Dokusan Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Záměrně stejné.Jinak korunky u potapek, motorsport hodinek, oblekovek jsou jiné. C60 mají jinou korunku, C1 mají jinou korunku, C7 mají jinou korunku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Korunky stejné? Ano nebo ne? Čo konkrétne sa ti nepáči na tých korunkách? Tvar, veľkosť alebo niečo iné? Neviem, či je na C65 Automatic rovnaká korunka ako na tých vojenských, ale na živo je tá korunka úplne v pohode a nepôsobí nijako rušivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 za mna korunky uplne akurat... zerem tie modre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Ahoj,Mate nekdo zkusenost s Tridentama C65 Pepsi GMT? Prave jsem ve fazi, kdy nutne ?potrebuji? GMT, tak shanim dojmy.Diky za pripadne reakce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 ja myslim, ze jsou uplne v pohode, mam je jako hlavni hodinky a od te doby co jsem je koupil, v podstate nesly z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Celkem mě mrzi, že jsem je prodal. Jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Celkem mě mrzi, že jsem je prodal. Jsou parádní.Neboj, jsou v dobrych rukou, hejckam je... :-) prave menim tah za cernej remen, co mi zbyl z manualnich C65, tak hodim jeste neco do vedlejsiho vlakna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Docela rozmanity vyber C60 Trident na nearly new -30%. https://www.christopherward.co.uk/events/summer-sale/nearly-new-dive2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Veru vybral by som si, len škoda že mám full stav v hodinkovnici a žiadny budget na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Jelikož jsem potřeboval tah na Ombré, vzal jsem 40 mm Tridenty v 30ti procentní slevě, k tomu tah a uplatnil 100librovy kupon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Jaky si nakonec vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Jinak si me prekvapil, ze se to lze takhle hezky obejit. To bych jedny taky vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 40mm černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 (upraveno) Já jsem to zas propásl. Kdyby někdo vzal černý c60, 40 mm na tahu a jiskra nepřeskočila, rád se jich ujmu. Upraveno 11. října 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Ja jsem uvazoval o modrych Elite 1000. "Bohuzel" jsem minule koupil cerny C65tky, tak jsem utrel nos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 No já už tam ty Elite neviděl. Nicméně ty 40 mm cerny Tridenty asi po vyzkoušení velikosti půjdou dal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Jestli později půjdou, tak si na mě pak vzpomeň. To pouzdro se mi líbí, rád zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 15% sleva na celou řadu Tridentů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Stále váhám, jestli do nich jít....být o 150-200 liber levnější, neváhal bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 (upraveno) Asi to půjde, objednám si je pod stromeček Upraveno 22. října 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se