clockyclock Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Čau kluci, našel jsem v šuplíku hodinky: CHARMEX of Switzerland S1623 (quartz).Po výměně baterie jdou jak zamlada Na dýnku 10 micron gold plated, u nožiček vyryto G10 plaque.Krom poškrabané pravé části sklíčka vše Ok. Říká vám ta značka něco, netušíte zda mají nějakou hodnotu, nebo má vůbec cenu si je nechávat Quartzky mě zrovna nic moc nelákaji. Díky za postřehy, dle netu jsem toho moc nenašel.. Posílám pár foto..Nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Pekny vecer, rad by som vas poprosil o pomoc pri identifikacii hodiniek. Nepodarilo sa mi najst podobny model na internete. Za akukolvek pomoc dakujem. Povodny remienok bol kozeny._20141011_185208.JPG_20141011_185252.JPG ahoj, toto není fejk, jedná se o hodinky, které zde byli nabízeny slovenským zastoupením šperkařské firmy Tiffany po revoluci, uvnitř je jestli se nepletu Seiko quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) a s přimhouřením očí někde tady vzali inspiraci http://www.gizmag.com/patek-phillipe-watch-from-tiffany-expected-to-fetch-up-to-us500000/11846/ mimo jiné se ve článku píše (překladač) Jména Tiffany a Patek Philippe byly vždy úzce spojena. Společnost byla založena v roce 1837 Charles Louis Tiffany, otec slavného návrháře Louis C. Tiffany, Tiffany & Co. je nyní známa jako jedna z předních jmen v obhodu se šperky a luxusním zbožím. Vztah mezi Charles Tiffany a Antoine de Norbert Patek byl zahájen oficiálně v roce 1854 a jen tři roky po zapsání do rejstříku hodinek tvorby firmy jako Patek Philippe. Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem Rudina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 ahoj, toto není fejk, jedná se o hodinky, které zde byli nabízeny slovenským zastoupením šperkařské firmy Tiffany po revoluci, uvnitř je jestli se nepletu Seiko quartzfejk to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 proč myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Ahoj,Potřeboval bych pomoc.Jde mi o autentičnost těchto hodinek.U hodinánáře mi bylo řečeno že nejsou pravé.Tak jsem asi pěkně naletěl.Mohu poprosit o Váš názor?V případě potřeby mohu udělat jiné fotky.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Nejsem odborník, ale ta strojovna mi nápadně připomíná čínský ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Dle porovnání na ebay zde http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XAtlantic+worldmaster+watch&_nkw=Atlantic+worldmaster+watch&_sacat=0 mi autentické přijdou,ale strojovna žádné terno nebude.Chlapi naučte se používat strejdu Googla.Stačí zadat značku a watch jako hodinky.Je to tak složité? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ahoj, mám prosbu: Nevíte někdo něco o značce Draconis? Bohužel se mi ani za pomoci strejdy Googla nepodařilo nic zjistit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ahoj, mám prosbu: Nevíte někdo něco o značce Draconis? Bohužel se mi ani za pomoci strejdy Googla nepodařilo nic zjistit... tuto značku používal výrobce: Armand Chatelain-Voumard SA/Cronex Watch koukni zde, co všechno vyráběli.. http://mikrolisk.de/show.php?site=280&suchwort=Chatelain-Voumard&searchWhere=all#sucheMarker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Díky moc, ti teda byli plodní :-) Ten kousek od nich vypadá na živo docela dobře a pohodlně se nosí, ale rád bych sehnal nějaký se slušným číselníkem (kdyby se někomu náhodou doma válel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romankol Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Ahojte dostali sa mi do ruky takéto hodinky 25 kameňov - značku neviem rozlúštiť ani žiadné info cez google, prosím niekoho čo vie čo to je alebo čo to nie je .......ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronni Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Pánové, nevíte co by to mohlo být za hodinky? nebo za ročník? Naciferníku je napsáno něco jako Sovranos nebo Sovrands, ale nic jsem na google nenašel a na motorku nic není. Překvapil mě průměr hodinek 50mm.Jinak tikají, 30let byly v šupleti v takovémto stavu.diky za názory Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem ronni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Pánové, nevíte co by to mohlo být za hodinky? nebo za ročník? Naciferníku je napsáno něco jako Sovranos nebo Sovrands, ale nic jsem na google nenašel a na motorku nic není. Překvapil mě průměr hodinek 50mm.Jinak tikají, 30let byly v šupleti v takovémto stavu.diky za názory tuto značku "Sovranos" používal výrobce: Fabrique d'Horlogerie Paul-Virgile Mathez S.A., Tramelan, Schweiz koukni zde, co všechno vyráběl.. http://mikrolisk.de/show.php?site=280#sucheMarker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronni Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 tuto značku "Sovranos" používal výrobce: Fabrique d'Horlogerie Paul-Virgile Mathez S.A., Tramelan, Schweiz koukni zde, co všechno vyráběl.. http://mikrolisk.de/show.php?site=280#sucheMarkerDiky, ten název hodinek je registován 2.9.1941. Hodně starý hodinky. Časem je repasuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diesel3 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Zdravím řekl by mi někdo prosím víc k těmto hodinkám ?? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diesel3 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 A jedny poljoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Poljoty jsou jeden z lepších modelů od Poljotu, proto to "de luxe", vyrobeny v SSSR, docela hezké hodinky. 23 kamenů. Olma watch jsou pilotky zaniklé značky Olma z 30. - 40. let s obyčejným strojkem. http://www.mikrolisk.de/show.php?site=280&suchwort=Olma&searchWhere=all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlahul Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 prosím o identifikaci těchto hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moskyt Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Neví někdo co je to za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se