Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Chystáte se někdo oslavit půlnoc zde na Chronomagu?

Ledaže by si někdo ublil do klávesnice. Nene, tyhle stádní oslavy nejsou nic pro mě..

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno

Nemusíš pít. Stačí když tě uvidíme dole v aktivním seznamu :) .

Já už od třiceti Silvestra neslavím, protože za dva dny mám narozky. :crying_anim02:

Ledaže by si někdo ublil do klávesnice. Nene, tyhle stádní oslavy nejsou nic pro mě..

Odesláno (upraveno)

ve 24 00 nebudu vědět co je to počítač a nebo kde se spouští. takže sorry.

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

Na Chronomagu o pulnoci nebudu, misto toho jsem odvelen do mesta fotit novorocni oslavy. Hold to v redakci padlo na me :suicide_anim: :camera:

Ale do te doby slavim v hospudce s prateli, takze vsem predem preji silne ledviny a hodne zabavy ;)

Odesláno
Na Chronomagu o pulnoci nebudu, misto toho jsem odvelen do mesta fotit novorocni oslavy. Hold to v redakci padlo na me :suicide_anim: :camera:

Ale do te doby slavim v hospudce s prateli, takze vsem predem preji silne ledviny a hodne zabavy ;)

By me zajimalo cim se tohle foti. Ze by nejake siroke sklo, delsi casy a blesk na druhou lamelu?

Odesláno
Já sedím doma, neb není hlídání k juniorovi, babička má svůj program :) TV vyčerpala svůj potenciál lákadel filmem Hello, Dolly, takže tu asi budu.

Tak co si dáme? Co takhle Slivovička?

Návštěvník RaGe
Odesláno

Vzhledem k tomu, že každým dnem (hodinou) očekáváme doma nový přírůstek, budu tady s Vámi ! :thumbsup_anim:

Odesláno

já tady upíjím celkem dobrej chilskej Merlot a protože je mi silvestr celkem volnej tak za chvíli vypnu počítač,pustím si rádio a otevřu Imperium Bohemorum,príma scifi sbírku povídek.

Návštěvník tolja
Odesláno
Doteď jsem tankoval whisky, teď jsem zvolnil na šampus:)

No nazdar, na takové směsi bych asi do půlnoci nevydržel :wacko:

Doma se vše (i hodiny a hodinky) točí kolem naší malé tygřice. Na fotce dělá, že spí, ale většinou tomu tak není. Kdybych na suchém sektu nedojel k půlnoci, tak všem přeju, abychom se zde příští rok všichni ve zdraví sešli.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník tolja
Odesláno
.... TV je šílená, vybírám si na e-bay nějaký kšandy..

Milis neblázni, přeci by ses z našich TV pořadů nevěšel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...