paya01 Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Já objednal někdy koncem dubna č. 28, pak přečetl online a nějak na to zapomněl. Každopádně nedorazilo. Mail, že je na cestě, přišel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Mě nepřišlo nikdy žádný a to jsem ho objednával snad v únoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Kdyby měl někdo zájem, v Sale u Wardů se objevily 39mm Bílé C63 Sealandery GMT - Nearly New na Bader tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Tak už vím, proč nechodí: the subscription is for 1 year so you will need to re-subscribe annually. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 No, já se zapsal a rovnou objednal a stejně nic nepřišlo. Ale nějak moc to neřeším, přečtu online a alespoň je to víc eko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Dnes jsem na Chronu24 objevil zlatou limitku Bel Canto (200 kusů). Už se o ní psalo na CW fóru. Myslím, že to je ten pravý důvod, proč se kvůli této zlaté a oranžové (Phoenix) limitce na zakázku zpozdily nové 4 barvy. Christopher Ward C1 Bel Canto Limited Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 No, bude to blbou fotkou, ale takhle to vypada tak jako cinsky-lacine.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Dnes jsem na Chronu24 objevil zlatou limitku Bel Canto (200 kusů). Už se o ní psalo na CW fóru. Myslím, že to je ten pravý důvod, proč se kvůli této zlaté a oranžové (Phoenix) limitce na zakázku zpozdily nové 4 barvy. Christopher Ward C1 Bel Canto Limited Edition Rozumím tomu správně, že CW chystají 4 nové barvy BC?Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Já Ti nevím, ale já bych to s těma barvičkama nepřeháněl. Rozumím tomu, že z toho chtějí vytřískat, ale všeho moc škodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 před 2 hodinami, Petr Pavel napsal: Rozumím tomu správně, že CW chystají 4 nové barvy BC? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Ne ne, tím jsem měl na mysli ty 4 barvy na předobjednávku, co jsou nyní dostupné. Nero - černé, Cielo - modré, Viola - fialové a Rosa - růžové. Minulý týden jsem obdržel mail, s informací, že posouvají termín dodávky mnou objednaných Viola Bel Canto z původního konce února 2024 na červen 2024 Uvedli, že Bel Canto jsou neuvěřitelně složité hodinky, a že měli problém s dosažením požadované finální kvality můstků. A že technici CW ve spolupráci s dodavatelem tento problém překonali a jsou nyní schopni navýšit produkci. Je pravda, že finální vzhled můstků byl vytýkán, ale myslím, že v tom plavou i ty limitované edice na zakázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Rozumím. Já právě nejsem stále rozhodnut jakou vybrat barvu. Každou hodinu to mám jinak. Vím že je moc chci ale ani jedna barva není ta pravá. Zatím se mnou rezonovala jen první tmavě modrá ale to víme že už nikdy nebude. U ostatní CH barev se do nich musím sám sebe zlomit. A to mi vadí. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 V 6. 8. 2023 v 14:26, paya01 napsal: Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě Mě to přišlo jednou, od té doby nič, ale online se to také dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Novej naramek koukam.. celkem fajn. Absence mikroregulace je pochopitelna, ocenuju sroubovaci clanky.. https://www.christopherward.com/watch-straps/c63-sealander-consort-bracelet-36mm/20-STL-28-SXS-MA.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Já si ty novy C63 Sealandry GMT koupím snad jen kvůli tomu ,abych ten tah zkusil https://www.christopherward.com/loupe-magazine/article?cid=consort&fbclid=IwAR3CMT6aKuqOknls2mMtlT0Lk2f5nK_P6YDTTvWYZd8Clp9aAxpoPyg977A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Ano prosim!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 před 31 minutami, Micey napsal: Ano prosim!:) Jinak sroubovaci clanky už teď mají všechny Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 A máme tu další CW limitku na zakázku. Po oranžových Bel Canto Phoenix je to: VULCAN XII - 49 kusů na zakázku s dodáním únor 2024. Specifikace Vulcan_12.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Pokud se nemýlím tak jsou už všechny rozebrané ne? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 před 1 hodinou, Petr Pavel napsal: Pokud se nemýlím tak jsou už všechny rozebrané ne? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Jistě, jak jsem psal, je to limitka na zakázku. Podařilo se mi o ní najít info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se