Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, přesně tyhle (netušil jsem, že i tyto jsou "Harrison", ale to je asi celá C9 řada?) nosím právě na tom Hirsh Perfomance. Pohodlí a vzhled kůže, ale nepropotím to.  
CW_C9ss.thumb.jpeg.4ead0018eb9780eb7258f49979a78225.jpeg
Origo tah k nim se mi moc nelíbil. Takovej divnej "pětičlánek" (foto z netu):
P1080742.thumb.jpg.2cc33035b9086ce47dc775efe6607072.jpg

ten tah je takovej rozporuplnej - rekl bych, ze vaha prevysuje hodinky, na ruce je to kus zeleza, ma po cele delce stejnou sirku - nezuzuje se pod zapestim, nema mikroregulaci a je to to magnet na skrabance, staci aby zafoukal vitr a pribude dalsi. Jedina vyhoda je, ze ma motylovou ultratenkou sponu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Robero79 napsal:

ten tah je takovej rozporuplnej - rekl bych, ze vaha prevysuje hodinky, na ruce je to kus zeleza, ma po cele delce stejnou sirku - nezuzuje se pod zapestim, nema mikroregulaci a je to to magnet na skrabance, staci aby zafoukal vitr a pribude dalsi. Jedina vyhoda je, ze ma motylovou ultratenkou sponu.

Já bych ho přesto moc chtěl 

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, gazdiq napsal:

Tie sa mi vzdy pacili, ale nikdy som nepochopil jak má fungovať ta 

Vybereš kružnici na cifru podle hloubky ponoru a pak podle délky ponoru určiš výseč na kružnici a v té je uvedeno, jak dlouhá má být dekompresni přestávka. Oranžová výseč označuje dobu bez nutnosti dekompresni přestávky. Například do hloubky 25 metrů je ponor do 35 minut bez dekompresni přestávky. Tak nějak to bylo v návodu a snad jsem to dobře pochopil. 😄Ja se s tim teda moc nepotápím 😆, ale libi se mi to. 

Odkaz ke komentáři

V 10. 8. 2022 v 7:04, paya01 napsal:

Pro info:

společnost Triton Straps připravuje sadu kaučuků s fitted endlinky (nenapadlo mě, jak to říct česky) pro hodinky Christopher Ward. Zde je možné projevit zájem:

https://www.tritonstraps.com/

Cena bude cca USD 40 za sadu endlinků pro konkrétní model ChW, USD 60 za kaučuk. Early birds budou mít slevu...

Za mě to vypadá zajímavě.

Tak bohužel mi právě přišel mail, že nesebrali dost peněz, tak to odpískali. Všem, co zaplatili, budou refundovat.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, paya01 napsal:

Tak bohužel mi právě přišel mail, že nesebrali dost peněz, tak to odpískali. Všem, co zaplatili, budou refundovat.

Tady to tak nějak furt nabízí. Nicméně mě se to  moc nelíbí 

https://tritonstraps.com/products/christopher-ward-c60-kit

image.thumb.png.f314f7c7eeeafd9a0f036daeb686be48.png

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...