Dokusan Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Nejsou 3 varianty velikosti?Zmenšení že 43 mm na 42mm.GMT je pouze 38 mm a 42 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Mám dotaz, jde odstranit tato cedulka bez případných problémů v rámci navrácení hodinek zpět do 60 dnů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Jelikož nový C60 Tridenty zatím nechci, objednal jsem něco jiného. Budu však muset preskupit hodinkovnici a něco pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Dnešní pošťák přinesl další Wardy. Docela mě překvapilo, že pouzdro bronzovek MKII je jiné než steel verze. Upraveno 2. května 2019 uživatelem Vítek75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Dnešní pošťák přinesl další Wardy. Docela mě překvapilo, že pouzdro bronzovém MKII je jiné než steel verze.V čem je jiné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 V tloušťce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Fotky nic moc, ale jde to poznat, že tvar pouzdra je o něco málo jiný, tenčí. Celková tloušťka je pak stejná u obou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Zajimavej postřeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Budu však muset preskupit hodinkovnici a něco pustit. Pepsiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Pepsiny?Spíš to vypadá, že půjdou ty C65 automaty s kulatými indexy co dnes přišly. Buď je hodím tady do prodeje nebo pošlu zpět Wardům. Pepsiny se mi prostě líbí víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Martine: budeš robiť aj nejaké porovnávacie fotko s komentárom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Nemám teď moc, čas, ale něco bych příští týden zkusit mohl. Aktuálně se však kochám těmi C1 Grand Malvern Moonphase.To je velká krása. Kromě ciferníku mě zaujalo velice zajímavé pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Moonphase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ty sou fakt paradni...kdybych nemel zapesti ditete, tak je mam uz snad doma jen na koukani a obcasne vyvenceni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Vypadají výborně. Netušíš jakým způsobem je prosím udělán ten povrch měsíce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Vypadají výborně. Netušíš jakým způsobem je prosím udělán ten povrch měsíce?3D-stamped in nickel on a rotating disc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Něco jsem k nim napsal zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/128293-cw-c1-grand-malvern-moonphase/&do=findComment&comment=2335341 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 3D-stamped in nickel on a rotating disc ok, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 uz ma nekdo objednany ty novy TRID3NTY? ja se na ne tesil a stve me ze opustili vlnky a ta rucicka jak harpuna :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Osobne víc než hodinovka mi vadí minutovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se