Ace84 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Ještě jsem přehodil na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 20 minutami, Ace84 napsal: Ještě jsem přehodil na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to prostě paráda. Zvažuji ty hnědý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 dal by si rozmery tych hodiniek, s ktorymi si porovnaval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 (upraveno) Ale no taak. Schválně jsem vybral takové kousky, které snad každej zná ne? :)) Seiko 45mm, Tudor 39 mm, GS 41 mm Upraveno 13. října 2020 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: dal by si rozmery tych hodiniek, s ktorymi si porovnaval? si ma predbehol!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 31 minutami, Ace84 napsal: Ale no taak. Schválně jsem vybral takové kousky, které snad každej zná ne? :)) Seiko 45mm, Tudor 39 mm, GS 41 mm Aale ano, dakujem!! Za pekne foto, poznatky aj zaverecne rozmery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 3 hodinami, Dokusan napsal: Je to prostě paráda. Zvažuji ty hnědý. Tak vela odvahy, 15% zlava je lakava. Dufam, ze sa odhodlas a obohatis nas dalsim kuskom a poznatkami!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 14 hodinami, Ace84 napsal: Ale no taak. Schválně jsem vybral takové kousky, které snad každej zná ne? :)) Seiko 45mm, Tudor 39 mm, GS 41 mm jasne, ja mam rozmery vsetkych hodiniek v hlave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 C65 Chrono? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 (upraveno) Další "leak" C60 Titanium s integrovanou korunkou a pak tu je i Abyss s SH21 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Takze ted se budou dal jmenovat Ch.Ward ikdyz tam uz zadny Ward neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Neviem veru, či by si zmenou názvu pomohli. Skôr by si poškodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 akoze nie je? nerozumiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Zakladateľ značky p. Christopher Ward už nie je jej súčasťou. S firmy pred pár mesiacmi odišiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Jeden ze tří zakladatelů. Jeho odchod není důvodem ke změně názvu. Jinak předpokládám, že jste to zaregistrovali, ale Chris Ward a jeho synové mají novou ambiciózní znacku Tribus https://tribus-watches.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 ceny su viac nez ambiciozne, mozno by nova znacka mala mat nove vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 S novým vláknem bych počkal na první produkční kusy. Tuším, že během listopadu by měly proběhnout první dodávky (sám objednáno zatím nemám, ale mám prst na spoušťi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 a ktore, ze som taky smely sa spytat? mne sa pozdavaju tieto: https://tribus-watches.com/collections/frontpage/products/tri-02-gmt-3-timezone-cosc-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 10 minutami, Roman-ZA napsal: a ktore, ze som taky smely sa spytat? mne sa pozdavaju tieto: https://tribus-watches.com/collections/frontpage/products/tri-02-gmt-3-timezone-cosc-3 Líbí se mi small second, ale asi budou moc velký. Šel bych do nějaké PVD úpravy, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 C60 Abyss SH21. Tohle chci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se