Pepino777 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Dlouho se u Warda nic nedělo, nemívají touhle dobou výprodeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Až v lednu. Přihlaš se do mailing listu a dostaneš early access 24 hodin předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Dovolím si vložit takový "chlubící" příspěvek Před pár lety jsem tu koupil staré C63 se Sellitou. Nosil jsem je velice zřídka a zhruba před měsícem mě popadla touha mít svoje hodinky co nejpřesnější, tak jsem začal postupně tahat z hodinkovnice a od nejlevnějších ladil. Podařilo se mi asi pět hodinek (vesměs Seiko) vyladit na +-2s denně a minulý týden přišly na řady tyto Wardy a k mému překvapení dost nevalný počáteční výsledek -10s denně. Přes týden je nosím nonstop i v noci (hodinky nesundávám) a ladění proběhlo postupně na třikrát. Výstup po poslední korekci níže. Myslím, že ten poslední pohyb šroubováku byl zlatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Už se na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Před hodinou, Dokusan napsal: Už se na ně těším Pecka, já zas na fotky a dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Tak kdo do nich pujde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se