Přejít na obsah

Prečo nekupiť Festiny ?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

a keď už sa snažím ponúknuť citizen podľa zadania (nejaké menšie zlátené k obleku) tak si dám námahu, zapojím vkus a ajhľa:

http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-ar1113-12a-ar1113-04a-eco-drive-stiletto-leather-japan-sapphire-ultra-thin-watch

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem slice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a keď už sa snažím ponúknuť citizen podľa zadania (nejaké menšie zlátené k obleku) tak si dám námahu, zapojím vkus a ajhľa:

http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-ar1113-12a-ar1113-04a-eco-drive-stiletto-leather-japan-sapphire-ultra-thin-watch

Tak ty jsou vcelku pěkné...i rozměr je OK. Díky

Jinak mám rád trošku retro styl a líbí se mi u těch Festin právě ta jasná vazba na původní model (i když jak píše kolega, je to "šmuk")

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Raz som dával členovi rodiny tieto hodinky ako darček  a na to čo vydržali, ked som videl čo s nimi stváral, tak :whistling:

To je moja skusenost. Ale bolo to dávnejšie, cca 12 rokov dozadu. Možno nejaká lepšia séria :smile_anim: Alebo su jednoducho odolne.

Odkaz ke komentáři

Víš, co je pro Citizen nejhorší peklo? Že tvé plevelení jakéhokoliv vlákna v cenové kategorii, kam Citizen spadá, bere na hodinky Citizen chuť i těm lidem, kteří by si tyto veskrze průměrné hodinky jinak koupili.

Jestli máš nějaký osobní problém, tak bude lepší to řešit přes SZ (nebo si to vyřeš radši mimo fórum sám se sebou). Já tvoje "hodnotné" posty taky nekomentuji, a když se mně nelíbí (což je většina), tak je prostě ignoruji.

Odkaz ke komentáři

tento post úplne chápem. jannovak to s citizenom preháňa. častokrát ako alternatívu k nejakému výberu odporúča nejaký dizajnový hnus, ktorý spĺňa len náhodou niektorú podmienku zadania. tie citizeny budú určite lepšie a kvalitnejšie. len do sa má na ne potom kukat..

Co je hnus pro tebe, to nemusí být hnus pro jiné. A že na všechno doporučím Citizen, má svoje opodstatnění, protože za danou cenu obvykle nic lepšího není (je-li řeč o quartzu). Sice chápu, že se to třeba dotýká lidí, kteří si v nevědomosti koupí nějaký swiss šmuk s Rondou a pak místo nadšeného jásotu zjistí, že za stejné peníze mohli mít něco lepšího, leč to už není můj problém :) Mimochodem nechápu, co zrovna na mnou uvedených zlacených Citizenech je tak hnusného (kromě toho, že se někomu příčí moje osoba, takže preventivně zkritizuje všechno, co napíši :D ), podobných kousků od jiných výrobců je spousta. 5a39f6c4e15ba2b0f63ffe63d85263cb.jpg 286fc518a39d9e2c83d46491de2bf6bb.jpg Upraveno uživatelem JanNovakJan
Odkaz ke komentáři

JanNovakJan: jelikoz je to dle Tebe zlacene-tretka. Pokud zlato, tak ciste!!! Ne pvd zlaticko, je to trapne.

Smuk, spina. Tak jest.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Co je dle mě tretka nebo ne, to ty nemůžeš vědět, takže mně to ani nevkládej do úst :) Zlacené hodinky se mně sice nelíbí, jinému ale můžou a proto ani nevidím na výše uvedených Citizenech nic hnusného oproti jiným značkám. O to tady šlo, ne o nějaké tretky apod.

Odkaz ke komentáři

Vždyť je to hrůza, to nenosí ani taxikáři nebo Ukrajinci. Je to vrchol aušusu, co se prodává v pochybnejch hodinkovejch stáncích v Tescu. Tohle forum vždy bylo fajn, ze jsme odrazovali lidi, aby tohle kupovali. A hodně lidem to tady otevřelo oči. Tak snad se k téhle hrůzu nebudeme vracet! Amen

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Co je dle mě tretka nebo ne, to ty nemůžeš vědět, takže mně to ani nevkládej do úst :) Zlacené hodinky se mně sice nelíbí, jinému ale můžou a proto ani nevidím na výše uvedených Citizenech nic hnusného oproti jiným značkám. O to tady šlo, ne o nějaké tretky apod.

Nic Ti nechci vkladat do ust. Vlastne to nema cenu, promin. Jsi chabr co ma v hlave vymengeleno. Zlaceni je spina hodna degesu na chales? Papuske pelo kar?

Odkaz ke komentáři

Nic Ti nechci vkladat do ust. Vlastne to nema cenu, promin. Jsi chabr co ma v hlave vymengeleno. Zlaceni je spina hodna degesu na chales? Papuske pelo kar?

Koukám, že se z tebe stal pěknej cikán... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Být prvního ledna ráno, tak mám pro tvoje příspěvky vysvětlení. Ale 23. prosince odpoledne? :D

Ano, ja myslel ze jsi tech. zalozeni a ne na pozlatka. Nechame toho, jsou ty svatky :)

Odkaz ke komentáři

Koukám, že se z tebe stal pěknej cikán... :lol2:

Dobre Ty, ale to neni ciste romale. Promin Praha. Nenam to rad, ale rozumim celkem.:)

Cigos nejsem woe!!

Odkaz ke komentáři

tano: Vždyť jsem psal, že se mně osobně zlacené hodinky nelíbí! Ale na stránce zpět někdo napsal, že shání právě něco zlaceného, takže jsem mu dal odkaz na výše uvedené Citizeny. Načež prohlásil, že je to hnus a ještě předtím poděkoval za odkaz na Festiny. Proto tedy debata, co je na zlacených Citizenech tak hnusného oproti třeba zlaceným Festinám (nebo jiným značkám). Snad už je v tom jasno a svátky vánoční mohou začít v klidu :)

Odkaz ke komentáři

JanNovakJan: aha, tak jsem se asi nechal unest atmosferou:) , pokud je to tak, tak promin. Ja fakt to zlaceni nesnasim, at je to Festina, Citizen nebo mnou oblibene Seiko. Zlato je zlato, ne smuky, byt v jeho zlute forme ho tezko davam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...