borat Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Dobry den, dovolim si napisat kratku recenziu na tieto hodinky.vyberal som ich s pomocou clenov tohto fora,zaco som im vdacny.kratka historia:Znacku zalozila rodina Haslerova okolo r.1861.neskor si Paul Hasler zalozil vlastnu firmu,kde sa venoval skladaniu hodiniek prestiznych znaciek.David Hasle pracoval pre svojho brata ako technicky riaditel a niekedy v tom case firma zacala zo svojim vlastnym dizajnom.biznis siel dobre a postupne sa pripajali do firmy dalsie generacie rodiny.v sestdesiatych rokoch sa firma specializovala na hodinky s mechanickym strojcekom.v sedemdesiatych rokoch prisla konkurencia z Dalekeho vychodu a zacal boom quartzovych hodiniek,ktore nakoniec zaradili tiez do svojho portfolia.znacke sa dalej dari a momentalne je riadena z Nemecka.tolko ku velmi kratkej historii znacke.za nepresnosti sa ospravedlnujem,je to len rychly vycuc. nejake technicke info:velkost puzdra: 40mmhrubka :10,5 mmsklicko:zafirvodeodolnost:50mstrojcek: ETA 2897rezerva : 42hkomplikacia:datum a rezerva natahu moje postrehy a dojmy:Predtym som mal 38mm hodinky,takze tieto sa mi zdaju opticky velke-zvykam si,resp.uz sa mi to ani nepride take.Prisli original na kozenom remienku,ale kedze ja kozu velmi nemusim,tak som to dal na tah.fotky dolozim.viem,su to oblekovky a nie kazdy s tym musi suhlasit,ale nemal by byt problem to vymenit.btw,v Košiciach som mal u jedneho pana hodinara problem,nechcel,alebo nevedel to vymenit.myslim,ze original stezejky dodavane ku tahu,su hrube a bolo potrebne dat tensie.co sa tyka presnosti,meral som ich podla Watch accuracy.odchylky sa pohybovali od 1,1s/den-7,2s/den,ale zda sa mi,ze sa mi nedari ich hacknut velmi presne.rezerva natahu po 12hodinach ukazuje priblizne natah na pol,ale fakt je ten,ze rezerva je deklarovanych 45h.pri samonatahu su dost hlucne-chrastia.p.hodinar mi povedal,ze uz su vylagrovane...opotrebovany rotor..neviem..videl som na Youtube recenziu na nejaku Eternu-nepamatam aku a tiez chrastili.toto je moja recenzia a moje dojmy.za pripadne nepresnosti sa ospravedlnujem a pripadne poznamky a tipy privitam.vdaka za priestorborat ETA2897 Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem borat
AKUC Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 pekné, gratulujem k dobrému výberu
Georgeisin Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Měl jsem dvoje Davosy, Vanguard a taky klasiky, ale bez rezervy, s oběma spokojenost. Ta rezerva je do cifru včleněna hodně citlivě, moc pěkné, stejně jako datumka, která si neusurpuje index.
Kid_A Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 ano, decentne vclenena power reserve. libi se mi
tano Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Moc pekne kukacky a rezerva prakticka komplikace.
Frostie Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Mně se na tom líbí ta jasnost a přehlednost, jenom by mi byly malé...
Chronař Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Chlapci od Knespla mi dali vnitřní antireflex a je to lepší, doporučuju.
borat Odesláno 19. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 V 19. 12. 2016 v 14:39, Chronař napsal: Chlapci od Knespla mi dali vnitřní antireflex a je to lepší, doporučuju.Nazdar, koli comu si daval vnutorny antireflex?
Chronař Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 V 19. 12. 2016 v 17:26, borat napsal: Nazdar, koli comu si daval vnutorny antireflex? No přeci kvůli tomu, že (zvlášť u bílého cifru) se na sklíčku méně odráží okolní světlo a je na něj lépe vidět.A vnější by sklo nějak zabarvil, což by byla škoda.Viz fotka
borat Odesláno 20. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 V 20. 12. 2016 v 8:02, Chronař napsal: No přeci kvůli tomu, že (zvlášť u bílého cifru) se na sklíčku méně odráží okolní světlo a je na něj lépe vidět.A vnější by sklo nějak zabarvil, což by byla škoda.Viz fotka Nazdar,vidis,toto ma nenapadlo..vyzera to super..normalne zacinam nad tym rozmyslat.ak nie som indiskretny,mozem sa prosim ta opytat na cenu?len neviem,ci by mi to urobili aj v Kosiciach.vdaka pekne
Chronař Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 V 20. 12. 2016 v 20:12, borat napsal: Nazdar,vidis,toto ma nenapadlo..vyzera to super..normalne zacinam nad tym rozmyslat.ak nie som indiskretny,mozem sa prosim ta opytat na cenu?len neviem,ci by mi to urobili aj v Kosiciach.vdaka pekneUž ani nevím. Snad tisícovku celkem Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
borat Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Zdravím, keďže som dlhodobo v zahraničí a ležia mi doma, takže, keď som doma a mám možnosť ich nosiť, tak si to užívam. Teraz mi vyšla rezerva na cca 50 hodín. Je to možné pri 45 oficiálnej rezerve? Alebo je stále pri hodinkách rezerva pri údajoch? Odoslané z Y300 pomocou Tapatalku
borat Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 V 18. 12. 2017 v 19:12, Frantik napsal: JeAha, tak myslel som, že je, ale skôr do mínusu a nie do plusu. Tak som rád teda. Odoslané z Y300 pomocou Tapatalku
Frantik Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Když to bude do minusu, bude to naopak indikovat nějaký problém :-)
borat Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 V 18. 12. 2017 v 19:45, Frantik napsal: Když to bude do minusu, bude to naopak indikovat nějaký problém :-)vdaka za nove info..
Jiří Štencek Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Nemáš i nějakou noční fotku s lumi? Jinak super kousek. U nás hodně lidí kouká na 161.456.15, ale jak říká Frostie, tak na pořádnou ruku jsou malé.. což je často důvod, proč lidé sáhnou po jiném modelu :/A s doplněním AR to je ještě větší paráda. Ani jsem nevěděl, že to Knespl&Majzlík dělá.
borat Odesláno 2. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 V 2. 1. 2018 v 17:32, Jiří Štencek napsal: Nemáš i nějakou noční fotku s lumi? Jinak super kousek. U nás hodně lidí kouká na 161.456.15, ale jak říká Frostie, tak na pořádnou ruku jsou malé.. což je často důvod, proč lidé sáhnou po jiném modelu :/A s doplněním AR to je ještě větší paráda. Ani jsem nevěděl, že to Knespl&Majzlík dělá.Ahoj,sorry nemam.a nemam ich pri sebe,kedze som dlhsie mmimo domu a nechcel som ich brat...jj,pri najblizsom servise si chcem dat AR.len neviem,ci to dam robit do Kosic,alebo poslem priamo do Davosy.posielali mi cenu a mala by byt 150,- eur plus matros.a plus posta,co neviem na kolko pride.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se