Max David Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Moc pěkný kousek v tom provedení Coke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Philipp ten článek aktualizoval, budou prý i výroční single red SD v oceli. Za mně největší pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ja by som si sadol na rit keby fakt vypustili novy kaliber s plynulym pohybom sekundovky. To by bola absolutna lahodka ktora by dostala rolex na dalsi level... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ty SDéčka jsou pěkné, ale ExpyII s keramickou lunetou mě teda neberou vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Mě se líbí hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Černý super, ale v bílé pravý opak. Jinak konečně pořádná luneta, předchozí Explorer jsem vzdal právě kvůli ní, strašný lapač škrábanců. Tyto v černém chci hned jak vylezou :-) Ehm moment, jaká bude prosím cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) S tou lunetou to vidím stejně. Ale preferuju bílé. Což je divné, protože jinak preferuju červené. Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Mě by se ty bílé líbili také, ale s jinou barvou lunety. Ale vůbec si nedokážu představit s jakou... Možná půl na půl, bílá s černou, yes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Černé vypadají perfektně,ty bych také mohl,jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Korunka triplock nebo opět pouze twin? Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Me to pripada jak seiko gmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Já jsem teda dost zvědavý co z toho bude, tedy spíš nebude. Pravda je, že EXII by s keramikou získaly konečně odolnost, kterou si zaslouží ... to by se mi líbilo A GMT Coke, ty by taky stály za hřích ... i když pepsi je pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Epxy s keramikou vypadaji zajimave, ale hodne ztrati ze svy toolovosti. Expy jsou preci hodinky na hory a na skalu, tam mi to zelezo sedi nak vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Ty černé EXP II se mi hodně líbí. Ještě kdyby byly zase v té správné velikosti pouzdra... Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Tie explorery mi pridu bez tej keramiky lepsie. Ale možno nazivo ak by to tak aj bolo to bude inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Biele keramicke expyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Ty bílé keramické expy nejsou vůbec k zahození, jsem hodně zvědavý jak budou vypadat naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Jsem taky názoru, že by expy s keramickou lunetou částečně ztrazily své kouzlo...navíc u těch bílých se mi ta keramika ani nelíbí, černý jsou pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Na Expech mě vadí ta výrazná GMT ručka která přitahuje oko to GMT mastery to mají lepší řešené když potřebuji druhý čas tak si na ni zaostřím, ale je to věc názoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Na Expech mě vadí ta výrazná GMT ručka která přitahuje oko to GMT mastery to mají lepší řešené když potřebuji druhý čas tak si na ni zaostřím, ale je to věc názoruS tím plně souhlasím, ale ta oranžáda má také své kouzlo, to se musí nechat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se