Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja davam hlas tem bronzovym C65, skoda ze nejsou s tim klasickym modrym cifernikem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Za mě nejlepší W10. Royal Navy je moc Omega 300, kde mi k tomu zase už nesedí ručky. A na Royal air force se mi nelíbí ty číslice.  

Odesláno

Pár živých fotek z dnešního londýnského GTG setkání (bohužel jsem se nakonec nemohl zúčastnit)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tudor mě zklamal?, řadil bych ho výš do luxury. Osobně Panerai bych posadil o 2 třídy níže ( a to 2 kousky vlastním)

Odesláno

Já už zase mám dvoje bronzový Wardy. Jinak by to byla jasná volba. Vyřešil sem to šalamounsky a objednal ocelový Ombré ;) 

Odesláno

kurna chlapi, takovou fotkou me nedrazdete... To jsi, Martine, urcite udelal schvalne, zrovna kdyz jsem se dnes rano definitivne rozhodl, ze tyhle ne. :-)

Takhle vypadaji bombasticky, ale mam problem s patinou, po par tydnech to vypada divne a stale to lestit nechci...

Odesláno

Chlapi mam na vas dotaz. Uvazuji o nakupu zlutaku C65 316L. Bohuzel se nemuzu zbavit pocitu, ze se mi ta luneta na nich vubec nelibi. Nevite zda by se dala nahradit lunetou z klasickych C65 Trident? Zaroven, jak je na tom firma s nahrad. dily?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...