Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poradite ake su to hodinky? Mam ich zo Svajciarska, bol to darcek od jednej neziskovky za pomoc. Aku to ma cenu? Chcem ich posunut novemu majitelovi.

post-12849-0-78217900-1481526913_thumb.jpg

post-12849-0-85643600-1481526979_thumb.jpg

Odesláno

No, pouzdro mi přijde blbý, ciferník takovej.. těžko použitelnej:), ale ta ETA, byť úplně obyč, by se někomu hodit mohla - 1500? Jako já bych si to za 1500 nekoupil, ale někdo třeba jo.

Odesláno

Chalani ocividne ste dobre duse a chcete poradit :-) manzelky sa nechu len tak bezucelne porozpravat? Lebo tie rady su asi ako od nej :-))))

Odesláno

Poradite ake su to hodinky? Mam ich zo Svajciarska, bol to darcek od jednej neziskovky za pomoc. Aku to ma cenu? Chcem ich posunut novemu majitelovi.

No z toho co pises, ma to nevycislitelnu cenu = dobry pocit. Vycislitelnu trhovu cenu (cena materialnej vybavy) odhadujem na 50 eur +- 10 eur. Novy majitel ich kupuje alebo ich dostane ako dar s pribehom ?

Odesláno

Dá. Je to bezcenné a pokud jsi to dostal od neziskovky za pomoc a chceš to prodat a vydělat, tak jsi chudák.

Jakoze ta neziskovka mu to dala aby to uchoval pristim generacim? Co z tebe obcas pada...

Odesláno (upraveno)

Jakoze ta neziskovka mu to dala aby to uchoval pristim generacim? Co z tebe obcas pada...

Ne, dali mu je, aby tady nachytal rozumy a pak je za 2 kila střelil na Aukru. Padá, no :-) Upraveno uživatelem Frantik
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...