Přejít na obsah

PS II nodate bronze

Doporučené příspěvky

Zdar hoši,

prosim o radu ty kteří mají k bronzovkám gumu od eltonu... S jakým rozměrem ji máte?

Chtěl jsem gumu specificky k tomuto modelu, s pani jsem to řešil a po měsíci čekání mi došel rozměr 19-18... přijde mi to dost nahňácnutý a myslim že by tam mělo být 18-18... jakej rozměr origo gumy máte vy?

Dík.

post-36813-0-95220800-1519050459_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, tohle je 18 a pasuje to tam uplně skvěle... ta 19 je tam strašně nahňácnutá... fakt máte všichni 19 jo?

tak ono to ma 18mm, tak jeste aby tam 18 nepasovalo skvele :D Ja to moc neresil, jsem rad, ze tam nemam 17... svehu casu se ta guma pak scvrkla, tak mozna to je proto, ale nevim... :) Upraveno uživatelem Jörg8X
Odkaz ke komentáři

PSII mají rozměr 18mm (tyhle i ty původní), zatímco Igen mají 19mm. Kaučuky bere Elton od BIWI a číslo na kaučuku 19-18 si evidentně vykládají po svém...

BIWI tak značí šířku u stěžejky a u spony, Elton to zjevně považuje za univerzální velikost :( Mám to tak taky a sám jsem se divil, že tam ten řemen nacpali...

Odkaz ke komentáři

Brát si řemínky od Eltonu, to znamená mít asi nedostatek zkušeností s jejich renovacemi :-D

(Nic ve zlém, já mám co říkat, já tam nemám žádný, nenosím je...)

Mě se líbila ta černěná spona s vypáleným prim ty jsem si vzal dvě a k tomu jednu gumu v domění, že aspoň bude pasovat... Pomalu získávám zkušenosti s Eltonem... holt jsou tohle moje první Primky no... :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...