Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Furt přemýšlím, jak udelat happy obe pulky.. tiskare i sandvicare...

..kdyz uz rezat ty indexy, tak bych ještě zkusil zamenit ty hlavní indexy za cisla... A rezat baculatejsi 3,6,9... a vyradit se na fontu... a vlk, napis a vykřičník by zůstal tistenej..

Anebo co kdyby bylo vyrezanyho něco uplne jinýho nez indexy? ... Treba vlk? Nebo ty datumy? Nebo... Cerna silueta zajice? ... Cernej sandvic... To ještě nikdo nemá! :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno (upraveno)

Já osobně bych do toho cifru už nezasahoval. Jsem pro potisk, ale zkousnu i sendvič. Je tady poslední anketa a následně bych již změny nedělal. Maximálně pokud by to vycházelo z technických možností při výrobě.

A myslím si, že až budu synovi za deset let dávat tyto hodinky, tak mu k nim dám přepis tohoto vlákna, ať se zasměje

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno (upraveno)

Malo jsme hlasovali, vidis, jaky to dela rozbroje :-) ... Lidi chtej hlasovat... Jeden dva navrhy, JR to da rychle.. Jestli je ten nas tak dobrej, tak vyhraje i podruhy... :-)

..a treba takova cerna silueta Black Zajic Fatale :-)

Kdyz je neco nerozhodne, nema cenu uzavrit to zbytecne rychle... a navic s hodinkama to je jak s zenskejma... Stejne nakonec je nejlepsi to vybirani... :-)

Odesláno

Juraj: Ono nebylo az tak o cem moc hlasovat... Prostě nepadaly zadne navrhy tím směrem a vicemene to gmt samo umrelo...

Ono ani tak neumrelo,spis bylo zakecano.Bylo tu par lidi,kterym se tato verze libila, bohuzel vzdy kdyz se o tom nekdo zminil,byl umlcen :D

Me jen mrzi,ze se hned na zacatku nehlasovalo jaka verze se komu libi ;)

Odesláno

Prouza:

"Pánové, když je mezi třema lidma jenom jeden rozumnej, tak nesmí - nesmí! - dojít k hlasování."

Berte to jako vtip. Je to přiléhavá hláška z filmu. Nikoho se tím nechci dotknout

Odesláno

Pánové, nebudu nijak hodnotit jednotlivé příspěvky, každý má právo na svůj názor, jen to tak trochu shrnu od počátku. little_w 16.12.2016 vykopnul tuto limitku s tím, že bude mít 50 účastníků. Myšlenka vyvolala zájem a tak se počet rozšířil na 69.  Začalo se diskutovat, pár z nás ( cca 6 lidí), já mezi nimi, jsme projevili zájem o GMT verzi, tak nějak jakýsi hlas většiny to smetl ze stolu, ta minorita to za občasného zabrblání začala v podstatě akceptovat, což není synonymem souhlasu, ale prostě jsme se přizpůsobily. Jelo se dál, padaly návrhy, připomínky k nim, malovalo se, odstupovalo se (2 lidé), nahradili je další, a vyšel z toho návrh (myslím, že moc hezký), který za brblání několika jedinců (cca 4 lidi) došel za tichého konsenzu ostatních do jakési fáze vyjednávání s výrobcem, kůži na trh nesl a nese little_w a prostřednictvím nás všech i toto fórum, respektive jeho členové. Když se zjistilo, že realizace nebude problém a vypadla jakási cena, začalo se řešit provedení číselníku již osazenstvem schváleného (ať mlčky a nebo vyslovením souhlasu), Za tímto účelem byla otevřena anonymní anketa limitována časem, ze které je vidět, že zhruba polovina účastníků by ráda měla číselník v provedení sendvič a druhá polovina potisk. V současné době převažuje skupina hlasující pro potisk o jeden hlas a paradoxně za této situace, aniž by došlo hlasování do konce, pouze účastníci z vedoucí skupiny (opět v minoritním počtu cca 4 lidí) prožívají jakési poraženecké trauma a chtějí již dopředu raději pokračovat v podávání další řady návrhů, aby bylo možno vybrat, pokud možno, jakýkoli další návrh, jen jiný. Neberte prosím tento text jako uraženecký, nebo nedej bože útočný vůči těm, co tady vyjadřují své názory, chtěl jsem jen jaksi shrnout a lépe ukázat, jak to bylo a jak to bude stejně, ať tu bude návrhů 10 nebo 100, vždycky se ozve zhruba stejné procento lidí a bude mít výtky ke každému, konkrétnímu návrhu, budou mít stejné procento oponentů a ta většina bude vyčkávat, jak to dopadne, může se z toho stát lehce jakési perpetum mobile, které se ale jednoho krásného dne z nějakého důvodu zadrhne a tohle vlákno zapadne, jako řada dalších. A tak si vás dovoluji požádat, protože si upřímně myslím, že hodinky jsou pohledné, budou poutat pozornost okolí a vám dělat radost, buďte trpěliví a vyčkejte, až bude jisté, které varianta zvítězila (ať již hlasováním nebo neúčastí v něm), potom budeme zřejmě řešit, jestli ta skupina, která neprosadila svoji vůli, bude ochotna i tak setrvat v tomto projektu, nebo to bude důvod pro jeho opuštění. A pokud by se značná část rozhodla projekt opustit, asi se nejprve přepočítá, zda se nezastavíme na jiném čísle (50) a nebo zda se na hodinkách ještě zapracuje.

Díky

A ještě pro připomenutí přikládám posloupný vývoj limitky v návrzích

post-14724-0-92870600-1485076194_thumb.png

Odesláno (upraveno)

Kdyby to nebylo 50 x 50, tak drzim klapacku a raduju se z vitezneho navrhu... Takhle prave se snazim najit východisko z toho patu... :-)

GMT narky nema cenu moc komentovat, kdyz se nekdo ozve skoro po měsíci, ze ma jiné přání... A celou dobu mu nejaci cerni muzickove bránili se vcas vyjadrit... :-)

Tak co a tim? Preci vyhrat (nebo prohrat) o jeden hlas pri tomhle poctu účastníků zajezdu neni nic moc...

Kdyz bude nejhur, tak proste rozhodne tvurce limitky... A basta.. :-)

Odesláno (upraveno)

Panove, dekuji za reakce i za hlasovani.

(Mimochodem, Juraji, ja jsem byl velkej zastance GMT a toho subciferniku, ale nevypadalo to, ze bude zajem, tak nemelo smysl to rozvijet. Limitku o 2 kusech fakt nechci, to neni zadna sranda.)

Ted mi ovsem poradte, co mam delat. ;) Nema smysl nasirat pulku lidi. A i kdyby ted nekdo na posledni chvili zmenil rozhodnuti, tak to bude o jeden hlas. Zkusim poptat oba ciferniky, je to teda dost necekana plichta. Ovsem Dmitrij rikal, ze at to bude sendvic nebo potisk, minimalni vyrobni sarze je 200 ks. Takze... kdyz se vyrobi obe varianty, tak uvazte, ze bude navic krasnych cca 260 nahradnich ciferniku, ktere se musi zaplatit... to mi prijde celkem dost. Bude to dost neekonomicke.

Jinak ja osobne vazne nemam az tak vyraznou preferenci... hlasoval jsem, nazor mam, ale tahle limitka je zcasti legrace, zcasti proste pocta legende. Takze jsem odhodlany jit do jakekoliv varianty, ktera vyhraje.

JR-ovi moc diky za praci na vizualizacich a za nezdolny optimismus!

SUMA SUMARUM: Pockam do vecera, a jestli se to nenahne jednim nebo druhym smerem, zvazim, co dal rict Dmitrijovi. Delat dva ciferniky je urcite mozne, ale tak nejak to uz nebude limitka... bude to limitka v limitce = naprd.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno (upraveno)

Ja vidim dvě možnosti:

A) dalsi vizualizaci na tema potisk x sendvic... Cisla, trojuhelniky... dalsi hlasovani z cca tri navrhu... Zadnej spech.

B) little_w pujde s kuzi na trh a vybere z tech soucasnych dvou...

Good luck :-)

Odesláno

Ja vidim dvě možnosti:

A) dalsi vizualizaci na tema potisk x sendvic... Cisla, trojuhelniky... dalsi hlasovani z cca tri navrhu...

B) little_w da kuzi na trh a vybere...

Good luck :-)

To je zbytečné....myslím, že vizualizace jsou dvě, obě vychází z kvalitního návrhu. Padlo dost argumentů pro jednu či druhou.

Rozložení je jaké je.

Spíš je otázka, zda ta část, které nebude vyhověno bude akceptovat rozhodnutí.

Za mě rozhodně ano. To je možná otázka do ankety

Odesláno

Kdyby to nebylo 50 x 50, tak drzim klapacku a raduju se z vitezneho navrhu... Takhle prave se snazim najit východisko z toho patu... :-)

GMT narky nema cenu moc komentovat, kdyz se nekdo ozve skoro po měsíci, ze ma jiné přání... A celou dobu mu nejaci cerni muzickove bránili se vcas vyjadrit... :-)

Tak co a tim? Preci vyhrat (nebo prohrat) o jeden hlas pri tomhle poctu účastníků zajezdu neni nic moc...

Kdyz bude nejhur, tak proste rozhodne tvurce limitky... A basta.. :-)

GMT nářky jsou stejně legitimní, a mají i stejnou váhu, jako jakékoli jiné nářky a 50:50 den před skončením hlasování není patovou situací, my sendvičovci nestahujeme ještě kalhoty...

Odesláno (upraveno)

Na začátku jsem se těšil, že vzhledem k tomu, že je na limitku dva roky času, tak si to vybírání užijeme a pobavíme se u něho.

Trošku mi přišlo, že to má nějak rychlý spád. Původně jsem se hlásil kvůli té srandě a GMT a sendviči. GMT bylo celkem rychle odsunuto do pozadí, ok (byť mi teda přijde, že o něj stojí celkem dost lidí). Jestli bude sendvič nebo ne, jsem se nerozhodl, zda bude dealbraker. Ale nejvíc mě mrzí, že z toho vymizela ta sranda. Přece ten finální návrh do meranomu nemusíme posílat do začátku února, ne?

I třeba pouzdro se celkem rychle (na můj vkus) odsouhlasilo to soudkové. Doufal jsem ve 420 :)

(Nikdy jsem se ještě limitky neúčastnil, je mi jasné, že to není jen tak, aby se shodlo 69 lidí... na druhou stranu bych si dokázal představit, že při troše dobré vůle a opravdové zvláštnosti těch hodinek bychom do roku 2019 nasbírali lidi na všech 200 cifrů - teda pokud by to pro někoho nebyl problém, aby byla limitka tak rozsáhlá.)

EDIT: Díky všem co se na tom podílejí sebemíň ve svém volném čase! Vizualizace jsou super, věřím, že se u nich tvůrce baví a že to nebere jako zbytečnou dřinu, ale jako zábavu. Za mě (s ohledem na datum realizace v 2019) jsem doufal, že se tento rok budeme utápět ve všech možných návrzích :-)

Upraveno uživatelem vikinho
Odesláno

Ty hodinky nechci mit az v roce 2019, takze cekat nechci.

Je tu jeste jedna mala moznost - mantak ma 4 ks, dostane moznost hlasovat 4x a mame to, zatim, v kapse :-)).

Jinak, za sebe brblam, ze nevyhravaj favoriti meho srdce ( gmt, datum, potisk ), ale znovu opakuji- tohle chci a vezmu to i bez gmt, data atd.

Odesláno

Stačí, když Honza Manta pověří další tři osoby, aby jeho jménem hlasovali. Napíše sem, kdo to je a je vymalováno. Je 69 členů limitky, mělo by tam být 69 hlasů a basta.

Odesláno

Taky nejspíš půjdu i do potisku, i když asi bych upřednostnil dodání jenom cifru. Akorát si na základě posledních reakcí musím ještě trochu rýpnout.......kdo teda vlastně byl proti tomu GMT?

Odesláno

Pokud by se uvažovalo o dvou verzích cferníků, co udělat jednu verzi s GMT a druhou bez? Jen takový nápad, pokud by to vše nezkomplikovalo.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...