Přejít na obsah

Perrelet Turbine

Vit

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dival jsem se na ne v koskomu a tam mne to tolik nevzalo ( mel jsem je i na ruce ), ale ty tvy fotky jsou o tridu lepsi a kdybych vybiral jen dle nich, tak je beru.

Nevim jak to delas, ale tve fotky jsou fakt dech berouci, klobouk dolu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dival jsem se na ne v koskomu a tam mne to tolik nevzalo ( mel jsem je i na ruce ), ale ty tvy fotky jsou o tridu lepsi a kdybych vybiral jen dle nich, tak je beru.

Nevim jak to delas, ale tve fotky jsou fakt dech berouci, klobouk dolu.

Díky moc, to mě těší.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Moc hezke to mas Vite, moc!

Odkaz ke komentáři

Ahoj Víte, Perrelety v tvém podání jsou neuvěřitelné, na každé fotce jsou jiné; pořád se mění, jak lamely ciferníku odrážejí světlo a barvy okolí. Umíš je nafotit neskutečně sexy.

-------------------------------

Mám otázku, kterou bych normálně směřoval do SZ, ale vzhledem k tomu, že hodinky kumuluješ a neprodáváš, a tudíž nijak neohrozím připadnou likviditu tvých Turbín, zeptám se tady: v jiném vlákn?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93338-perrelet-turbine-gmt/?p=1916068

jsem - pouze na základě fotek - vyslovil pochybnosti o kvalitě povrchovky rehautu GMT Turbín. Vím, že máš jiný model, ale jak je to naživo s kvalitou ciferníku, lamel a rehautu u těch tvých? Rád uslyším, že jsem jen blbě komentoval blbé fotky :) a ve skutečnosti Turbíny snesou zkoumání silnou lupou...

Odkaz ke komentáři

Ahoj Víte, Perrelety v tvém podání jsou neuvěřitelné, na každé fotce jsou jiné; pořád se mění, jak lamely ciferníku odrážejí světlo a barvy okolí. Umíš je nafotit neskutečně sexy.

-------------------------------

Mám otázku, kterou bych normálně směřoval do SZ, ale vzhledem k tomu, že hodinky kumuluješ a neprodáváš, a tudíž nijak neohrozím připadnou likviditu tvých Turbín, zeptám se tady: v jiném vlákn?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93338-perrelet-turbine-gmt/?p=1916068

jsem - pouze na základě fotek - vyslovil pochybnosti o kvalitě povrchovky rehautu GMT Turbín. Vím, že máš jiný model, ale jak je to naživo s kvalitou ciferníku, lamel a rehautu u těch tvých? Rád uslyším, že jsem jen blbě komentoval blbé fotky :) a ve skutečnosti Turbíny snesou zkoumání silnou lupou...

Děkuju.

Na těch mých je rehaut (zde možná spíš indexový věnec) zpracován pěkně a velmi detailně, některé detaily jsem zaznamenal až na fotkách.

Např. popis hodin, viz třeba příspěvek 71 a nápis 03 nad 15kou. popř. příspěvek 59 (s ponožkama).

Až budu mít chvíli, zkusím nějaké makro.

Ani z boku nejsou marné:

post-1538-0-47463000-1494836342_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pozorný pozorovatel si na této mobilovce pořízené za jízdy všimne:

- orámované nebo neorámované číslice indexů a indexy? - myslím stříbrný okraj

- přechodu na hodinové ručce

- tvaru (profilu) lopatek turbiny (patrné nejvíc u 25 minuty)

- stopy po nástroji na povrchu lopatek (hrubý dezén)

post-1538-0-70755800-1494964470_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...