Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

před 56 minutami, Dokusan napsal:

Jsou to nearly new. Je potřeba to tak vnímat 

To máš pravdu, len sa mi ešte nestalo, že by z NN prišli hodinky takto nosené. Ja som tam bral asi 6 kusov a vždy ako nové. Neviem ako to máš ty, predsa len si tu pretočil najviac hodiniek od CW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Párkrát se mi stalo, že jsem tam nějaký stopy našel. Nikdy na skle nebo lunetě. Občas něco na dýnku a občas něco na tahu. Ale většinou byly opravdu jako nové. S takto poskrabanou sponou bych měl asi taky problém 

Odkaz ke komentáři

Mě trvá tak rok, než bych to dostal do takového stavu. Tohle už neberu jako téměř nové, ale normálně použité.

Nicméně je to pouze na tahu, pouzdro je OK.

Díval jsem se ještě na ten doklad a mám to tam rozepsané zvlášť - hodinky jako nearly new a tah také jako nearly new.

To mě vede k myšlence, že to opravdu poskládali. Proto jim možná trvalo ten týden to odeslat - prohrabali šuplíky, než něco našli 🙂

Co mě ale navíc překvapilo, že ačkoli jsou psané jako 42, tak jsou opravdu větší a hlavně vyšší. Když to porovnám třeba s C7, které jsou také 42, tak je to dost výrazné. Přemýšlím, že takto by mi možná stačily i ty 38, nevím, jaké jsou v reálu rozdíly mezi 38, 40 a 42.

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, _lip_ napsal:

Mě trvá tak rok, než bych to dostal do takového stavu. Tohle už neberu jako téměř nové, ale normálně použité.

Nicméně je to pouze na tahu, pouzdro je OK.

Díval jsem se ještě na ten doklad a mám to tam rozepsané zvlášť - hodinky jako nearly new a tah také jako nearly new.

To mě vede k myšlence, že to opravdu poskládali. Proto jim možná trvalo ten týden to odeslat - prohrabali šuplíky, než něco našli 🙂

Co mě ale navíc překvapilo, že ačkoli jsou psané jako 42, tak jsou opravdu větší a hlavně vyšší. Když to porovnám třeba s C7, které jsou také 42, tak je to dost výrazné. Přemýšlím, že takto by mi možná stačily i ty 38, nevím, jaké jsou v reálu rozdíly mezi 38, 40 a 42.

Hele i u nových hodinek máš na faktuře samostatně "head" jako hodinky a tah či řemen, takže v tom bych neviděl žádný zádrhel.

38 mm je opravdu málo. Já mám 17,5 cm a 40 mm je ideál, se 42 mm nemám taky problém.

Odkaz ke komentáři

Já mám ruku cca. 19. Nosím běžně od 36 po 45, ale tyhle jsou prostě někde ve velikosti všech ostatních 44-45. Hlavně mě překvapila ta výška - na model s tímto stojkem je to fakt dost. Ale zase chápu, že to má 600m voděodolnost, což si něco asi také vyžádá.

Odkaz ke komentáři

Minuly rok som bral NN C7 chrono auto a mali skrabanec medzi nožičkami. Tah som bral zvlast tiez ako NN. Nebol novy ale nebol na tom takto zle. No jedna stezejka bola uzsia a koncovka mala volu. Dal som sirsiu a pohoda.
Snazil som sa nejak dohodnut s customer service no prd.
Ono cena bola ale taka, ze som to prekusol a tah zakryva skoro cely skrabanec, takze mi to tak nevadi.
Cena tento rok bola za tie iste hodinky o hodne vyssia.

bc0cc4055d6c0ee940c562458e35a1e1.jpgc61f1603620f0384aa3c64a007a39fb0.jpg

Sent via IPoAC

Odkaz ke komentáři

A už je zase skoro všechno fuč 🙂

Chvíli jsem uvažoval, že bych vzal ty bílé C60 ve 40, ale někdo to dilema rychleji rozhodl za mne.

Jinak jsem jim zkusil napsat ohledně těch mých, vyžádali si foto, tak jsem zvědav, co mi odpoví...

Odkaz ke komentáři

U těch safírů by mi asi vadily ty jinak otočené šroubky.

Jinak na mě podpora prdí, odpověděli mi v pondělí, ať pošlu fotky toho tahu, tak jsem jim to poslal a od té doby ticho po pěšině. Pokud neodpoví do pondělí, tak jim to asi rovnou vrátím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...