Dokusan Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Myslím, že ne. Teď máš slevový kupón na 100liber, větší slevu bych nečekal. Ale můžu se plést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Je to novinka, ta v akci asi nebude. Tady bych to videl max. na tu slevu 120eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Diky, tu bych urcite sundal. A myslis, ze budou po Novym roce v akci? Jediny na co bych zkusil pockat je koncem mesice Black Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Souhlas, na BF podle mne Wardi daji neco specialniho...mozna v omezenem mnozstvi ci casu, ale daji...leto je to 23.11., takze za dva tydny a to se podle mne vyplati pockat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Hele je to limitka. Nemyslím si, že ji zapojí do Black Friday. Ale naděje umírá poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Aha, takhle. No tak, to sance sice klesa, ale stejne bych pockal, s cim pridou...tedy pokud kolega prilis nekvaltuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Aha, takhle. No tak, to sance sice klesa, ale stejne bych pockal, s cim pridou...tedy pokud kolega prilis nekvaltujeNekvaltuje, ale bude v místě, kde chytne signál pouze přes wifi a pouze sporadicky. No uvidíme, co se má stát, stane se. Ale jsou teda luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Ward tady nemá svou sekci ani vlákno "Jaké Wardy máte právě na ruce" tak to lipnu sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 přiznej se, jak moc opatrně si to na to šrouby aranžoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Nijak zvlášť, patina to zakryje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 (upraveno) Mam extremne spadeno na C60 Trident Bronze "Ombré" COSC Limited Edition, ale nemam koule si je koupit, kdyz jsem je na nikom zatim nevidel na ruce. Nema je tady nekdo?Můj kolega o nich uvažoval, ale nakonec čeká na C60 Trident Bronze. Upraveno 11. listopadu 2018 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 No tak paráda, to mu určitě všichni přejeme. Hlavně ať sem pak dá fotku na ruce. Mně tenhle model přijde moc sportovní, ale uvidíme...třeba to tak nebude. Ať fotku udělá s bílou a modrou košilí....aby toho nebylo málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luminus Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Mam extremne spadeno na C60 Trident Bronze "Ombré" COSC Limited Edition, ale nemam koule si je koupit, kdyz jsem je na nikom zatim nevidel na ruce. Nema je tady nekdo? Ahoj, jedny mám (patinované pouzdro + odřená kůže): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 No tak to je parada, jak se nosi? Prijde mi, ze ani nevypadaji tak velce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) ....i kdyz je fakt, ze Ty mas zapesti jak krava (mysleno v dobrym). Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem Zeeberdee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Parádní kousek, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luminus Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Nošení je super (sice mluvím jen za pár hodin, ale na to asi není moc času třeba). Sice pro mne ChW nejsou žádnou novinkou (myslím, že toto je asi pátý nebo šestý kousek, co od nich mám), ale i tak jsem byl překvapen, jak na ruku dobře napoprvé sedly. A ačkoli mne zlatá/bronzová barva na hodinkách či jiných doplňcích nic neříká (moje je ocelová/stříbrná), až tedy na jedny hodinky, který si chci pořídit už více než rok, ale čekám na vhodný impuls, který zatím ne a ne přijít a které mají zlatou lunetu, tak tady při prvním pohledu jsem kupodivu neváhal ani chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Svého času jsem kupoval tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak už mu přišli. Festovní, poctivé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Parádní... Jsi si objednal už tu patinovanou verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se