paya01 Odesláno středa v 20:07 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:07 Já vždy beru k hodinkám strap navíc. ChW mají pěkné signované gumy. Jinak dost často mají samostatné akce na řemínky, vybavuji si, že kolem dne otců měli 3 za cenu 2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno středa v 20:10 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:10 V 9. 12. 2024 v 13:09, paya01 napsal: Budu tady průběžně informovat (třeba bude informace o záručním servisu ChW pro někoho zajímavá - kdyby ne, řekněte, nebudu plevelit). V pátek 6. 12. 2024 v poledne předány na našem vidláckém (vesnickém) DHP Service Pointu. Ještě ten den vyzvednuto DHL. Dnes - v pondělí 9. 12. 2024 v poledne balík ve stavu "Doručeno" v Londýně (píšou Heathrow, tam si to asi ChW vyzvedává, nebo je to označení oblasti. Nevím). Takže včera potvtzeno přijetí zásilky a dnes potvrzení, že spadá pod záruku 60/60 a bude opraveno v rámci záruky zdarma (jinak by cena byla £ 163). Přislíbena oprava do osmi týdnů, tak uvidíme... Zatím 10 z 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Hodinky jsem nakonec objednal, nechci čekat co zbude po Vánoíchc a co si zvladnu vykliknout. Wardi mají akci 2+1 náramky zdarma, ale mně bude stačit jedna modrá hybrid guma Díky za radu s přechodem na libru, ušetřil jsem 60 EUR. teď jsem zvědavej, jestli vydržím o otevřením do Vánoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se