kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Bum! Obrovská pecka... Maurice Lacroix.... dokonalost sama. Já vůl se jich zbavil...pak jsem je mámil zpět, ale zdejší mlčenlivý člen byl neoblomný.... tak jsem musel koupit nový z ciziny...zřejmě jedny z definitivních.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Mezitím bylo třeba zkusit i Pontosy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Londžíny....no, spíš na dámskou ruku, ale na řemenu to šlo.. hodinky ale řekl bych tak, pro ladiče pian.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2016 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Hamilton je též sympatická značka...Hodinky pěkný, military řada mě uchvátila, jenom kdybych se v nich nezklamal... nateklo do nich při pršce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Zde na fóru ne zcela běžné Frederique Constant... skvělý hodinky, nevim proč jsem je prodával...připadal jsem si s nima jak Ryan Gosling ve filmu Drive... prostě takový falešný Pateky... ale krásný.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Něco géček.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Breitling Steelfish....povedené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Děda mi daroval svoje Poljoty...který mu kdosi daroval.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Seiko Big Military.....aneb jak já řikám...Rolex Explorer pro nemajetné... chce to ještě pískové nebo olivové NATO a budou dokonalý...u těchto hodinek se těším z každého šrámu, který pochytají...od toho je mám.. plus tři fotky od kamarádky, která mě zachytila při výměně fuseklí...já samozřejmě při prohlížení fotek myslel že fotí hodinky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Suunto Ambit....skvělý nástroj pro běžce, GPS forévr. Ksicht jsem zamazal, abych nepohoršil citlivější povahy...ta připosraná pozice taky neni úplně reprezentativní, ale co už.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2016 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 No a finále....kam jsem to dopracoval...poslední akvizice... plus odkaz na recenzi... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100582-damasko-da37/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Jsi dneska chytil psavou.... a to je dobre :-) ... Jenom doufam, ze te neni takoveto velke ohlédnutí a shrnuti pred... chrono-duchodem.. :-) Upraveno 22. října 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Starší fotka SKX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Hezký psaní i fotky. Ty retro Tissoty s bílým cifrem jsou nádherný. Damasko taky. SKX největší klasika, asi netřeba komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 pekná zbierka a k tomu super fotky, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Dobrej - takovej správně vyváženej a postupnej - vývoj, jdeš svou cestou.Ty ML obzvlášť jsou parádní! Nvm proč ale připomínaj mi nějaký IWC. Fakt pěkný. Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Hezký psaní i fotky. Ty retro Tissoty s bílým cifrem jsou nádherný. Damasko taky. SKX největší klasika, asi netřeba komentovat. Díky... Ten cifr na T. byl úžasně měnlivý od bílé po šedivou... pekná zbierka a k tomu super fotky, gratulujem Děkuji.. Dobrej - takovej správně vyváženej a postupnej - vývoj, jdeš svou cestou.Ty ML obzvlášť jsou parádní! Nvm proč ale připomínaj mi nějaký IWC. Fakt pěkný.Za ty roky jsem zjistil, že mi vyhovuje buď OWG nebo potápky-oblekovky-digi... teď si uvědomuju i že je fajn hromadit.. ML-IWC leda vzdáleně Portofino...?..nevim co jiného...ML je dost svébytné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) ...ML-IWC leda vzdáleně Portofino...?..nevim co jiného...ML je dost svébytné..Spíš Portuguese, chrona, bílý cifr a zlaté indexy. Je to spíš ale na první (můj) pohled, při bližším zkoumání si vůbec podobné nejsou Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Foto ze zahrady.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Jankoxxx se mě smál že je nechcu brát jako tooly tak jsem je teda vzal na výlet aspoň.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se