nickolas Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 V 4. 10. 2017 v 7:41, nividic napsal: I když zase to někomu pak může připadat jako moc přeručkovaný a překomplikovaný, jak tuhle někdo poznamenal na srazu.Ze se nechas prosimte. Dyt to tam byl samy opilec!
nividic Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2017 (upraveno) hehe, já to chápu, že to tak někomu může připadat, toje úplně vpohodě edit. možná to vyznělo z toho předchozího komentu nějak blbě, ale nijak jsem to nemyslel, asi jen nevhodná formulace. Upraveno 4. října 2017 uživatelem nividic
dr.sphinx Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 V 4. 10. 2017 v 7:41, nividic napsal: ...I když zase to někomu pak může připadat jako moc přeručkovaný a překomplikovaný, jak tuhle někdo poznamenal na srazu.Nadávat chronům kvůli tomu, že mají moc ručiček, je jako nadávat stonožce, že má moc nožiček.
OndraPod Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Jsou paradni! Rucicek maji tak akorat a na tech spravnych mistech, za mne mozna nejlepsi letecky chrona od Sinnu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se