Micey Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 No.. jak tak koukám na Chocholousikuv avatar.. on asi bude umět bejt dost přesvědčivej:)
Primm Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 tak aspon, ze sefsef nedelal oslika a priznal barvu... kolega, co normalne nosi moony, se dnes prihasil s novym prirustkem: modre Magrette Regattare na modrem remenu. Vypadaji dost dobre, pekne zpracovane na tu cenovou hladinu a je to tu v kanclu neobvykly kousek. Takze o konverzaci u obeda bylo postarano.
lukis Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 mem okoli nikdo nakazeny...soucasny sef hodinky nenosi, jeho sef nosi osoupane QaQ, tak je to holt na me jo akorat predchozi sefka cas od casu Omega Constellation Small...stejne je to uchylarna, koukat lidem na ruce a spekulovat...posledne prisla na obed taka sikovna kocka a prvni co bylo, koukam, co ma na ruce
Pavel K. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Můj šéf teď nosí tyto dvoje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Častěji asi RW. Prý jsou universálnější.
tico1 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Dobré vlákno U nás (Chemicko-technologická fakulta STU) je to samá šeď (Fossil, Q&Q, v lepšom prípade Casio). Naopak ma prekvapil môj šéf (61 rokov) - má (už hodne obnosené) automaty Prim Sport, konkrétne som vypozoroval, že tieto: Asi pred 3-4 mesiacmi na chvílu presedlal na Auriol z Lidla za 8?. Pokarhal som ho, ale on hodinky za 8? vnímal ako ekonomický zázrak - že to za tú cenu dokáže číňan vyrobiť, doviesť, a ešte aj predať so ziskom. Našťastie, baterka bola evidentne len demo, po 2 mesiacoch klekla a vrátil sa k Primkám.
maiq Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Va naší firmě je to celkem nezáživné, šéf Fossily, další nějaký mechanický čajny z Tchiba. Jeden externí kolega Ingersolly a další, a to už ocením, všemožné IGENy. Zajímavější je sledovat klienty, jeden můj oblíbený nosí krásné Nardiny Takovej Alois Hadamczik zase pravidelně tahá docela zběsilé Zenithy: jeho dcerka zase poměrně povedené buchtí Chopardy
Denjl Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Já-majitel-Pam, Zenith, Omega, Breitling.... Ředitelka Omega seamaster a Breitling galactic... Vedoucí provozoven Longines hydronoquest a Seiko 5, ostatní festina, casio atd....No, dobře jsem je nakazil :-D
Jsilver Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 U nás ředitel - PAM, IWC, Tag Heuer, provozní ředitel - Rolex, já - Omega Seamaster. Jinak je to směs všeho možného, nicméně pár pěkných kousků jsem tu již zahlédl
sashator Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 Tak u mě stojí jenom za zmínku Colty šéfa, jinak většinou designová šeď, u mnohých dokonce hodinky neukazují ani aktuální čas (v řádkách i desítek minut), už jsem se několikrát neudržel a donutil dotyčného si hodinky alespoň nastavit...ale je to asi celkem zbytečný, když mi pak sám řekne, že hodinky nenosí kvůli času, na to má přeci telefon...srdce mi to ale rve pokaždý!
Mechac Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Kolegy včerejší akvizice Alpin aneb velká radost ve firmě :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jirkasirka Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Tak u nás nejvyšší nic, má telefon. Pak ostatní Casio, Festiny, Timex. Já teď Alpiny a kochám se bohužel sám.Jinak jak psal někdo hore, tak fakt je jako hustý, když potkáš pořádnou babu...podíváš se na zápěstí apak teprve na k..y:-)
stepecken Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 U nás najvyšší puma s pumpy a to zarába min 5...0 ? Potom neaky citizen,festina a g-shock Proste banda
Návštěvník swanieck Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) U nás ve firmě pracuje pan Fortelný, kterému nikdo neřekne jinak než "Forťas"..........tak jsem mu jen tak lehce naznačil, že by si měl, s takovým jménem, koupit hodinky FORTIS. Nebyl vůbec proti, naopak mu to přišlo docela patřičné, až do doby, kdy se dozvěděl, kolik je kupní cena. Takže zůstává na levlelu Casio Quarz Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem swanieck
pebe Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 na to prece maji Fortis Colours ne
wave ceptor Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 U nás ve firmě pracuje pan Fortelný, kterému nikdo neřekne jinak než "Forťas"..........tak jsem mu jen tak lehce naznačil, že by si měl, s takovým jménem, koupit hodinky FORTIS. Nebyl vůbec proti, naopak mu to přišlo docela patřičné, až do doby, kdy se dozvěděl, kolik je kupní cena. Takže zůstává na levlelu Casio Quarz Podle toho co jsi napsal to musí být celkem rozumný člověk.
Návštěvník swanieck Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Tak tak....pan Fortelný je rozumný a má přehled a tak jistě tušil, tušil, že ČNB zaintervenuje v neprospěch koruny a tak budou ty jeho jmenovkyně (hodinky) zas o chlup dražší
brumko Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Už len to by mu chýbalo ku šťastiu aby sa dal stiahnuť na toto vysokonákazlivé fórum
Návštěvník swanieck Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Pan Forťas chodí a jezdí na ryby........a investuje do toho také hromady peněz a hlavně času.....každá zájmová skupinka je nějak postižená. Když se potkají rybáři, tak rozpaží a když chronomagoři, tak povytáhnou sako či bundu, aby byl vidět safír, A magoři to jsou pořádní.....
siwi Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Když to tady tak čtu, vzpomněl jsem si, jak jsem asi před 5 lety debatoval s našim ředitelem o hodinkách. Tehdy jsem měl na ruce jedny Citizeny Eco Drive za asi 6 tis Kč. On mi hned na to vítězoslavně ukázal svoje titanové JVD a s výrazem vítěze ve tváři se mi pochlubil, že ty jeho stály jenom 1900 Kč Teď už pro jistotu nenosí žádné.
lukis Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Tak dnes konečně i v našem akademickém rybníce něco zajímavého - člen vedení Maurice Lacroix Pontos Day Date - pěkné, jednoduché a elegantní oblekovečky..radost ke šmírovačce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se