Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

Dnes jsem na Chronu24 objevil zlatou limitku Bel Canto (200 kusů). Už se o ní psalo na CW fóru.
Myslím, že to je ten pravý důvod, proč se kvůli této zlaté a oranžové (Phoenix) limitce na zakázku zpozdily nové 4 barvy.

Christopher Ward C1 Bel Canto Limited Edition

Bel_Canto_Gold.jpg.3ff2a0a153562fc478b6b5de5fecb33a.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem na Chronu24 objevil zlatou limitku Bel Canto (200 kusů). Už se o ní psalo na CW fóru.
Myslím, že to je ten pravý důvod, proč se kvůli této zlaté a oranžové (Phoenix) limitce na zakázku zpozdily nové 4 barvy.

Christopher Ward C1 Bel Canto Limited Edition

Bel_Canto_Gold.jpg.3ff2a0a153562fc478b6b5de5fecb33a.jpg
Rozumím tomu správně, že CW chystají 4 nové barvy BC?

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Petr Pavel napsal:

Rozumím tomu správně, že CW chystají 4 nové barvy BC?

Ne ne, tím jsem měl na mysli ty 4 barvy na předobjednávku, co jsou nyní dostupné. Nero - černé, Cielo - modré, Viola - fialové a Rosa - růžové.

Minulý týden jsem obdržel mail, s informací, že posouvají termín dodávky mnou objednaných Viola Bel Canto z původního konce února 2024 na červen 2024 ☹️
Uvedli, že Bel Canto jsou neuvěřitelně složité hodinky, a že měli problém s dosažením požadované finální kvality můstků. A že technici CW ve spolupráci s dodavatelem tento problém překonali a jsou nyní schopni navýšit produkci.

Je pravda, že finální vzhled můstků byl vytýkán, ale myslím, že v tom plavou i ty limitované edice na zakázku 🤨

Odkaz ke komentáři

Rozumím. Já právě nejsem stále rozhodnut jakou vybrat barvu. Každou hodinu to mám jinak. Vím že je moc chci ale ani jedna barva není ta pravá. Zatím se mnou rezonovala jen první tmavě modrá ale to víme že už nikdy nebude. U ostatní CH barev se do nich musím sám sebe zlomit. A to mi vadí.

Odkaz ke komentáři

V 6. 8. 2023 v 14:26, paya01 napsal:

Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě 🙂

Mě to přišlo jednou, od té doby nič, ale online se to také dá 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...