Axel Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Zdravim vsechny chronopacienty.. Od Vanoc mam temer porad tyhle pilotky na ruce, Steiny jsou tady notoricky zname, tudiz neni treba asi predstavovat, snad jen ze jde o verzi s prumerem 44mm. Prvotni mensi rozpaky z rozmeru vystridalo nadseni. Tyhle pilotky jsou fakt skvele a pravdepodobne to budou jedny z tech hodinek, co uz se u me zabydli naporad Jsem rad, ze jsem se konecne odhodlal a presel z Nav-B 44 na jejich sestricku v chronu. Co se tyce velikosti, tak sice jde o 44mm, ale jelikoz luneta je sirsi, pouzdo lehce presahuje lunetu a jsou vyssi, vypadaji hodinky opticky mensi, a proto bych je v pohode doporucil i na mensi zapesti ve srovnani s klasickymi pilotkami Nav B, ktere pusobi jako vetsi cibule. Dneska jsem udelal par fotek, treba to nekomu pomuze pri rozhodovani...
Valderek Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Jsou to krasavci. Gratuluji k přírůstku Až budu shánět pilotky, tak nejspíš taky půjdu do Štajnů
Marfael Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Tak jak pilotky moc nemusím, tak tyhle jsou hodně povedené. Navíc perfektně sladěné s kůží, pěkný to máš.
Tomi06 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Tieto su moje vysnívané..pre mna nádhere..ako prve som si vzal od štajna potápky v čiernom dlc prevedení a ako dalsie k nim pribudnú zrejme tieto..dilema bude len s veľkosťou..ci 44 alebo 47.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Sphinxx Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Perfektní volba!!! Mám je také, docela dlouho, poněkolikáté a jsou super.
Axel Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Chlapi, diky ! To Sphinxx - vim, sak i diky Tobe jsem do nich nakonec sel To Valderek - urcite neprohloupis, skvele zpracovani, desing, paradni pruhled na strojek (sice "obycejna" Eta 7750, ale urcite lepsi pokoukani proti unitasu)), vyborna lumi atd., snad kdyby jeste byly o 1mm vetsi, ale to uz je spise detail.. Dokonce i doma se u techto hodinek vsichni shodli, ze jsou moc pekny.. A to uz je co rict To Tomi06 - na variantu 47mm jsem se taky samozrejme dival a podle me uz jako celek nepusobi tak harmonicky, nemaji takovy smrnc, tech 47mm mi na ne nesedi, na potapkach to jeste chapu, ale u pilotek....? Urcite je potreba videt nazivo a vyzkouset PS: jeste mi leti postou Nato kozeny remen, tak pokud ta barva nebude nejaky prusvih, tak sem hodim dalsi fotky, jsem hodne zvedavy, jak to pujde dohromady..
Tomi06 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Veď toto je ten naj problém, vidieť ich naživo..44 mám teraz, na ruke úplne vyhovujú, menšie by som už zrejme nechcel..aký máš obvod zápästia ak sa smiem spýtať? Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
Tomi06 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Veď toto je ten naj problém, vidieť ich naživo..44 mám teraz, na ruke úplne vyhovujú, menšie by som už zrejme nechcel..aký máš obvod zápästia ak sa smiem spýtať? Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
MichalSVK Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Gratulujem k mojmu oblubenemu modelu od Steinovcov! Verim, ze coskoro sa pridam do klubu
Axel Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 to Tomi06 - ja si taky napred rikal, ze u pilotek mi 44mm sedi a mensi/vetsi nechci, proto ze zacatku lehke zklamani. Kdyz jsem je meril suplerou, tak chrona jsou pod 44mm (43,8mm nebo tak neco), minus 0,5mm z kazde strany, coz je ten schod u lunety, ten v podstate nevidis, vnimas jen tu lunetu a ta jeji sirka je pod 43mm.. Diky subcifernikum celkove pusobi jako cca 42mm, az kdyz vedle nich das pilotky (ja jsem to pomeroval s Alpinama Startimer 41,5mm), tak vidis, ze jsou Steiny vetsi, mohutnejsi. Rychle jsem si ale zvyknul... Jinak ruku mam 18,5cm
Jenkiz Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Musim potvrdit, ze 47 prumer je uz poradny macek..zkousel sem v chronoshopu na ruku cca 18cm a nakonec koupil 44 bez chrona, ktere sedi paradne a klidne bych snesl i min
Tomi06 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Tak dam na tvoju radu a úsudok ..zápästie mame rovnake, teda by mohli sadnúť rovnako ako tebe..hod sem nejake foto s nimi na ruke, nech sa este trochu pokocham .. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Vensa Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Krasavice! ;-) taky nad nima uvažuju, dej tu prosím tě i fotky na ruce jak vypadají, díky :-)
Axel Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Tak se mi dnes za pomoci me drahe polovicky podarilo udelat par fotek na ruce... Snad to takto bude stacit
Tomi06 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Paradne su! Ďakujeme polovičke za spoluprácu .. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Axel Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 (upraveno) Tak jsem zkusil hodit na uz tak vysoke pilotky jeste Nato remen.. Kozeny ma sirku 22mm, ten nylon (Zulu) pak jen 20mm.. Vypujcil jsem si ho z jinych hodinek. Je to silenost, skoro se to nevejde ani pod bundu, predtim jsem nikdy Nato nenosil, .. Je to ale bozi typ remenu, ty chrona s nim uz vypadaji jako malej orloj... Na vysku maji hodinky pres 2 cm (cca 21-22,5mm) Ke kosili to vypadalo uz trosku zvlastne.. Upraveno 5. ledna 2017 uživatelem Axel
Marhi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Tak jsem zkusil hodit na uz tak vysoke pilotky jeste Nato remen.. Kozeny ma sirku 22mm, ten nylon (Zulu) pak jen 20mm.. Vypujcil jsem si ho z jinych hodinek. Je to silenost, skoro se to nevejde ani pod bundu, predtim jsem nikdy Nato nenosil, .. Je to ale bozi typ remenu, ty chrona s nim uz vypadaji jako malej orloj... Na vysku maji hodinky pres 2 cm (cca 21-22,5mm) Ke kosili to vypadalo uz trosku zvlastne.. Heršvec, jsem už dost nahlodanej, jen mi ještě vrtaj hlavou ty fujtajblový v dlc. A po marných domácích pokusech to bude chtít navštívit šikovného pána přes kůži. Jako osvědčená cesta je mít pilotky přes rukáv. Ovšem přes zimní leteckou bundu to musí bejt dlouhý skorem 40 čisel. Včera jsem přešil nato řemen, a chybí mi materiál. Ten origo řemen sice jako repliku dělají, ale moc krátký.
peter_s Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Pekne, rada pilotiek sa mi viac a viac dostava pod kozu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se