Prochy68 Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Před hodinou, shewcza napsal: A co to teda má být? The Twelve skeleton s Sh21? Nebo to chápu špatně? Prezentaci jsem neviděl. A vesel by se tam vubec ten kalibr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 To by muselo být podle mě nové pouzdro, do stávajícího určitě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 před 19 hodinami, shewcza napsal: To by muselo být podle mě nové pouzdro, do stávajícího určitě ne. https://www.christopherward.com/twelve-x-landing-page.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 (upraveno) Výška 12,3, váha bez tahu 51 g Nádhera Grade 2 titanium case with Grade 5 titanium bezel Polished, brushed, and sandblasted bezel Upraveno 25. dubna 2024 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Ta cenovka je slusna teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Sa s tymi cenami pos...kakali... Wardy som mal za affordable znacku, co ponukala viac za menej. Za posledne roky ceny aj zakladnych modelov narastli skoro o polovicu. Ocividne mieria vyssie ale tam su uz ine zvucne mena. Dat 4-5k eur za Wardy? Hehe, ani omylom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Ta cena je hodně vysoko, ale je to jejich strategie, čas od času vypustit prémiový model. Není to o tom,že to bude jejich bestseller, neumí jich za rok ani moc vyrobit. Jen chtějí ukázat, co je možné. Kdo nechce dávat 5 k za Twelve X, může si koupit standardní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Tak konečně už i ofiko Mě se moc líbily už na té online prezentaci začátkem týdne, skvěle se jim podařilo udržet rozumné rozměry pouzdra Super je ta mikroregulace na náramku, docela se o tom v té prezentaci mluvilo, že prý mikroregulaci na náramku s motýlovou sponou má jen PP a VC. Když jsem pak o tom přemýšlel, nikdo jiný mě fakt už nenapadl... Jestli jsem to dobře pochopil, časem bude možnost té mikroregulace i na stávající náramky... Ale to si nejsem úplně jistý, že jsem pochytil správně... A za mě je důležitý fakt, že to není limitka, ale otevřená série. Cenovka je na mě už celkem vysoko, není tedy s rozhodnutím pořídit/nepořídit kam spěchat... Každopádně, celá řada "12" se moc povedla, tyhle nové jsou její důstojný top model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Cena sebevědomá, ale hodinky se mi líbí hodně. Jdou si pomalu a jistě za svým a podle všeho se jim to narámě daří. Za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 I na live fotkách super... https://www.ablogtowatch.com/hands-on-debut-the-titanium-skeleton-christopher-ward-the-twelve-x-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 (upraveno) Ja suhlasim so @shaggy nazorom. Za mna rovnako. Na druhej strane u mna osobne vyhrali a mam predobjednane titanove Nivady full grade 5 titanium s meteorit dialom co bol pre mna jednoznacy kandidat v tejto kategorii a cena 1845 EUR s danou cca. F77 TITANIUM MÉTÉORITE – Nivada Grenchen (nivadagrenchenofficial.com) Upraveno 25. dubna 2024 uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Mna vobec netrapi, ze robia aj drahe kusky. Kludne, klientela sa najde. Ale ked si porovnam co stali ich potapky dakedy a co stoja dnes... to nie je len inflaciou. A nic nove tam vlastne nepriniesli, akurat namiesto ETY je Sellita a naramok ma rychlo-odopinanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 @shaggy - tak ale to bys mohl rict o jakekoliv znacce, zejmena treba Seiko co "staly dakedy a co stoja dnes" obyc potapky v podstate se zakladnim strojkem. Spis si furt myslim, ze si to trosku udelali tema slevama, co davali (otazka je, jestli by se dostali tam, kde jsou, kdyby ty slevy nedavali). Zakaznici si zvykli na vyhodne koupe a najednou jsou z toho hodinky za kilo. Na druhou stranu je ale tohle jeji "show-off" model a rozhodne to nebude jejich nejprodavanejsi kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 (upraveno) Na tenhle detail lunety se těším (kombinace brusu, leštění a pískování) Upraveno 26. dubna 2024 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 (upraveno) před 1 hodinou, Dokusan napsal: Na tenhle detail lunety se těším (kombinace brusu, leštění a pískování) Pěkný. To je to, co u Nivady nenajdeš. Ďábel je v detailech. Neříkám, že je tam zpracování úplně špatný, ale tady to přece jen bude jinde. Upraveno 26. dubna 2024 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 V 26. 4. 2024 v 7:57, Dokusan napsal: Na tenhle detail lunety se těším (kombinace brusu, leštění a pískování) Mají to udělané pěkně, ale musí se člověk hodně soustředit. Já to běžně na svých titanovkách nevidím... To nic nemění na faktu, že je skvělý, že za danou cenu (za mě více než přijatelnou) mají ty hodinky propracované a dotažené až do takovýchto detailů Tady další hands-on, bezva je fotka všech velikostí pouzder 12tek vedle sebe... https://www.hodinkee.com/articles/hands-on-twelve-x-christopher-ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 4 hodinami, horskjan napsal: Mají to udělané pěkně, ale musí se člověk hodně soustředit. Já to běžně na svých titanovkách nevidím... Tak možná to bude tím, že ta luneta na u skeletonů je jiná. Je z jiného materiálu a měla by mít jak brus a leštění, tak i pískování. Ale možná se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 před 35 minutami, Dokusan napsal: Tak možná to bude tím, že ta luneta na u skeletonů je jiná. Je z jiného materiálu a měla by mít jak brus a leštění, tak i pískování. Ale možná se pletu Titan na lunetě je jiný - grade 5 na skeletonech a grade 2 na běžných titanovkách, ale ta kombinace brus/leštění/pískování lunety je stejné... Já spíš narážel na velikost nebo lépe "malost" těch detailů, že si člověk všimne, až když se na to soustředí... Za mě to vidět je, ale ne při běžném, letmém pohledu na hodinky. Určitě nechci kazit těšení se na nový a rozhodně skvělý kousek, to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 (upraveno) před 19 minutami, horskjan napsal: Titan na lunetě je jiný - grade 5 na skeletonech a grade 2 na běžných titanovkách, ale ta kombinace brus/leštění/pískování lunety je stejné... Já spíš narážel na velikost nebo lépe "malost" těch detailů, že si člověk všimne, až když se na to soustředí... Za mě to vidět je, ale ne při běžném, letmém pohledu na hodinky. Určitě nechci kazit těšení se na nový a rozhodně skvělý kousek, to ne Tak já prostým okem bez brýlí mám problém vidět datum (což tady není problem) Za horších světelných podmínek a večer už nevidím ani hodinový indexy. Ale rád fotím a těm detailům se věnuju. Hele jinak já už Wardy sbírám celkem dlouho a rozhodně mi nekazíš těšení Já ty titanovky chtěl, ale nehodily se mi barvy. Teď je po problému, žádný tam nejsou. Upraveno 30. dubna 2024 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se