Drummer Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Chystáte se někdo oslavit půlnoc zde na Chronomagu?
koblih69 Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Chystáte se někdo oslavit půlnoc zde na Chronomagu? Navrhuji společný přípitek
New Milis Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) Chystáte se někdo oslavit půlnoc zde na Chronomagu? Ledaže by si někdo ublil do klávesnice. Nene, tyhle stádní oslavy nejsou nic pro mě.. Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem New Milis
Drummer Odesláno 31. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Nemusíš pít. Stačí když tě uvidíme dole v aktivním seznamu . Já už od třiceti Silvestra neslavím, protože za dva dny mám narozky. Ledaže by si někdo ublil do klávesnice. Nene, tyhle stádní oslavy nejsou nic pro mě..
hciq Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) ve 24 00 nebudu vědět co je to počítač a nebo kde se spouští. takže sorry. Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem hciq
Jakubisko Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Na Chronomagu o pulnoci nebudu, misto toho jsem odvelen do mesta fotit novorocni oslavy. Hold to v redakci padlo na me Ale do te doby slavim v hospudce s prateli, takze vsem predem preji silne ledviny a hodne zabavy
xlaque Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Je možne,že sa tu objavim,no neviem si predstaviťako budeme oslavovať .....
afrikab Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Na Chronomagu o pulnoci nebudu, misto toho jsem odvelen do mesta fotit novorocni oslavy. Hold to v redakci padlo na me Ale do te doby slavim v hospudce s prateli, takze vsem predem preji silne ledviny a hodne zabavy By me zajimalo cim se tohle foti. Ze by nejake siroke sklo, delsi casy a blesk na druhou lamelu?
odklizec Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Ja tu budu. Letos nam nejak planovani Silvestra nevyslo, takze po x letech je to klasicka papucovka s tv..otresne
Foundryman Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Já sedím doma, neb není hlídání k juniorovi, babička má svůj program TV vyčerpala svůj potenciál lákadel filmem Hello, Dolly, takže tu asi budu.
koblih69 Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Já sedím doma, neb není hlídání k juniorovi, babička má svůj program TV vyčerpala svůj potenciál lákadel filmem Hello, Dolly, takže tu asi budu. Tak co si dáme? Co takhle Slivovička?
Návštěvník RaGe Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Vzhledem k tomu, že každým dnem (hodinou) očekáváme doma nový přírůstek, budu tady s Vámi !
Foundryman Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Tak co si dáme? Co takhle Slivovička? Doteď jsem tankoval whisky, teď jsem zvolnil na šampus:)
PepaSFI Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 já tady upíjím celkem dobrej chilskej Merlot a protože je mi silvestr celkem volnej tak za chvíli vypnu počítač,pustím si rádio a otevřu Imperium Bohemorum,príma scifi sbírku povídek.
vor Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Hlídání taky nemáme, tak jsme neobvykle doma. Jinak whisky, pivo k jídlu a nějaké červené víno u souseda.
Milan Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Manželka kúpila detské šampanské, takže bude veselo
Návštěvník tolja Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Doteď jsem tankoval whisky, teď jsem zvolnil na šampus:) No nazdar, na takové směsi bych asi do půlnoci nevydržel Doma se vše (i hodiny a hodinky) točí kolem naší malé tygřice. Na fotce dělá, že spí, ale většinou tomu tak není. Kdybych na suchém sektu nedojel k půlnoci, tak všem přeju, abychom se zde příští rok všichni ve zdraví sešli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
New Milis Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Ale tak jo. Dopíjím Večerku výběr z hroznů 2006 ze Znovína, potom se dám asi do slivovice. TV je šílená, vybírám si na e-bay nějaký kšandy..
Návštěvník tolja Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 .... TV je šílená, vybírám si na e-bay nějaký kšandy.. Milis neblázni, přeci by ses z našich TV pořadů nevěšel.
New Milis Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Milis neblázni, přeci by ses z našich TV pořadů nevěšel. No, proč ne? Na kšandách to navíc může vypadat docela efektně!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se