Manek49 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 To je ten ze strapcode? Na kolik to celkem přišlo? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Ano, na necelých 100$ i s poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 nemáte náhodou n2kdo na sarb17 ten jubilee?https://www.strapcode.com/store/20mm-angus-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-alpinist-sarb017-brushed-wetsuit-ratchet-buckle-p-4939.htmlač jsem řemenový, trochu mě to láká, pořád si říkám, že jestli tah, tak jubilé bych snad nosit mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 nemáte náhodou n2kdo na sarb17 ten jubilee?https://www.strapcode.com/store/20mm-angus-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-alpinist-sarb017-brushed-wetsuit-ratchet-buckle-p-4939.htmlač jsem řemenový, trochu mě to láká, pořád si říkám, že jestli tah, tak jubilé bych snad nosit mohl...On už se dodává, já žil v přesvědčení, že jde pořád jen o předobjednávky...Jinak čekám na to až bude zase dostupný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 nemáte náhodou n2kdo na sarb17 ten jubilee?https://www.strapcode.com/store/20mm-angus-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-alpinist-sarb017-brushed-wetsuit-ratchet-buckle-p-4939.htmlač jsem řemenový, trochu mě to láká, pořád si říkám, že jestli tah, tak jubilé bych snad nosit mohl...Ahoj. Kdyby jste si ho někdo objednával, rád bych se přidal a objednal také. Se StrapCode nemám zkušenosti. S Jubilé vypadají super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 On už se dodává, já žil v přesvědčení, že jde pořád jen o předobjednávky...Jinak čekám na to až bude zase dostupný..aha to mě nenapadlo ani kontrolovat, jestli je nebo není dostupný. no kdybych se náhodou rozhoupal, dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 aha to mě nenapadlo ani kontrolovat, jestli je nebo není dostupný. no kdybych se náhodou rozhoupal, dám vědět No ony jsou právě vyprodány ty předobjednávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Dva Alpinisti v jednom (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Dva Alpinisti v jednom (-:To sklíčko odnes na daktyloskopii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 To jo, škoda toho. Jinak krásná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 No to víš, tak krásné hodinky hned každý kdo je vidí "opatlá" (-:Teď je to lepší? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 tohle jsou parádní kusy od Seika, gratulace... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 No to víš, tak krásné hodinky hned každý kdo je vidí "opatlá" (-:Teď je to lepší?Teď je to dokonalé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Zátiší s lodí a pavoukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Nemáte někdo zkušenost s jubilee že strapcode? Docela o něm uvažuju tak by mě zajímal rozdíl proti origo tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 psal jsem stejný dotaz o pár příspěvků výše a zatím stále je tenhle tah nedostupný (jak je také psáno výše). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Nevšiml jsem si. To ten rok začíná. Mám tam víc druhůDva ze tří jubilee máj buynow třetí je vyprodanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 tady jsem nic nedal? chmm... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Nevšiml jsem si. To ten rok začíná. Mám tam víc druhůDva ze tří jubilee máj buynow třetí je vyprodanej.máš pravdu, toho jsem si zas nevšimnul já, že je momentálně nedostupný jen ten s mikroregulací, extenzí, nebo jak se tomu říká.kdybys objednal, budu se těšit na fotky a recenzi jinak zatím čekám, jestli se nenaskladní i ten poslední, ten se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 máš pravdu, toho jsem si zas nevšimnul já, že je momentálně nedostupný jen ten s mikroregulací, extenzí, nebo jak se tomu říká.kdybys objednal, budu se těšit na fotky a recenzi jinak zatím čekám, jestli se nenaskladní i ten poslední, ten se mi líbí nejvíc.Já si dneska objednal ten s V-sponou bez extenze. Tak pak nějakou fotku pošlu (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se