Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...nejsem lobista jako někteří, nejsem zaujatý pro některou variantu jako někteří a ani nechci nikoho ovlivňovat ve prospěch některé varianty jako někteří.

Máš na mysli někoho konkrétního? :boxing:

Odesláno

Já? :eek:

Nikoho, to bych si nedovolil. :bangin:  :lol2:  :lol2:  :cheers:

Honzo jasny, v dobrem :-)). To bylo na odlehceni tveho " neustaleho fnukani", ze mas jen jeden hlas, ale chces 4 ks :-))

Odesláno

No prislo mi lepsi napsat to tak, jak jsem to napsal, nez natvrdo: rozhodne vetsina. Tudiz i momentalni tesna vetsina 29:26 ve prospech potisku znamena, ze se udela to, co chce vetsina, a mensina se podridi. 

Ale nevim, nejak to nehrotim... mel bych? Varianta A i B mi udelaji radost, takze fakt trvam na tom, ze jde jen o hodinky - takze zbytny luxus. Ono uz to, ze se patlame s nejakymi upravami svedci o tom, ze jsme v podstate zhyckana banda, ktera nevi, co roupama delat. ;)

tak to už si rozumíme... Jinak, přiznám se, jsem jeden z těch pro potisk, ale bude-li sendvič, zkousnu to

Odesláno

Maňťák by stejně dal dva hlasy potisk a dva hlasy sendvič, páč je nad věcí :-)

Jinak by obecně mělo platit jeden člověk, jeden hlas.

Odesláno

Maňťák by stejně dal dva hlasy potisk a dva hlasy sendvič, páč je nad věcí :-)

Jinak by obecně mělo platit jeden člověk, jeden hlas.

V tom případě: Frostie - potisk - 1 hlas

Odesláno

...ja navrhujem aby sa to uzavrelo a dalo vyrobit co najskor...i ked je to llimitka  na 2019....nedockavci ako ja mozu nosit hned, ostatni co su viac hardcore nech si krabicky otvoria az 1.1.2019... :bag:

...sekundarny efekt pre bussiness orientovanych je ze cena vopred vyrobenej limitky moze do r.2019 nenapadne stupat  :-)

Odesláno

...ja navrhujem aby sa to uzavrelo a dalo vyrobit co najskor...i ked je to llimitka  na 2019....nedockavci ako ja mozu nosit hned, ostatni co su viac hardcore nech si krabicky otvoria az 1.1.2019... :bag:

...sekundarny efekt pre bussiness orientovanych je ze cena vopred vyrobenej limitky moze do r.2019 nenapadne stupat  :-)

a to se mi tuze líbí

Odesláno

souhlas...

Odesláno (upraveno)

Protože do konce hlasování zbývá jeden den a posledních pár stránek se zaplnilo různým textem, dám sem pro připomenutí obrázky obou verzí, aby si Ti, co ještě nehlasovali, mohli prohlédnout srovnání obou verzí a ti, co již hlasovali, měli možnost ještě zvážit, zda zvolili správně dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Pro ty, kteří se hůře orientují připomínám, že anketa, jejímž cílem je dát hlas určité variantě číselníku je v záhlaví tohoto vlákna.

post-14724-0-97959700-1485015520_thumb.png

Obrázek vyjadřuje pouze můj názor a není jeho účelem kohokoli ovlivňovat. :goof:

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

Chlapi, vše je jinak, JR má nějak zavirované PC a mám sem prý dat toto a zároveň se vám omluvit za zmatky.

volby_zpsrks4t9jm.png

Chybu může udělat každý, já bych se na něj za to nezlobil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...