jackal Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 (upraveno) Zdravíčko všem, potřeboval bych drobnou výpomoc, jak jinak. V průběhu ledna, maximálně února si potřebuju koupit diversky. Jen tak, pro parádu, do vody s nima nepolezu. Vybráno už v podstatě mám, jen bych potřeboval ujistit a názorově podpořit...od někoho, kdo jak doufám, se o tom se mnou bude vůbec ochotnej bavit - od Vás. Lidi z mýho okolí mě maj za blba, když se zaseknu před výlohou...A taky bych nerad opakoval minulou takřka chybu, takže radši počkám na resumé plynoucí z většího a hlavně dýl trvajícího rozhledu. Nerad bych kupoval za měsíc téměř stejný hodinky znova, protože mi vadila nějaká maličkost. Díky moc. Jo, po zdlouhavý selekci plný utrpení jsem se rozhodnul pro Seiko Sumo. Chci poprosit především jediný jejich majitele, o nichž vím (z tohohle vlákna - Samurai vs. Sumo), aby mě zahrnuli kladnejma argumentama, vyplývajícíma ze zkušeností nabztých v době, kterou trávili s hodinkama na ruce. Přesnost mě ani tak nezajímá. Ale třeba fotky lunety, soužití s takovym kusem železa a chod vteřinovky... Děkuju, do Novýho roku vše a všem. MR. Upraveno 30. prosince 2007 uživatelem jackal
kubson Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 z diversek od seika jsem delší dobu na ruce nosil samuraje v oceli(bílé) i titanu(černé), černé monstra a oranžové suma.. nejraději jsem měl bílé samuraje.. u suma byla pro mne asi problém barva, jinak jsou to fajn hodinky, za tu cenu řekl bych perfektní, černé si určitě ještě pořídím
safi Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Zdravíčko všem, potřeboval bych drobnou výpomoc, jak jinak. V průběhu ledna, maximálně února si potřebuju koupit diversky. Jen tak, pro parádu, do vody s nima nepolezu. Vybráno už v podstatě mám, jen bych potřeboval ujistit a názorově podpořit...od někoho, kdo jak doufám, se o tom se mnou bude vůbec ochotnej bavit - od Vás. Lidi z mýho okolí mě maj za blba, když se zaseknu před výlohou...A taky bych nerad opakoval minulou takřka chybu, takže radši počkám na resumé plynoucí z většího a hlavně dýl trvajícího rozhledu. Nerad bych kupoval za měsíc téměř stejný hodinky znova, protože mi vadila nějaká maličkost. Díky moc. Jo, po zdlouhavý selekci plný utrpení jsem se rozhodnul pro Seiko Sumo. Chci poprosit především jediný jejich majitele, o nichž vím (z tohohle vlákna - Samurai vs. Sumo), aby mě zahrnuli kladnejma argumentama, vyplývajícíma ze zkušeností nabztých v době, kterou trávili s hodinkama na ruce. Přesnost mě ani tak nezajímá. Ale třeba fotky lunety, soužití s takovym kusem železa a chod vteřinovky... Děkuju, do Novýho roku vše a všem. MR. Jednoznačně Sumo a nejlépe modrá barva....
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Jednoznačně bílé Samurai v oceli, případně oranžové v titanu.
Jaaz Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) blbost Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem Jaaz
jackal Odesláno 31. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 "z diversek od seika jsem delší dobu na ruce nosil samuraje v oceli(bílé) i titanu(černé), černé monstra a oranžové suma.. nejraději jsem měl bílé samuraje.. u suma byla pro mne asi problém barva, jinak jsou to fajn hodinky, za tu cenu řekl bych perfektní, černé si určitě ještě pořídím " Já jsem taky pro tu černou barvu...proč zmizely z Chronoshopu?
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 blbost Čeho se to týká???
kubson Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Já jsem taky pro tu černou barvu...proč zmizely z Chronoshopu? momentálně nejsem schopen nabídnout rozumnou cenu, ale pracuju na tom
Ropucháč Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Jednoznačně bílé Samurai v oceli, případně oranžové v titanu. k tomuto sa priklanam, akurat by som volil titanove cierne
pavel23 Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Mám samurai, černé v titanu a můžu jen doporučit.Mám je přes rok a jdou tak za čtrnáct dní o minutu pozadu, velikost a váha akorát.Dělám s nimi všechno třeba jezdím na horáku, běhám,štípu dřevo atd...fakt odolný typ.
Kasper Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) Ako niekdajsi majitel ocelovych aj titanovych Samurai a terajsi vlasnik Sumo si dovolim napisat par slov. Samurai su naozaj velmi dobre a pekne hodinky. Ale napriek tomu som s nimi nebol uplne spokojny. Presnejsie povedane vadili mi 3 veci: 1. - nemoznost natahovania korunkou - predsa len to bola pre mna neprakticka vec, hlavne ak ich cez volne dni odlozim 2. - naramok - celkove spracovanie naramku na mna posobilo trosku lacno 3. - ked sa "zblaznili" - spravili aj 30s/denne Su to ale vsetko subjektivne veci, ktore inemu vadit nemusia...hlavne preto, ze Samurai maju naozaj "nieco do seba"...Ja som bol par mesiacov potom, co som ich daroval kamaratovi pripraveny zaplatit aj vyssiu sumu, len aby som ich znovu vlasnil...divne co?... No ale nakoniec, som kupil Sumo a denno-denne sa utvrdzujem, ze to bolo spravne rozhodnutie. - Vyborny naramok - plne clanky - naozaj super - povodne som mal strach z toho, ze ma iba 20mm, ale akonahle som ich dal na ruku - vobec to nevadi - Krasna kombinacia matnej a lestenej oceli ako na puzdre tak aj na naramku - Paradna presnost - naposledy - cca.+2s/denne - Hacking + rucne natahovanie - vyborny spolocnici Moj nazor je, ze v danej kategorii hodin a za tu cenu tazko hladaju sebe rovneho. Jednoznacne odporucam ! Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem Kasper
Ropucháč Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Ako niekdajsi majitel ocelovych aj titanovych Samurai a terajsi vlasnik Sumo si dovolim napisat par slov. Samurai su naozaj velmi dobre a pekne hodinky. Ale napriek tomu som s nimi nebol uplne spokojny. Presnejsie povedane vadili mi 3 veci: 1. - nemoznost natahovania korunkou - predsa len to bola pre mna neprakticka vec, hlavne ak ich cez volne dni odlozim 2. - naramok - celkove spracovanie naramku na mna posobilo trosku lacno 3. - ked sa "zblaznili" - spravili aj 30s/denne Su to ale vsetko subjektivne veci, ktore inemu vadit nemusia...hlavne preto, ze Samurai maju naozaj "nieco do seba"...Ja som bol par mesiacov potom, co som ich daroval kamaratovi pripraveny zaplatit aj vyssiu sumu, len aby som ich znovu vlasnil...divne co?... No ale nakoniec, som kupil Sumo a denno-denne sa utvrdzujem, ze to bolo spravne rozhodnutie. - Vyborny naramok - plne clanky - naozaj super - povodne som mal strach z toho, ze ma iba 20mm, ale akonahle som ich dal na ruku - vobec to nevadi - Krasna kombinacia matnej a lestenej oceli ako na puzdre tak aj na naramku - Paradna presnost - naposledy - cca.+2s/denne - Hacking + rucne natahovanie - vyborny spolocnici Moj nazor je, ze v danej kategorii hodin a za tu cenu tazko hladaju sebe rovneho. Jednoznacne odporucam ! cosi si zabudol napisat
boo-beek Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 (upraveno) Jednoznačně bílé Samurai v oceli, případně oranžové v titanu. Oranzove v Ti... neni to ta 300ks limitka s oficialni cenou asi 2K USD? Jinak... ja mam na ceste bile Samuraie Volil bych spise Samuraie, nemoznost rucniho natahovani a chybejici hacking me netrapi... A libi se mi vic. To je ale zalezitost vkusu, samozrejme Upraveno 1. ledna 2008 uživatelem boo-beek
kubson Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 Oranzove v Ti... neni to ta 300ks limitka s oficialni cenou asi 2K USD? není
Drummer Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 Jako bývalý majitel bílých Samuraiů mám tyto zkušenosti: Tah je horší než u Monster Nesedlo mi to zafixování tahu k pouzdru, hodinky se hůře přizpůsobují tvaru ruky Suma neznám.
boo-beek Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 není Njn, ta limitka je v oceli, nejak mi to nedoslo...
jackal Odesláno 1. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 Ako niekdajsi majitel ocelovych aj titanovych Samurai a terajsi vlasnik Sumo si dovolim napisat par slov. Samurai su naozaj velmi dobre a pekne hodinky. Ale napriek tomu som s nimi nebol uplne spokojny. Presnejsie povedane vadili mi 3 veci: 1. - nemoznost natahovania korunkou - predsa len to bola pre mna neprakticka vec, hlavne ak ich cez volne dni odlozim 2. - naramok - celkove spracovanie naramku na mna posobilo trosku lacno 3. - ked sa "zblaznili" - spravili aj 30s/denne Su to ale vsetko subjektivne veci, ktore inemu vadit nemusia...hlavne preto, ze Samurai maju naozaj "nieco do seba"...Ja som bol par mesiacov potom, co som ich daroval kamaratovi pripraveny zaplatit aj vyssiu sumu, len aby som ich znovu vlasnil...divne co?... No ale nakoniec, som kupil Sumo a denno-denne sa utvrdzujem, ze to bolo spravne rozhodnutie. - Vyborny naramok - plne clanky - naozaj super - povodne som mal strach z toho, ze ma iba 20mm, ale akonahle som ich dal na ruku - vobec to nevadi - Krasna kombinacia matnej a lestenej oceli ako na puzdre tak aj na naramku - Paradna presnost - naposledy - cca.+2s/denne - Hacking + rucne natahovanie - vyborny spolocnici Moj nazor je, ze v danej kategorii hodin a za tu cenu tazko hladaju sebe rovneho. Jednoznacne odporucam ! Děkuju moc. Přesně něco takovýho jsem si přál slyšet. Přečíst.
jackal Odesláno 1. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 Jako bývalý majitel bílých Samuraiů mám tyto zkušenosti: Tah je horší než u Monster Nesedlo mi to zafixování tahu k pouzdru, hodinky se hůře přizpůsobují tvaru ruky Suma neznám. Přesně tak na mě Samuraie na první pohled působí. Moc se mi líbí ten netradiční (teď už vlastně asi tradiční) tvar pouzdra, ale nezdá se mi, že by to mohlo přispívat komfortu nošení. Ale soudim jen od pohledu.
jackal Odesláno 1. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 momentálně nejsem schopen nabídnout rozumnou cenu, ale pracuju na tom Na rozumnou cenu rád počkám. Až se to vyřeší, vzal bych je. Řešit samostatně dovoz bůhví odkud se mi teda vůbec nechce.
vonstochow Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 Zdravíčko všem, potřeboval bych drobnou výpomoc, jak jinak. V průběhu ledna, maximálně února si potřebuju koupit diversky. Jen tak, pro parádu, do vody s nima nepolezu. Vybráno už v podstatě mám, jen bych potřeboval ujistit a názorově podpořit...od někoho, kdo jak doufám, se o tom se mnou bude vůbec ochotnej bavit - od Vás. Lidi z mýho okolí mě maj za blba, když se zaseknu před výlohou...A taky bych nerad opakoval minulou takřka chybu, takže radši počkám na resumé plynoucí z většího a hlavně dýl trvajícího rozhledu. Nerad bych kupoval za měsíc téměř stejný hodinky znova, protože mi vadila nějaká maličkost. Díky moc. Jo, po zdlouhavý selekci plný utrpení jsem se rozhodnul pro Seiko Sumo. Chci poprosit především jediný jejich majitele, o nichž vím (z tohohle vlákna - Samurai vs. Sumo), aby mě zahrnuli kladnejma argumentama, vyplývajícíma ze zkušeností nabztých v době, kterou trávili s hodinkama na ruce. Přesnost mě ani tak nezajímá. Ale třeba fotky lunety, soužití s takovym kusem železa a chod vteřinovky... Děkuju, do Novýho roku vše a všem. MR. Hmm, taky mám potřebu si něco koupit, ale třetí diversky v řadě běhěm dvou měsíců by asi žena neviděla ráda I kdyz, titanovy Samuraje ještě nemám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se