Jump to content

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Recommended Posts

Moji zásilku ale GLS od 20.9. nezná, nikdy ji neměli v systému. Což považuju za zásadní problém.

A Royal Mail?

Jaký máš stav objednávky?

Platba proběhla v pořádku?

Edited by Dokusan

• 4 weeks later...

Tak sále 50? je pravidelna, ale nikdy nevíš na jaký modely ty slevy budou a kolik jich v tom výprodeji bude. Nikdy tam nebývají aktuální modely.

Pak bývají slevový kupony na 50 a 100 liber.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jsou to C11 TITANIUM EXTREME 1000. Už se tu párkrát objevily, sám jsem je pořídil tady na fóru. Od Makaira se liší vyšší vodotěsností, tlustším safírem (4,3 mm) a zelenou barvou místo žluté. A taky odlišným reliéfem na dýnku - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59393-ukaž-druhou-tvář/?p=1953106 .

I když působí mohutně, nosí se díky lehkému titanu příjemně. Ani trčící korunky mi nikdy nevadily. A i s mým mizerným zrakem na nich poznám, kolik je hodin. Navíc jsou dost přesné a tak u mě vyhrávají mezi sportovními hodinkami a opravdu je nosím.

post-40100-0-81830000-1512298401_thumb.jpg

post-40100-0-22731100-1512298411_thumb.jpg

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Co říkáte na novinku C5 Malvern 595? 5,95 mm vysoký, 39 mm průměr. https://www.christopherward.co.uk/watches/dress/c5-malvern-595-range

Za mě paráda. Jenom si nejsem jistej černýma ručkama. Modrý by jim podle mě slušely víc.

c05-39h3h3-s00w0-oc_3d.jpg

Navíc v tichosti zveřejnili i nový modrý Tridenty, i když zatím jen ve 43 mm.

c60-43ada2-s0bb0-b0_fr_2.jpg