Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

V 26. 4. 2024 v 7:57, Dokusan napsal:

Na tenhle detail lunety se těším (kombinace brusu, leštění a pískování)

Výborné detaily, rád je někdy uvidím naživo. To je real foto nebo render? Mě to přijde jako render.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, Dokusan napsal:

Tak já prostým okem bez brýlí mám problém vidět datum (což tady není problem)

Za horších světelných podmínek a večer už nevidím ani hodinový indexy. 🤣

Ale rád fotím a těm detailům se věnuju. 

Hele jinak já už Wardy sbírám celkem dlouho a rozhodně mi nekazíš těšení  😀

Já ty titanovky chtěl, ale nehodily se mi barvy. Teď je po problému, žádný tam nejsou.  😀

Jasné, vím, že to nebudou Tvoje první Wardy 😂

Také tak poslední rok už musím natahovat ruku, abych třeba i to datum jasně viděl...

Detaily na hodinkách i já (kdo z nás tady ne 😉) rád sleduji, na fotkách ve velkém to pak hezky vynikne... 👍

Mě modrá na titanovkách naštěstí sedla, ten číselník hraje v různém světle mnoha odlesky, jsem z nich i po půl roce stále nadšený. A to pohodlí na ruce... 😎

Odkaz ke komentáři

Ahoj, včera jsem pořídil své první Wardy. Původně jsem sice chtěl C65 trident auto (myslel jsem, že bez automatu a data se nedá žít) ale nakonec mám zelené C65 trident diver a vůbec nelituji. Vzhledem k tomu, že jsou na origo látkovém řemenu pískové barvy, který už je ale řádně jetý hledám na co je dát. Podle mě jim nejlépe pasuje ten origo hnědý kožený, tak kdyby zde byl někdo kdo byl měl nepoužitý na prodej rád bych se ho ujal. 

Upraveno uživatelem simatic
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, simatic napsal:

No chtěl jsem to cvaknout až po výměně řemenu ale když jinak nedáš...

20240501_154010.jpg

Tyhle jsou moc pěkný,  přesně tento rámem mám na bronzových 38 Tridentech C60 . Osobně se mi zdá dost tvrdý,tuhý.  K tomuto bych volil spíš nato strap

Odkaz ke komentáři

Děkuji. Když mi byly nabídnuty v sekci koupím, vůbec jsem nad tím nepřemýšlel a nabídku odmítl. Chtěl jsem prostě trident auto a jinak nic. Teď jsem rád, že jsem si to rozmyslel. Muset ráno natahovat hodinky ručně má jisté kouzlo. Jinak jdou 12s do plusu tak asi dobré.

Upraveno uživatelem simatic
Odkaz ke komentáři

https://www.christopherward.com/watch-straps

ward ma akciu 3 remienky za cenu 2. Nechce niekto objednať pre svoje twelve? Ja už jednu farbicku mám, tak tri nepotrebujem. Objednal by som dva, ale ak by chcel niekto tiež dva, tak sa uspokojím s jedným a môžme urobiť spolu objednavku. Jeden by vychádzal na 60€ namiesto 90€. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Budu pouštět pár kousků od Wardů, primárně chci aby zůstaly zde, tak jen takové avízo. Zatím mám v prodejní sekci C63 Snow Leopard a C60 Atloll 300. Dál nejspíš postím i Colchester, C5 Malvern Reissue a možná ještě něco dalšího.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...