shaggy Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 (upraveno) Jeden problem a odpises celu svajciarsku produkciu? Hm...Ja mam Orienty ktore robia to iste. A kopu ludi ma s nimi rovnaky problem. Tu mozeme hovorit o systémovej chybe, ci chybe dizajnu strojceka. Ved ich posli spat a poziadaj si o preplatenie nakladov na dopravu a urcite ti bez problemov vyhoveju a poslu novy kus. Sent via IPoAC Upraveno 30. září 2018 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Hele proplati ti náklady na dopravu bez problémů. Navíc má Ward 60/60 záruku. 60 dní na vrácení bez udání důvodu a 60 měsíců záruka na strojek. Jinak po prvním dnu bych nesoudil. Zkus je plně natáhnout. Jinak strojek může mít problém, i švýcarský. Ale četnost těch problémů je nízká. Já posílal na seřízení v záruce Tagy Aquaracery, jinak zatím všechny švýcarský hodinky šlapou jak švýcarský hodinky. Včetně po zhruba deset Wardů, který mi prošly rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Milí priatelia,jedna špatná a smutná informácia k hodinkám Christopher Ward C65 Trident. Balík mi prišiel v piatok 28.9.. Dnes, teda v nedeľu 30.9. som všetko znovu zabalil. Hodinky sú krásne. Povedal by som, že ešte krajšie, ako som čakal. Problém je v tom, že blbne strojček. V kľude na dýnku -4s za 24 hodín - super. Na ruke -5s za hodinu - katastrofa!!! A to som chcel spoľahlivosť a kvalitu. Mám dojem, že švajčiarska precíznosť je skôr veľkohubý marketing... Švajčiarsky "rúf" mi v tejto chvíli znie ako ozvena zo záchodovej misy. Všetky Primky (moje najpresnejšie mechaniky), Seiká, Orienty, Sea - Gull šlapú bez problémov...Jinak já měl ty samý a dělaly +4s/den. Je to ruční nátah, takže nechápu moc ten rozdíl na ruce a v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olgoj Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Ono ten rozdiel je v tom, že v kľude robia tie -4 sekundy za 24 hodín a na ruke tých -5 sekúnd za 1 hodinu. Takže za 24 hodín to robí na ruke -2 minúty. Zajtra im zamávam. Už som poslal avízo aj do Londýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 My sme to pochopili. Teda ja urcite. Len nechapem preco sa tak rozculujes. Kludne sa mohlo daco stat aj po ceste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Já to taky pochopil, původně jsem na to ani nechtěl reagovat. Kolega tady řeší rezervu u Omeg, já Tagy... Prostě občas může být nějaký problém. Ale dělat po prvním dni takovéto přehnané závěry mě překvapilo. Máš záruku, nevidím v tom žádný zásadní problém. Jsou to přeci jen mechanické hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olgoj Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Počiatočná trauma prekonaná. Hodinky po dohode odoslané späť na výmenu. Komunikácia perfektná. Ústretovosť neuveriteľná. Moje náklady na poštovné preplácajú. Tak sa mám zas na čo tešiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Tak to jsem rád, že si Wardi drží vysokou laťku customer service. Mě už v práci čeká balíček. C65 TRIDENT DIVER BRONZE SH21 LE. Jupiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olgoj Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Tak to je fakt parádna chuťovka. Mám taký dojem, že C. W. vlastne ani nepekné hodinky nedokáže vyrobiť. Tiež už pokukujem po ďalších. Len aby ma nevyhodili z domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 (upraveno) Konečně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Todle je stejně na celejch hodinkách nejhezčí. Natahuj si tu chvíli před otevřením co nejdýl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Už to otevři ...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Otevreno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tak ty jsou moc pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Hezký...jako to má sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Hezký...jako to má sponu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ať sem nesázím nejen svoje bronzovky...venku je nová limitka Tridentů s DayDat a COSC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Pekné sú, len škoda, že neuvedú niečo s menším priemerom. Tak 38-40mm by bolo ideálne. Síce sú Tridenty 38mm, ale zdajú sa mi dosť vysoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Kurnik ty bronzovky jsou hodně pěkný! Ward poslední dobou valí jeden lepší kus za druhým. Někdy jen trochu škoda, jak maj hozené dávkování velikostí, konkrétně bronzovky C60: 38 vs. 43mm. Těch 40-41mm na středu by fakt bodlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 To muzu potvrdit, na prvni pohled vysoke jsou. Pri noseni mi to tak neprijde. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se