Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhém výběru a rozmýšlení jsem pořídil Sinn 556I. Obával jsem se velikosti hodinek, posledních pár let jsem nosil Seika o průměru 42mm a na mém skoro 18cm zápěstí jsem si 38,5mm Sinny neuměl představit. K mému překvapení se jedná o optimální velikost. I když jsem se snažil najít nějakou chybičku, nemám co vytknout a můžu je jedině doporučit. Dovolím si přidat jedno foto, další budou následovat až bude lepší počasí a trocha času.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Gratuluju k vyberu a at ti dlouho delaji radost!

Fotky hrn sem nebo do vlakna sinn556i ve fotogalerii.

Edit: uz blbnu, to vlakno je tady v chlubirne, prosim laskaveho moda o slouceni.

Upraveno uživatelem nividic
Odesláno

Pekný výber . Gratulijem. hned som pogooglil ...zhltom review na w&w. Veľmi pekne! ...neskor pridaj par postrehov napr na presnosť, lumi ...

Odesláno

Abych to vzal popořadě, kovový řemínek nemám, hodně se mi líbí pětičlánkový, ale vzhledem k ceně ho plánuji spíše výhledově. Původně jsem chtěl objednat limitku, na fotkách a na youtube vypadala naprosto fantasticky, aplikované indexy, sunburst ciferník...naživo se mi bohužel vůbec nelíbila ani jedna ze dvou nabízených verzí. Jak se říká, sto lidí, sto chutí, ale klasická vezre mi přijde mnohem lepší a lesklý ciferník je na denním světle naprosto famózní. Pro porovnání velikostí přidávám foto s notoricky známými modely.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pár fotografií

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsou nádherný - ani se to nezdá ale jsou to hodinky mnoha tváří - za mě se mi nejvíc líbí na natu - má to takovej správnej retro nádech - alespoň podle té fotky ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...