Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, Diablo1st napsal:

Ward má šróbovací ťah? Ja mám troje hodinky od nich a všetky majú vytĺkacie kolíky.

Ano, má.  Už asi rok u všech nových modelů 

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Trend je výrabať náramky “ user friendly” , čiže rýchlovýmena náramku, mikroregulácia a výmena linkov so šróbovačikom je pre ľudí jednoduduchšia ako vyklepávať. Ja mám ale radšej vytlkávacie lebo nehrozí, že sa kolík uvoľní. 

Odesláno

Keby sa to dalo spraviť 1 šróbováčikom nepoviem ani pól slova. Toto “user friendly” riešenie tak ale bohužiaľ nefunguje.

Znervózňuje ma predstava, že s tým budem musieť ísť do nejakého miestneho “hodinárstva”, kde sa mi na ne majster hodinár zveční šrámom 🙄.

Odesláno

Já tomu teda nerozumím, ale u těch pár tahů (fakt asi byly dva), co jsem měl se šroubovacími závlačkami, se nikdy nic neprotáčelo. Spíš jsem měl strach, abych nepoškrábal ty hlavičky šroubků.

Odesláno

Asi ve mě uzralo rozhodnutí, že si nechám jen Wardy s SH21, Valjoux a Bel Canto. Musím tu hodinkovnici trochu probrat. 😀 Jdu se v tom pohrabat 

Odesláno
před 8 minutami, shewcza napsal:

Tak to si Marťas právě "pronajal" dvě stránky v sekci prodej:lol2::cheers:

Ono toho zase tolik nebude 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak su doma...

Odesláno
před 7 minutami, shaggy napsal:

Paráda, Supercompressory v této barevné kombinaci jsem měl a jsou parádní.

Odesláno

Chlapi, máte to hezký 👍 a gratulace k Supercompressorum. Ty jsem ve výprodeji nestihl.  Včera mi poslali bronzovky a dnes si je mám jít vyzvednout. Byl to fofr. To jsem na to zvědavý.

Odesláno
před 29 minutami, Spongebob napsal:

koukám krom koncových dílků používaj furt ten samej tah.. to by mohly trošku pozměnit..

Ale hlavně už jsou na tom "novým" tahu konečně i puldilky .

Odesláno
8 minutes ago, Dokusan said:

Ale hlavně už jsou na tom "novým" tahu konečně i puldilky .

Presne! Kukam teraz na tie compresory a su tam 2 poldieliky! Parada! Na Chrono mam problem presne si nastavit velkost naramku aj napriek mikroregulacii.

A inac, tieto compresory maju stale kolicky, ziadne srobiky na tahu.

Odesláno

@shaggyTy supercompresory vypadají naživo mnohem lépe než na webu, paráda:)

@Danny35To samé, včera odpo to poslali, dneska ráno jsem to proclíval s tím, že už jsou v Ostravě, s DHL je to fakt fofr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...