lloffass Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Náhodou ta fotka s těma fuseklema tak nějak dobře ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Náhodou ta fotka s těma fuseklema tak nějak dobře ladí Díky, kvůli tomu jsem si je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_kolin Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Krásný! Turbíny jsou neskutečný zážitek hlavně naživo, když jsme je poprvé viděl pár let zpět na ruce obchodního partnera, tak jsme mu sledoval zápěstí jak pedofil holčičku... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 (upraveno) . Upraveno 29. března 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Dival jsem se na ne v koskomu a tam mne to tolik nevzalo ( mel jsem je i na ruce ), ale ty tvy fotky jsou o tridu lepsi a kdybych vybiral jen dle nich, tak je beru.Nevim jak to delas, ale tve fotky jsou fakt dech berouci, klobouk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Dival jsem se na ne v koskomu a tam mne to tolik nevzalo ( mel jsem je i na ruce ), ale ty tvy fotky jsou o tridu lepsi a kdybych vybiral jen dle nich, tak je beru.Nevim jak to delas, ale tve fotky jsou fakt dech berouci, klobouk dolu. Díky moc, to mě těší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Moc hezke to mas Vite, moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Moc hezke to mas Vite, moc! Moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Ahoj Víte, Perrelety v tvém podání jsou neuvěřitelné, na každé fotce jsou jiné; pořád se mění, jak lamely ciferníku odrážejí světlo a barvy okolí. Umíš je nafotit neskutečně sexy. ------------------------------- Mám otázku, kterou bych normálně směřoval do SZ, ale vzhledem k tomu, že hodinky kumuluješ a neprodáváš, a tudíž nijak neohrozím připadnou likviditu tvých Turbín, zeptám se tady: v jiném vlákn? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93338-perrelet-turbine-gmt/?p=1916068 jsem - pouze na základě fotek - vyslovil pochybnosti o kvalitě povrchovky rehautu GMT Turbín. Vím, že máš jiný model, ale jak je to naživo s kvalitou ciferníku, lamel a rehautu u těch tvých? Rád uslyším, že jsem jen blbě komentoval blbé fotky a ve skutečnosti Turbíny snesou zkoumání silnou lupou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Ahoj Víte, Perrelety v tvém podání jsou neuvěřitelné, na každé fotce jsou jiné; pořád se mění, jak lamely ciferníku odrážejí světlo a barvy okolí. Umíš je nafotit neskutečně sexy. ------------------------------- Mám otázku, kterou bych normálně směřoval do SZ, ale vzhledem k tomu, že hodinky kumuluješ a neprodáváš, a tudíž nijak neohrozím připadnou likviditu tvých Turbín, zeptám se tady: v jiném vlákn? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93338-perrelet-turbine-gmt/?p=1916068 jsem - pouze na základě fotek - vyslovil pochybnosti o kvalitě povrchovky rehautu GMT Turbín. Vím, že máš jiný model, ale jak je to naživo s kvalitou ciferníku, lamel a rehautu u těch tvých? Rád uslyším, že jsem jen blbě komentoval blbé fotky a ve skutečnosti Turbíny snesou zkoumání silnou lupou... Děkuju.Na těch mých je rehaut (zde možná spíš indexový věnec) zpracován pěkně a velmi detailně, některé detaily jsem zaznamenal až na fotkách.Např. popis hodin, viz třeba příspěvek 71 a nápis 03 nad 15kou. popř. příspěvek 59 (s ponožkama).Až budu mít chvíli, zkusím nějaké makro. Ani z boku nejsou marné: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 je treba kopnout do vrtule:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Pozorný pozorovatel si na této mobilovce pořízené za jízdy všimne:- orámované nebo neorámované číslice indexů a indexy? - myslím stříbrný okraj- přechodu na hodinové ručce- tvaru (profilu) lopatek turbiny (patrné nejvíc u 25 minuty)- stopy po nástroji na povrchu lopatek (hrubý dezén) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Takto to vypadá, když se turbína točí pomalu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se