Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

před 16 hodinami, Prochy68 napsal:

No ja jsem vzal aspon petidenni Orisky, kdyz u Wardu jsem se nedockal

. Nebo jinak, neco by se byvalo poridit dalo za tu dobu co hledam, ale nic co by me zaujalo. Skoda, tahle znacka je mi sympaticka.

Aquisy jsou super, zvláště v té Tvé zelené s inhousem. Aquisy Clippertony jsou moje vůbec nejoblíbenější hodinky 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 11 minutami, horskjan napsal:

Aquisy jsou super, zvláště v té Tvé zelené s inhousem. Aquisy Clippertony jsou moje vůbec nejoblíbenější hodinky 👍

Jo to jsou, ale jak udelat poradnou sponu na naramek, to by se klidne mohli ucit od Wardu 🙂

Odkaz ke komentáři

Tak nové XII budou na dámské ručce skvělé ...no možná i na pánské 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

To je teda Haló 😆
Opět jsem to s ženami skoro trefil. Růžovozlatá luneta z 18-ti karátového zlata? Proč ne. I když to pěkně zamávalo s cenou - £2.195,- na tahu, £1.995,- na černé gumě.
Překvapil mě hodně minimalistický cifr. Ta rhodium verze je barevně super, bude hezky odrážet růžovozlatou.
Jen se tam bez vteřinovky nic nebude dít. Absence indexů a vteřinovky umocnila okolní prázdno. Nicméně to může dost zájemců naopak oslovit.
Wardi mají napsáno v popisu Complication Type: 2 Hands 🙂
Nemůžu si pomoct, na mě působí jako takové moderní nástěnné hodiny shrinknuté do hodinek ⌚

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, tlotlo22 napsal:

To je teda Haló 😆
Opět jsem to s ženami skoro trefil. Růžovozlatá luneta z 18-ti karátového zlata? Proč ne. I když to pěkně zamávalo s cenou - £2.195,- na tahu, £1.995,- na černé gumě.
Překvapil mě hodně minimalistický cifr. Ta rhodium verze je barevně super, bude hezky odrážet růžovozlatou.
Jen se tam bez vteřinovky nic nebude dít. Absence indexů a vteřinovky umocnila okolní prázdno. Nicméně to může dost zájemců naopak oslovit.
Wardi mají napsáno v popisu Complication Type: 2 Hands 🙂
Nemůžu si pomoct, na mě působí jako takové moderní nástěnné hodiny shrinknuté do hodinek ⌚

No date, bez vteřinovky,  jako oblekovky by mohly být ideální, pokud by byly na kůži. Přeci jen integrovaný a tah a to pouzdro nejsou úplně "oblekove". Ale za mě jsou příjemným překvapením 

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, Prochy68 napsal:

Jo to jsou, ale jak udelat poradnou sponu na naramek, to by se klidne mohli ucit od Wardu 🙂

To je pravda, spona na tahu by mohla být lepší, ale přijde mi v pohodě, hlavně že to není plech... Mikroregulace by byla bezva, ale osobně mi tolik neschází. Skvělá je spona na gumě k Aquisům, bohužel není zaměnitelná s tou na tahu...

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Dokusan napsal:

No date, bez vteřinovky,  jako oblekovky by mohly být ideální, pokud by byly na kůži. Přeci jen integrovaný a tah a to pouzdro nejsou úplně "oblekove". Ale za mě jsou příjemným překvapením 

Na kůži by to asi bylo opravdu lepší. Z aktuálních možností za mě k rhodiovému cifru určitě tah a k černému guma.

Odkaz ke komentáři

Jinak zpět k Wardům...

Včerejší novinka se mi i takhle s krátkým odstupem líbí, zvlášť ta černá varianta - ten svislý brus číselníku je skvělý, decentní kombinace zlato/ocel povedená, minimalistický číselník má také něco do sebe. Líbí se ni detail "zdobnějšího" překrytí konce osičky ruček. Bez průhledu na strojek bych se obešel...

Jako zpestření/rozšíření The Twelve řady super, jen by to pro mě osobně z důvodu absence indexů a hlavně vteřinovky nemohly být hodinky na běžné denní nošení.

Za mě jsou to povedené (spíš) dámské hodinky, které bych si od ženy sem tam rád půjčil i já... 😉

...ale ženě se zase až tak nelíbí, líbí se jí XII 36mm v té světlé zelené, takže případně ušetřím 😀

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, horskjan napsal:

To je pravda, spona na tahu by mohla být lepší, ale přijde mi v pohodě, hlavně že to není plech... Mikroregulace by byla bezva, ale osobně mi tolik neschází. Skvělá je spona na gumě k Aquisům, bohužel není zaměnitelná s tou na tahu...

Ja to jeste musim poladit, nejak mi tlaci a odstava, ta wardi mi padla hned. 

Odkaz ke komentáři

Designově super, ale na mě až moc minialistické. Vizuálně, a hlavně esteticky, to funguje skvěle, ale já přeci jen raději indexy a vteřinovku. Na dámské ručce si je ale dokážu představit - tam ale také hádám, že s nimi Wardi cílí. Je to zajímavé osvěžení kolekce. Velmi povedený model, leč ne pro mě, ale naživo bych je rád viděl. Jsou fajn.

Odkaz ke komentáři

Na CW fóru se objevila fotografie prototypu Bel Canto Phoenix, kterou jako zatím jedinou, sami Wardi povolili zveřejnit.

Odkaz ke komentáři

Upřímně, jako kombo k McLarenu dokonalost 👍 Asi nejzajímavější oranžové hodinky, co jsem zatím viděl, ale osobně děkuji za ty modré, které u mne na plné čáře vedou právě tou univerzálností.

PS: Do teď se sám podivuji nad tím, že z té nejuniverzálnější modré barvy (pominu černou, která je v nabídce stále), udělali limitku a nedali je do stálé kolekce a tyhle modní výstřelky nedali jako limitky. Ze všech těch barev, co zatím vypustili, bych bral nejvíc asi tu fialovou a tuhle oranžovou. Ještě že to nemusím řešit.

Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, DarylVanHorne napsal:

Upřímně, jako kombo k McLarenu dokonalost 👍 Asi nejzajímavější oranžové hodinky, co jsem zatím viděl, ale osobně děkuji za ty modré, které u mne na plné čáře vedou právě tou univerzálností.

PS: Do teď se sám podivuji nad tím, že z té nejuniverzálnější modré barvy (pominu černou, která je v nabídce stále), udělali limitku a nedali je do stálé kolekce a tyhle modní výstřelky nedali jako limitky. Ze všech těch barev, co zatím vypustili, bych bral nejvíc asi tu fialovou a tuhle oranžovou. Ještě že to nemusím řešit.

To mi mluvíš z duše. Ta modrá mě neskutečně mrzí, jak s ní naložili.
Je to spolu s černou obecně nejoblíbenější barva vůbec a myslím, že kdyby byla v normální nabídce, čekačka na Bel Canto by nebyla polovina roku 2024, ale konec 2026.
Díky tomu a přeprodejní cenové politice, mi nezbyla jiná alternativa, než objednat fialové, protože mě ostatní barvy neoslovily.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Spongebob napsal:

Přesně tak...je to strašně divný a podle mě prodejní fail.. Je spousta lidí co by si je koupila a kašle na nějaký kolotočářský barvy. Ale holt modrý jsou jen limitka neprodejná :D fakt divný..ne?? 

I přes to, že ty modré mám plně souhlasím. Tento krok jsem, opravdu nepochopil. Černá a modrá = dvě z nejzákladnějších barev a oni z té jedné udělají limitku? Joooo, to hraje do karet hlavně spekulantům a dalším, co je mají jako investici. Ale proč na to obětovat právě modrou, to nechápu. No stalo se... A pravý důvod se již nedozvíme a teď jsou na Ch24 modré za 200k + Ne, ani jedny z nich nejsou moje a doufám, že ani nikdy nebude důvod 🤣 

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odkaz ke komentáři

Přátelé, ono je to trochu jinak.

Udělali limitku v nejžádanější modré a zelené.  Dál už je nechtěli vyrábět, tak jako všechny ostatní top modely (Concept a podobně)

Překvapila je však obrovská odezva a neuvěřitelná poptávka. 

Jenže limitky už byly prodaný a nechtěli ty limitky degradovat identickymi hodinkami, jen nelimitovanymi. 

Tak udělali další barevné varianty a ty už jsou nelimitovane. 

Za mě přístup v pořádku 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...