Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jedna Vanocni - zena me vcera opravdu mile prekvapila, ani jsem to necekal...

297725691056349d2888eb904f3c9285.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

paradni rozhodne jsou, brousil jsem si na ne zuby uz v lete, ale nejak to z ruznych duvodu nevyslo... muzu potvrdit, ze to jsou jedny z nejpohodlnejsich kousku, co jsem mel kdy na ruce. Trochu je pro me nezvyk, ze pusobi opticky vetsim dojmem, i kdyz ve skutecnosti velke nejsou. Vyska je taky paradni, zajedou pod kosili jako nic. Myslim, ze se dlouho na ruku nedostane nic jineho...

Odesláno

mam podobnej pocit i z 5dennich C9, maji 40mm bez korunky, ale sotva znatelnou lunetu + super dlouhe rucky, taky pusobi vetsi. Kdyby nemely 14mm tloustku, jsou dokonale. Evidentne to maji zakodovano ve vice modelech, je videt, ze o tom premysli...

Odesláno

Dokusan: jak je na tom prosím Tě s přesností chodu SH21? Je odchylka stabilní? Jak si vede konkrétně tvůj kus? Pokud to neměříš, tak to neřeš. Pokud ano a chceš se podělit, budu rád. Díky

Odesláno

Dokusan: jak je na tom prosím Tě s přesností chodu SH21? Je odchylka stabilní? Jak si vede konkrétně tvůj kus? Pokud to neměříš, tak to neřeš. Pokud ano a chceš se podělit, budu rád. Díky

snad ti nebude vadit odpoved i ode me [emoji846]

kdyz jsem meril, tak v mych C9 sly +3s/d stabilne v jakekoliv poloze a to na vikend odkladam (tj. 2,5 dne lezi v hodinkovnici), verze s automatickym natahem.

Po case me to prestalo bavit (nuda), serizuju tak 1x mesicne o minutu zpet.

Odesláno

Mám dva kusy s SH21, oba ruční nátah. Bronzovky, když byly fungl, dělaly první měsíc +3 s/den, teď dělají +2,1 s/den.

C9 Harrison Small Second dělají 2,3 s/den.

Odkládání neřeším.

Odesláno

Díky pánové, to jsou skvělé hodnoty s přihlédnutím na fantastickou rezervu nátahu.

a navic ten stroj skvele vypada s temi 2 perovniky...

Odesláno

Už se to bude konečně prodávat taky jinde než na netu z Anglie? Klidně bych nějaký zkusil, ale značky co tu nemaj zázemí neberu.

Dôvod? Veď máš 60 dní na to ich vyskúšať. 

Odesláno

Dnešní přírůstek... Limitka Christopher Ward Enthusiasts 37/50

Rovno daj postrehy. Ako ti sedia? Bál si sa veľkosti, sú teda pre teba moc?

Inak sú fakt parádne  :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Dôvod? Veď máš 60 dní na to ich vyskúšať.

Domácí zázemí je ten důvod na kterej se ptám. Ne nějaký handrkování s poštou. Já jsem prototyp původního zákazníka, dinosaurus, kterej sedne a ujede 800 km pro hodinky. Ale do Anglie nepojedu.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Domácí zázemí je ten důvod na kterej se ptám. Ne nějaký handrkování s poštou. Já jsem prototyp původního zákazníka, dinosaurus, kterej sedne a ujede 800 km pro hodinky. Ale do Anglie nepojedu.

Tak se asi budeš muset zaměřit na jinou značku... Jinak nevím o jakém handrkovani mluvíš, ale chápu, že někdo s tím může mít problém. Já jej nemám a jejich obchodní model se mi líbí.

Odesláno

Rovno daj postrehy. Ako ti sedia? Bál si sa veľkosti, sú teda pre teba moc?

Inak sú fakt parádne :notworthy:

Bál jsem se, lae nakonec sedí dobře. To zpracování je prostě parádní. Mají zahnuté nožky a výborný napojení tahu, takže na ruce super. Měl jsem je jen chvíli, ještě nemám zkrácený tah. Po novém roce dám více info

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...