Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Hi John, not a new logo - the twin flags (as we like to call them) seen throughout this range were introduced alongside our current logo. Wanting to remain consistent across the Collection, and with some of the watches featuring two or three subdials, we thought the 'twin flags' worked best for the C7s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Tak jak jsem si myslel, je to pouze pro tuto řadu . Zejména z důvodu subcifru, kam nechtěli cpát dlouhé logo. Má to logiku, i když v hodinkovem světě to není standardní přístup. Krtenek : víš co ten twin flag symbolizuje? Upraveno 3. září 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Proti čemu? Je to zjednodušená švýcarská a anglická vlajka. Má to svou symboliku. To logo získalo ocenění za design a je obecně velice dobře prijimano, na rozdíl od aktuálně používaného třeba na tridentech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Ano, vím, že dostalo mraky cen, ale mě se prostě nelíbí. Asi nemá cenu to dál rozvádět.Však v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Ještě se starým logem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 (upraveno) C1 Grand Malvern Small SecondAsi bych je i chtěl Upraveno 19. září 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Tak tieto vyzeraju velmi zaujimavo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Jsou parádní, chtěl bych je vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Koho to zajímá, tak už asi viděl, ale nevšiml jsem si, že by to tu někde bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 (upraveno) Edit: obrázky z WUS Upraveno 21. září 2017 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 casopis https://issuu.com/christopher-ward/docs/cw.loupe06_issuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Něco ze začátků Wardů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Ty 38mm Tridenty taky nejsou marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Slimlajny jsou doma, velice příjemné překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Ch.W. umí pěkný oblekovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobák Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 C1 Grand Malvern Small SecondAsi bych je i chtěl Ty jsou hodně elegantní....obzvláště jak se hlavní cifr a subcifr "harmonicky spojí" tou čárkou na šestce...takový jednoduchý detail, který ty hodinky de facto utváří...holt v jednoduchosti je krása... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Sleva na Wardy kdyby chtěl někdo využít: There?s still time to apply your exclusive customer voucher 120CW17 in the ?promo code? box at checkout for ?120 saving off purchases of ?600 or more, or use 60CW17 for ?60 off purchases over ?350*. *T&Cs apply, see voucher or our website for information. Valid until midnight 31st October 2017. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
violator Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Neví někdo, jestli má starej Wárd něco jako reklamační linku? Ten bezpohlavní email neni to pravý. https://www.christopherward.eu/cservices/service-and-repairs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Měl sem býti akurátní, rád bych po třech tejdnech dostal už zaplacenou zásilku, která je kdesi. Nikdo neví kdo a starej Wárd už se mnou po běžným emailu nemluví.Možná mají u Wardů problém s přesným vypisováním adresy. Mě místo ulice a čísla popisného napsali jenom "Brno". Nebýt toho, že jsem měl sledovací číslo a viděl jsem, že hodinky jsou ve skladu v Brně kde jsem si je vyzvedl, tak by za dva dny putovaly zpět do Anglie jako nedoručitelné.. a já jenom smutně koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Stalo se mi něco podobného, nebere jim to slova s diakritikou. Ale otázka je, zda má kolega tracking. Nejspíš se nedostal ani do této fáze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se