Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 1. 2. 2017 v 18:25, Daftra napsal:

969:copak jsem Tobě ale pokazil? Nějakou radost? :whistling:

Vystupujes tady jako takovej trosku prechytralej curak. Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

969: :taz: to su celé já. :-) 

Zmizík:slečno nebo madam,abych neurazil,někde jsem četl,že vulgární výrazy se tady nesmí používat,dává se tady za to BAN.

Odesláno
  V 1. 2. 2017 v 17:06, abraka111 napsal:

..limitovaná edice 54 kusů hodinek symbolizuje počet letounů Spitfire, se kterými jste......nebo tak neco...prosim nekamenujte me :)

Jo tohle je dobrý 

Odesláno

zatím jsem se k tomu textu nevyjadřoval, nebylo to nutné....., ale po téhle verzi budu muset, termín do zítra, aby to nevypadlo jako něco z ceníku Prim/Elton.cz. - ..... ciferník je zdoben ...... ,  :frusty:  :photo:  , ale fuj. 

Líbivé serepetičky, bo text musí být jasný a stručný a přitom na úrovni a ne nějaký multilevel blábol. Kurňa, dyk je to voják, nota bene generál.

Odesláno

Pan generál nám potvrdil termín, kavárna je zamluvená, takže pokud nenastane nová doba ledová, epidemie španělské chřipky nebo vystoupení Moravy z EU, sejdeme se v pondělí 27. února v 18 hodin v Air café v budově Moravského zemského muzea na Zelném trhu v Brně. Omlouvám se všem, kteří ač by chtěli, nebudou se moci v tento čas zastavit.

Odesláno

Tak nám tam,těm,co se nebudou moct dostavit,nadělejte pěkný fotky,ať se podíváme,jak panu generálovi slušely  :eek:

Odesláno

muzeme si udelat prehled kdo vsechno 27.2. planuje dorazit ?:

Stalin

Tomass

Wrch

abraka111

Varjag

...a díky Staline....hehe, to zni dobře

Odesláno

Brý večer. Dostal jsem se k vláknu až nyní, rychle ho proletěl a mám dotaz. 27. 2. vypadá, že bych mohl být přítomen předání. Je osobní účast na této akci podmíněna zaplacením příspěvku (cílová suma se již podle všeho vybrala)? Mám přispět jiným způsobem (na zajištění organizace akce atp.). Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...