Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Locky napsal:

Mno, nakonec odolám, v poslední době jsem toho nakoupil vícero (byť z německé "stáje"), ale to patří do jiného vlákna.

Nákup vím, že je vhodnější v GBP, zde mě spíše překvapila rozdílná sleva u barev, ač nové stojí stejně, bez ohledu na barvu. :)

Mně se odolat nepodařilo. Uvidíme ještě, jak ty 38 budou vypadat na mojí ruce, ale nosím převážně menší hodinky, tak snad to bude OK:). I ty černý za 15200 jsou supr kauf.

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Otázečka do pléna, jak dlouho vám trvalo, než přišly vaše Wardy? Našel jsem nějaký outdated příspěvek na wardím fóru, že jim to hlavně přes výprodeje docela trvá. Díky.

Odesláno (upraveno)
před 11 minutami, esotery napsal:

Otázečka do pléna, jak dlouho vám trvalo, než přišly vaše Wardy? Našel jsem nějaký outdated příspěvek na wardím fóru, že jim to hlavně přes výprodeje docela trvá. Díky.

Dva až tři dny,dle situace. Ve výjimečných případech do týdne.

Edit: ano přes výprodeje to může být o fous horší. Mě budou objednávku z výprodeje doručovací zítra, na druhé dvě ještě čekám. 

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Díky chlapi. Takže mě ještě čeká celní řízení? Měl jsem za to, že Ward to má ošefované díky Delivery Duty Paid a už se nemusí nic řešit.

Odesláno
před 17 minutami, shewcza napsal:

Škoda, že jsou ty chrona tak vysoký, jinak bych po nich sáhnul, fakt se mi líbí.

Nevím,jestli jsem ti je ukazoval, ale na ruce mi tak vysoký nepřišly. Ale nějak mi nesedely, pořád se jako by preklapely.  

Odesláno
před 23 minutami, Dokusan napsal:

Nevím,jestli jsem ti je ukazoval, ale na ruce mi tak vysoký nepřišly. Ale nějak mi nesedely, pořád se jako by preklapely.  

Myslím, že jsem je neviděl, byl tam ještě nějaký problém s chronem,  jestli si to dobře pamatuji a poslals je zpět.

Odesláno
před 10 minutami, shewcza napsal:

Myslím, že jsem je neviděl, byl tam ještě nějaký problém s chronem,  jestli si to dobře pamatuji a poslals je zpět.

Jj, nenulovaly správně 

Odesláno

Sale Christopher Ward nové kousky: C1 WorldGlow 1260, C1 Morgan 3 Wheeler Chronometer 1256. C63 Sealander bílá, na tahu 539, vše Nearly New, ceny v librách.

Odesláno

Já pořád čekal, že ještě budou Super Compressory. Byly tam C65 Aquitaine Bronze. To už jsem nevydržel a vzal je. Jsem na ně zvědavej.  Neměl jste je někdo, jaký jsou? Teď už jen doufat, že už tam ty Super Compressory neuvidím :)

Odesláno
Já pořád čekal, že ještě budou Super Compressory. Byly tam C65 Aquitaine Bronze. To už jsem nevydržel a vzal je. Jsem na ně zvědavej.  Neměl jste je někdo, jaký jsou? Teď už jen doufat, že už tam ty Super Compressory neuvidím
Boli tam aj hnede compressory. Ale do minuty boli fuc.
Odesláno
před 34 minutami, shaggy napsal:
před 49 minutami, Danny35 napsal:
Já pořád čekal, že ještě budou Super Compressory. Byly tam C65 Aquitaine Bronze. To už jsem nevydržel a vzal je. Jsem na ně zvědavej.  Neměl jste je někdo, jaký jsou? Teď už jen doufat, že už tam ty Super Compressory neuvidím

Boli tam aj hnede compressory. Ale do minuty boli fuc.

Dík za info 👍. Tak to byl fofr. To můžu být rád za ty bronzovky :). A ještě odolat dalšímu pokušení, kdyby se něco objevilo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...