednám. Slibuji. Fakt. Možná to bude už za týden....snad za den....snad za osm let...
Funthom95 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Díky moc za recenzi; taky jsem po nich pošilhával. po nich pošilhávám.Pravda, ještě než do nich půjdu, budu se muset naučit ten superYPOchvat na srovnání přesnosti (sorry, nemohl jsem jinak )
wizard-ov Odesláno 1. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Už jsou zpět u pana Warda ;o)
wizard-ov Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Jenom pro info - postup vrácení je:1) 'koupit' vrácení hodinek na eshopu2) přijde vám mail od nějaké borky s formulářem, který máte vyplnit3) love vám pošlou bez jejich i vašeho poštovnéhoNa bod 2) jsem se vykvajznul, do pixly jsem přiložil dopis, kam mají peníze poslat a do cca 5ti dnů od jejich převzetí jsem měl prachy na účtu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se