railmaster Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Veľmi pekné, decentné a za tú cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Jsou pěkný.A ty s tím bílým ciferníkem taky nejsou špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Co říkáte na opravdové anglické hodinky ovšem v jiné cenové hladině ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Co říkáte na opravdové anglické hodinky ovšem v jiné cenové hladině ? Některý kousky jsou fakt pěkný,ale levný určitě nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Některý kousky jsou fakt pěkný,ale levný určitě nebudou. Tak tyhle jsou třeba za 10.000 USD: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Zpátky k C5 Malvern - neví někdo, jaká je ve skutečnosti barva ruček? Na některých fotkách vypadají tmavě, téměř černé, na jiných zase stříbrné, splývavé s ciferníkem...Je to jenom hra světla, nebo jsou v různých modelech různé ručky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 (upraveno) Všechny jsou podle mě stříbrné, jenom zlaté kousky mají zlaté ručky... Edit: Pořádně jsem se na to mrkl a je to opravdu jenom hra světla. Nerez pouzdra mají nerez(chrom?) ručky nehledě na barvu ciferníku. Upraveno 20. června 2008 uživatelem luidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 Na co se od Ch. Warda můžeme těšit v blízké budoucnosti? Na Ch.W. fóru se píše o několika nových modelech, zde alespoń malá ukázka... C 15 Henley, automat C8 Pilot, průměr 44mm, ETA automat, pravděpodobně již letos!! C7 Rapide, quartz chrono C2 Lido, quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 V koukání kde co je, jsem objevil tyhle nádhery. Od rána je nemůžu vyhnat z hlavy. Jelikož se tady o nich(firmě) před časem dost mluvilo, chci se zeptat, zda má někdo nějaké nové postřehy či zkušenosti? Znáte to, démon jako prase a vždycky se najde důvod proč se obdarovat .... Za případná sdělení ++ a -- předem dík. http://www.christopherward.co.uk/PL2_MENS_...-Limited-Ed.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 V koukání kde co je, jsem objevil tyhle nádhery. Od rána je nemůžu vyhnat z hlavy. Jelikož se tady o nich(firmě) před časem dost mluvilo, chci se zeptat, zda má někdo nějaké nové postřehy či zkušenosti? Znáte to, démon jako prase a vždycky se najde důvod proč se obdarovat .... Za případná sdělení ++ a -- předem dík. ChW - C5-Malvern-Aviator-Limited-Ed. Nemáte prosím někdo ponětí jakou používají na C5 luminiscenční barvu? Jak dlouho vydrží svítit? Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark_II Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 V koukání kde co je, jsem objevil tyhle nádhery. Od rána je nemůžu vyhnat z hlavy. Jelikož se tady o nich(firmě) před časem dost mluvilo, chci se zeptat, zda má někdo nějaké nové postřehy či zkušenosti? Znáte to, démon jako prase a vždycky se najde důvod proč se obdarovat .... Za případná sdělení ++ a -- předem dík. ChW - C5-Malvern-Aviator-Limited-Ed. Nemáte prosím někdo ponětí jakou používají na C5 luminiscenční barvu? Jak dlouho vydrží svítit? Ď. Jak si prosím tě pokročil s těmi hodinkami? Hodně mne zaujali od Wardu tyhlety http://www.christopherward.co.uk/pd2_MENS_...Bf%5D-Black.htm Sice jsem šťastný majitel Field Chrono Auto (cca 4-5 měsíců), ale oblekovky by se určitě hodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 (upraveno) Jsem šťastný majitel chronografu C7 Rapid LE. Fotky z firemního webu ChW. http://www.christopherward.co.uk/PL2_MENS_...apide---New.htm 22 Jewel quartz movement Split-seconds/stopwatch function Tachymeter bezel Luminescent indices and hands 10 atm water resistance Screw-in crown and back plate Anti-reflective sapphire crystal Stainless Steel bracelet with butterfly clasp Hand polished case with unique engraved serial number Diameter: 42mm Height: 10.7mm Weight: 160g Calibre: ETA 251.272 Strap: 316L Stainless Steel Upraveno 8. ledna 2009 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 Blahopřeji k hezkým hodinkám. Budu pak velice zvědav na dojmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro103 Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 Gratulujem ku hodinkam. Su pekne, prave dnes som, okrem ineho, aj im venoval trosku pozornosti. Potom zverejni prve dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) ChW jsou parádní, před časem jsem koketoval s myšlenkou o zlutých quartzových potápkách ...... pak jsem toho nechal. Teď jsi mi tu značku zase připoměl .... no uvidíme ... Zaujaly mne také pilotky, ale mám tu jeden překladatelský oříšek ... něco jako kolik třešní, tolik višní ... Nemůžu najít rozdíl mezi těmito dvěma modely .... něco jsem přehlíd a nevim co ... V sekci The C8 Pilot Collection a jsou to modely C8SKK a C8SKT EDIT: úrava textu - nefungující odkaz EDIT: .... aha ... asi barva řemenu .... kapku mi svití na monitor ... Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 To budo: pravdu díš, hnědý a černý řemen. Ale zrovna C8 jsou jediný hodiny od CW, který bych nemusel. Schválně je hoď jako návrh do LE pilotek Chronomag, uvidíš, jak se pravověrní budou moct strhat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 To budo: pravdu díš, hnědý a černý řemen. Ale zrovna C8 jsou jediný hodiny od CW, který bych nemusel. Schválně je hoď jako návrh do LE pilotek Chronomag, uvidíš, jak se pravověrní budou moct strhat... jo ... já mám akorát tak chuť tady někoho prudit .... hehehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
withnail Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 elegantní a splňují řadu zásadních požadavků za nijak zásadní cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Tak jsem ještě v neděli objednal C15 Henley Automat za starou cenou, opravdu šli všechny kousky od CH.W. o cca 30% nahoru od 2.3.2009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 opravdu šli všechny kousky od CH.W. o cca 30% nahoru od 2.3.2009. Čímž padne jejich komparativní výhoda a bude méně zajímavé je koupit... škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se