Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 https://www.blome-uhren.de/en/meistersinger-peter-heinlein-ed-hen16-g.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 PETER HEINLEIN? Neznám. HENLEIN? Ano, znám. Taky bys nemusel opisovat všechny blbý názvy z článků, a trochu by ses mohl zamyslet, nebo nedej bože, se podívat, co je na samotných hodinkách vlastně napsáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 (upraveno) Já jsem si myslel, že to bude Henlein, ale napadnul mne ten druhý, jenom jsem nechápal, proč mu dělají hodinky Upraveno 26. listopadu 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Tak minimálně to byl Konrád. Prostě lidi nečtou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 PETER HEINLEIN? Neznám. HENLEIN? Ano, znám. Taky bys nemusel opisovat všechny blbý názvy z článků, a trochu by ses mohl zamyslet, nebo nedej bože, se podívat, co je na samotných hodinkách vlastně napsáno.To je ale pouze a jenom tvůj problém, že neznáš. https://books.google.cz/books?id=xYhlNoUu-toC&pg=PA122&lpg=PA122&dq=peter+heinlein&source=bl&ots=o2ZAyBmCrl&sig=2yI9UMXCjY9c2vLRmFYCJSnQo4k&hl=cs&sa=X&ved=0ahUKEwjajbeni8bQAhUELMAKHWVUC0A4ChDoAQgzMAc#v=onepage&q=peter%20heinlein&f=false Prosím o úpravu nadpisu milého admina. První překlep za X let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Ale jinak jsou to opravdu moc pěkné hodinky, nosil bych je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Hodinky vážně hezké a líbí se mi ta vnitřní římská stupnice, která dělá odečítání času jednodušší. Ale když už parazitují na něčím jméně, se kterým nemají vůbec nic společného (tuto dnes velmi oblíbenou činnost nemám rád), tak tam neměli cpát tu vteřinovku, aby udělali aspoň nějaký oslí můstek k tomuto jménu. A možná by tím hodinky i získaly trochu víc na výjimečnosti.A když jsem teď viděl hodinky z té doby, tak mnohem větší "právo" na spojení s tímto jménem by měl zdejší Marek Boháč ze sekce Kapesní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Mě se moc líbí styl oněch ruček. Strojovna je taky nádhera, 120h... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se