Přejít na obsah

Nerezové pouzdro na Prim Sport II

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Počítám, že exkurze bude začínat v 10:00.

Co se týče mlhovek, tak ty nikdo nevrátil, za to mi ale minulý týden (v úterý v době "burzy") ukradl poznávací značku.:( Zřejmě se mě někdo snaží dožrat. Tímhle tempem to budu mít očesané do konce roku úplně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prime, to je mi hrozně líto, to s tou replikou a zvětšením soudkového pouzdra (ani tak netoužím po těch leteckých, abych řekl pravdu, ale soudkové pouzdro je super - byla by-li řádná luneta), já to čestně považuji za trefu do trendu, větší než codenis, který je trochu out, ale to není chyba, je to racionální tvar a určitě se chytne v každé době. Ale to je ten soudek taky, kdyby byl velký a třeba ještě z damašku, to by bylo něco. Nerozumím, proč ti dva zákazníci odešli kvůli ztrátě image - co se proboha změnilo v poslední době???

To pouzdro sportII je vaše ikona právě proto, že jsou ho mraky ve spoustě variantách, exkluzivita je v tomhle případě protimluv - je to takový fiat 500 pro srandu fandům, žádný rolls, takže ideál do stavebnice, upgradu, bláznivejch nápadů (autotime) atakdál, podle mě. Samosebou pro puristické sběratelství ála odklízeč zůstává dále spusta prostoru, jen v případě tohoto nejběžnějšího a navíc takového prďáckého modelu pro mě není úplně to nejatraktivnější, to si ho radši vytuninguju, vždyť k tomu úplně vybízí!!! Turbohumberto například! :) To není takový model jako třeba ty diplomaty z emirátů, co jsem koupil na burzičce, vzpomínáte, jak jste zblednul, když jsem vám tu spoušť hrdě ukazoval? :) :)

Pánové, omlouvám se, ale nezačínejme zase o slevách a tak, když chcete slevy, kupujte v makru!!

Odkaz ke komentáři

No jo, handrkování o cenách, jenže mě například u koupě nových PRIMek nepřekáží nic jiného než jejich cena :( Vždycky jsem spokojeně nosil PRIMky, ale až doslouží, tak si holt musím vybrat jinou značku, protože např. Orlík, který se mi moc líbí je pro mě zcela nedosažitelný. Takže z mého pohledu ne handrkováním přichází PRIM o zákazníky, ale novodobými cenami.

Odkaz ke komentáři

pro Wachn: nezoufej , myslím že dnes není problém (ani finanční) předzásobit se hodinkami Prim z původní produkce třeba na dva životy. Pokud půjdeš do Sportů , tam je interval mezi opravami hodně dlouhý.

S tou cenou asi nejde hnout , to se Prima musím trochu zastat , jestli vsází na kvalitu tak to prostě za menší peníze nezvládne. To se týká nerezu a to ostatní to fakt nevím.

Odkaz ke komentáři

mechano: No, to už taky neplatí, nový Sport I neseženeš a za renovaci chtějí v Eltonu přes 10 tisíc :-( Sháním aspoň Sport II, ale na pěkný jsem ještě nenarazil, koupil jsem jen v horším stavu a když lepší neseženu, tak ho možná dám zrenovovat cca za 3 tisíce. Možná.

Odkaz ke komentáři

To Wachn: to zase není pravda.:) 10.000,-Kč to je tehdy, když k renovaci přistupujete bez kompromisu a použijete pouzdro s minerálním sklem. Pouzdro s tím původním plastovým sklem (pouze pro výměnu v rámci renovace) přijde v současné chvíli na 3017,-Kč a zbytek je hodně o stavu vlastních hodinek. Dokáži si představit, že slušně renovované sporty I se dají tím pádem dostat za cca polovic, než jste tu uváděl. Samozřejmě za předpokladu, že hodinkám nechybí něco podstatného a do celkové ceny nepočítám náklady na jejich pořízení, které mohou být cca 1500,-Kč.

To sklomont: To co tu popisuji je cena pouzdra v rámci renovace realizované u nás. Pouzdro se prodává samostatně pouze v případě, že zákazník prokáže vlastnictví původního originálu. Snažíme se tak ochránit jeho historickou hodnotu.

Odkaz ke komentáři

Prime, mám další argument pro aplikace kal. 96 do pouzder sportII. Ještě jsem neviděl skutečně hezké primky s 96kou (kromě těch nových presidentských - ale pokud vím i vy se stydíte za jejich cenu a tak ji cudně neuvádíte). Nemusím se doufám pokrytecky omlouvat, ale z ostatních 96stek je mi na blití (snad jen ty kostičkovaný televize jsou alspoň nápaditý). Takže kdyby byla ta možnost udělat origoš dýnko a ciferník z těch vojenských potisknout nějakou sport variantou, byl by to šlágr.

Odkaz ke komentáři

To cigi: za cenu se nestydíme. U každého modelu je uvedena, když kliknete na tlačítko možnosti objednání. Pak se vám na samostatné stránce objeví specifikace, cena a 3 možné postupy jak hodinky objednat. Cena je až v této fázi proto, protože pro nás je prioritou prezentace kolekce. Chceme, aby se zákazník s naším zbožím detailně seznámil, než uvidí cenovku.

V případě zlatých a platinových hodinek je ještě o důvod více, aby byly ceny až součástí specifikace. Ceny se mění v závislosti na změnách ceny zlata a platiny a jsou platné právě jen pro daný okamžik objednání.

Odkaz ke komentáři

Prime, omlouvám se, konečně jsem na ty ceny narazil, jsou bratru lidové. :) Jen malou poznámku i dovolím, že bych za tu lidovku eventuálně očekával nějaký originál vymazlenej ciferník, abych nabízel nějakou tu nadstavbu (jako linea) a ne zase to remake-retro padesátý léta, i když je to osvědšený a frčí. Ale na druhou stranu, to s cenou zas tolik nesouvisí, to je o celkové péči, aby chudák dizajnér u počítače potil krev a přišel o oči, jako michelangello, když maloval sixtýnskou kapli. Já vím, že to dneska nikdo není ochotnej, že jo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...