Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A do třetice nová soukromá limitka 100 kusů Bel Canto Fumé (francouzsky Kouřový).
Cifr s přechodem barev červené a fuchsie, ve slabším světle bude až černý.
Zobák ptáčka bílý kvůli čitelnosti.
Ručky černé, opět kvůli lepší čitelnosti.

Přihlásit se je možno zde: https://reddit.com/r/MicrobrandWatches/s/XDWMdko2oK
Nebo poslat message na Instagram: https://instagram.com/wyrdwatches?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem tlotlo22
Odesláno (upraveno)

Tak 39mm 100 kusová limitka s COSC SW200-1. Průhled na strojek.
Trochu jsem nepochopil to bílé, navíc pouze tištěné, logo 🤔

Upraveno uživatelem tlotlo22
Odesláno
V 26. 9. 2023 v 17:02, tlotlo22 napsal:

Tak 39mm 100 kusová limitka s COSC SW200-1. Průhled na strojek.
Trochu jsem nepochopil to bílé, navíc pouze tištěné, logo.... 

WOW, tyhle mě berou, jen škoda toho loga, že není 3D 😢 To by byly dokonalé. 

V 30. 8. 2023 v 12:54, Petr Pavel napsal:

Tak mi pár sekund srdce plesalo. Než jsem odkaz rozkliknul a zatlačil slzu.
Sám si pro sebe říkám, kam ta cena asi ještě poroste.

Kdo je koupil jako investici musí mít velkou radost. 

Přikláním se k názoru, že cena je nereálná - tedy pro kupce. Zcela upřímně: 5K bych pochopil, ale už i 6K by mi přišlo moc. 

PS: včera jsem s nimi rval plasty do toho podivného zapuštěného kontejneru a pak asi 15min panicky hledal škrábance... Ufff naštěstí nic 👍

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak za dva dny pravděpodobně bronzové The Twelve. I když bronzové hodinky moc nemusím, jsem zvědavý...

Tahle modelová řada se mi dost líbí, sám mám předobjednané modré titanovky 👍

Odesláno
před 13 minutami, horskjan napsal:

...rose gold moc nepředpokládám, i když by to bylo určitě zajímavé 😉

Na CW fóru je názor, že by mohla být jen solid gold luneta, jako to má i Tissot u PRX. To by mi u 12 smysl dávalo a mě osobně se i líbilo, taková varianta 👍

Odesláno

XII jsou na mě moc titěrné, navíc nejsem příznivcem integrovaných tahů. Schází tam svoboda zběsilých pokusů s jinými tahy a řemeny. Pokud je výrobce přestane prodávat, je skoro po srandě a nahrazují se velmi těžko.
Tak mám alespoň klid 😃
V bronzu by to ale mohla být, spolu s různými barvami cifrů, veselá podívaná.
I když ta barva spíš bude ocel s potahem do růžovozlaté. Tedy zaměřeno na ženské publikum. Možná pokračování záměru po uvedení 36mm Sealanderů.

Souhlas s Prochy68, nějak na SH21 teď zapomínají.

Odesláno

No ja jsem vzal aspon petidenni Orisky, kdyz u Wardu jsem se nedockal . Nebo jinak, neco by se byvalo poridit dalo za tu dobu co hledam, ale nic co by me zaujalo. Skoda, tahle znacka je mi sympaticka.

Odesláno
V 11. 10. 2023 v 13:32, tlotlo22 napsal:

XII jsou na mě moc titěrné, navíc nejsem příznivcem integrovaných tahů. Schází tam svoboda zběsilých pokusů s jinými tahy a řemeny. Pokud je výrobce přestane prodávat, je skoro po srandě a nahrazují se velmi těžko.
Tak mám alespoň klid 😃
V bronzu by to ale mohla být, spolu s různými barvami cifrů, veselá podívaná.
I když ta barva spíš bude ocel s potahem do růžovozlaté. Tedy zaměřeno na ženské publikum. Možná pokračování záměru po uvedení 36mm Sealanderů.

Souhlas s Prochy68, nějak na SH21 teď zapomínají.

Tak já to mám přesně naopak, hodinky s integrovaným tahem se mi dlouhodobě hodně líbí a obecně na všech svých hodinkách mám 99% času kovový tah. K titanovým XII jsem objednal i příslušnou gumu, ale předpokládám, že se na ně dostane jen málokdy 😉

Velikostně The Twelve ve 40mm bude předpokládám na mojí ruku akorát, moje Tudor NF mají stejný průměr a sedí dobře. U Wardů vidím jako velké plus nízkou výšku pouzdra 9mm... 👍

S dnešní novinkou uvidíme za pár hodin, s čím přijdou, snad nebudu "muset" svojí objednávku měnit 😄

Odesláno
před 16 hodinami, Prochy68 napsal:

No ja jsem vzal aspon petidenni Orisky, kdyz u Wardu jsem se nedockal

. Nebo jinak, neco by se byvalo poridit dalo za tu dobu co hledam, ale nic co by me zaujalo. Skoda, tahle znacka je mi sympaticka.

Aquisy jsou super, zvláště v té Tvé zelené s inhousem. Aquisy Clippertony jsou moje vůbec nejoblíbenější hodinky 👍

Odesláno
před 11 minutami, horskjan napsal:

Aquisy jsou super, zvláště v té Tvé zelené s inhousem. Aquisy Clippertony jsou moje vůbec nejoblíbenější hodinky 👍

Jo to jsou, ale jak udelat poradnou sponu na naramek, to by se klidne mohli ucit od Wardu 🙂

Odesláno (upraveno)

Tak nové XII budou na dámské ručce skvělé ...no možná i na pánské 

Upraveno uživatelem Dokusan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...