rayethon Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Odbornik sa prejavil Tak me pouc odborniku, v cem nemam pravdu?
Ruiz.aw Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Rayethon si je asi spletl s De Thomaso, Calvaneo 1583 a podobnýma srač.ama.Edit: tak asi nespletl :-)Edit 2: Tak oni rákosníci dokážou udělat i feik ještě nevyráběných hodinek, voni jsou šikovný. Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem Ruiz.aw
rayethon Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Rayethon si je asi spletl s De Thomaso, Calvaneo 1583 a podobnýma srač.ama.Nespletl, hodinky s Myiotou 9100 se na alibabe ci aliexpressu pri odberu minimalne nekolika tisic kusu bezne prodavani za 10 dolaru a udelavaji vam jakoukoliv znacku s uplne cimkoliv. CIm vic vezmete, tim levneji koupite. Na alibabe byla na prodej tato konkretni znacka Filippo Loreti za cenu 9,99 pri odberu minimalne 5000 kusu hodinek. Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem rayethon
Ruiz.aw Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Prosím tě, mohl by si dát nějaký odkaz. Pokud vím, tak devítková řada myioty je docela nedostatkové zboží a třeba zde oblíbený Tisell na ně docela dlouho čeká. Na Aliexpresu jsem našel nejlevnější za 210 dolarů. Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem Ruiz.aw
JaRooN Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Tak levně jak kolega jsem je nenašel, ale od 24.50 USD jsou v nabídce třeba TADY
TomNguyen Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Ale je tam China nebo Japanese movt. takže předpokládám že za 24,5 bude kopča seagull a za Miyota bude cena mnohem výš
qwer Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Jo, takovejch šmuků je tam plno. Je to teď taková móda, jak z lidi dostat prachy. Jen se tomu teď říká kickstarter :-) Tak, tak. Z kickstarteru (ako napad to bol vyborny) sa stal iba "As Seen on TV" pre millenialov a tak to aj vyzera.
Ruiz.aw Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) To Jaroon. Jak říká Tomnguyen, je tam Japan or China movt. Miyota 9015 stojí min 60 dolarů ( to jsem četl někde na wus - neověřeno ) Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem Ruiz.aw
Frostie Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 To Jaroon. Jak říká Tomnguyen, je tam Japan or China movt. Miyota 9015 stojí min 60 dolarů ( to jsem četl někde na wus - neověřeno )Však je tam taky cenové rozpětí 24,50 - 78 USD za kus
Návštěvník admira Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 US $24.5 - 78 / PieceUS $24.5 - CHINAUS $78 - JAPAN
JaRooN Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Ve chvíli, kdy je nákupka s Miyotou 9xxx 78 USD, tak těch 150 USD za hodinky už není až takový "vejvar"... Pardon: 150 Eur, ale stejně... Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem JaRooN
Návštěvník admira Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Ve chvíli, kdy je nákupka s Miyotou 9xxx 78 USD, tak těch 150 USD za hodinky už není až takový "vejvar"... Pardon: 150 Eur, ale stejně...A tisíc kousků navíc..1000 Piece/Pieces FOR EACH TYPE (Min. Order)
rayethon Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Ja se kluci nechci hadat, ty hodinky jsem googlil protoze se me na ne ptal kamarad. Skutecne jsem videl na alibaba.com nabidku teto konkretni "znacky" a jednoho z modelu za 9,99 dolaru, opravdu nemam duvod si to vymyslet. Klic k te cene muze byt pozadovany minimalni odber 5000 kusu, ktery tu cenu asi jeste mohl stlacit.
rayethon Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 A jeste jedna vec. Nezapomente ze vzhledem k zemi vyrobce tam vubec nemusi byt originalni strojek Myiota, ale nejaka jeho cinska napodobenina. Pokud se to prodava jako nejaka kvalita a italsky design atd. tak nelze vyloucit vubec nic. Ze je to firma zalozena pred par mesici v Pobalti ktera patri mlademu rusovi lze dohledat z verejnych zdroju.
qwer Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Ono treba ale zas brat aj v uvahu, ze toto si nekupuje clovek, ktory je "vasnivy hodinar", alebo ako to nazvat. Cielova skupina pre nieco taketo su ludia, ktori kupuju napr. Daniel Wellington. Vyzera to pekne, tvari sa to "luxusne" a maju to vsetci na instagramoch... Ze je to realne sh*t s najlacnejsim cinskym quartz strojcekom, ich netrapi, nerozumeju tomu, nezaujima ich to... A inak ku kickstarteru a koncovej cene tohto skvostu este tolko, ze projekty ktore su tam prezentovane su v stadiu "prototyp" a teda momentalne ani ziadne Filippo Loretti v skladoch nie je. Je iba prototyp ktory sme videli na videu, a ked ten Rus z Pobaltia zajde po ukonceni predaja do cinskej fabriky a objedna si 30-40k kusov (uz teraz ich predal cca 20k podla kickstarter statistik), tak mu ich s velkou pravepodobnostou spravia aj za tych 10-20usd na kus. Kazdopadne treba povedat ze je to sikovny chalan... byt vdaka jednej kampani na alibaba hodinky z roka na rok milionarom je fakt talent
Bob Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Me prijde neuveritelny co lidi si objedna tenhle "zlatej" cinskej smuk, kdyby byly ocelovy, automaty za 150 Euro, ok jeste dejme tomu, ale kupovat pseudo zlaty cinsky smejdy s mesicni fazi to je mimo moji realitu. Ale zase ta prezentace na kikstarteru je udelana fajnove, evidentne to panove umi. Delaji tam z toho manufakturu jak u PP
EDYMI Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Zdá sa, že to je teraz stále populárnejší model podnikania a nejde to len cez kickstarter. Stačí k tomu hlavne dobrá reklama a rozprávky o luxuse. Uvádzam aj "švédske" príklady. Značka Corniche, ktorej pár kúskov tu cez fórum prebehlo. 1. Oficiálne stránky link.2. alibaba.com link. Značka Triwa, ktorá v SR je už celkom bežne dostupná. 1. Oficiálne stránky link.2. alibaba.com link.
instant Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Ja se kluci nechci hadat, ty hodinky jsem googlil protoze se me na ne ptal kamarad. Skutecne jsem videl na alibaba.com nabidku teto konkretni "znacky" a jednoho z modelu za 9,99 dolaru, opravdu nemam duvod si to vymyslet. Klic k te cene muze byt pozadovany minimalni odber 5000 kusu, ktery tu cenu asi jeste mohl stlacit.To ze to bolo na alibabe neznamena ze taka cena za taky produkt skutocne je. Listingy na alibabe su casto zavadzajuce formulaciou "cena od" apod. Ked prides jednat a zatlacis, vyhovoria sa ze to je k inemu produktu blabla. Realna cena za ktoru to kupis je niekedy uplne ina. S cinanom musis jednat o vsetkom a vzdy, tam nemas pevny bod. A to samozrejme nejdem rozoberat, ci v takych hodinkach za 9.99 bude ten kaliber ktory uvadzaju, alebo cinsky licencny quartz (mister, iz d sejm lajk mijotaa, ja, ja, cajniz mijotaa.. beder, čiper..).
eloga Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 hm, nojo, ale vlastně když se člověk kolem sebe rozhlédne na ulici, v metru, tramvají na úřadě atd. v podstatě nic lepšího nevidí, samý takovýhle lesklý fejky a šmuky, tak proč se tomu divit. Jedině to přehlížet. Jiná věc je, jak dalece a hluboce jsou tyto šmuky úspěšné a zda to není na úkor "poctivých" výrobků osvědčených značek. To už je vážnější otázka, jen vysmívat se tomu nestačí, byla by potřeba osvěta mezi obyvatelstvem. I když možná jakási povědomost panuje, ale kočičí zlato a barevná sklíčka občas dokáží divy. Ovšem na domácím příkladu mé sqaf se to dá ilustrovat. Léta si kupovala pouťové šmuky, hlavně aby se to lesklo. Když bylo vždy během jedné sezony po všem, tak si vzala Zarju s ručním nátahem. Pak postoupila do levlu nula. Koupil jsem jí poctivý Casio Quartz za pětikilo, to už je deset let, vypadaly slušně a nebyly drahý. No a předloni již okamžitě zabrala jedny Seika s pětkou v dámském provedení, co jsem tady získal od člena. Až jsem byl překvapen, jak to Seiko ocenila. A byl konec šmukům v naší rodině..... Říkám, prostě obyvatelstvo potřebuje vzor a vysvětlovací kampaň. Pak už to skoro jde......***
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se