dadasmid Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Řešil někdo bronzovou sponu na řemen? Mám černou PVD, je to fajn, ale k černé gumě bych rád bronz. Vím o 18mm od Steinhartu, ale moc se mi tam nelíbí to logo, je nějaká alternativa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Zdar hoši, prosim o radu ty kteří mají k bronzovkám gumu od eltonu... S jakým rozměrem ji máte? Chtěl jsem gumu specificky k tomuto modelu, s pani jsem to řešil a po měsíci čekání mi došel rozměr 19-18... přijde mi to dost nahňácnutý a myslim že by tam mělo být 18-18... jakej rozměr origo gumy máte vy? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Myslim, ze to mam uplne stejne, tj. 19-18mm. Z vrchni strany to je uplne v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Nevim, tohle je 18 a pasuje to tam uplně skvěle... ta 19 je tam strašně nahňácnutá... fakt máte všichni 19 jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Já mám u všech PS2 určitě 18 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 (upraveno) Nevim, tohle je 18 a pasuje to tam uplně skvěle... ta 19 je tam strašně nahňácnutá... fakt máte všichni 19 jo?tak ono to ma 18mm, tak jeste aby tam 18 nepasovalo skvele Ja to moc neresil, jsem rad, ze tam nemam 17... svehu casu se ta guma pak scvrkla, tak mozna to je proto, ale nevim... Upraveno 19. února 2018 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Guma scvrkla? to jsem jeste neslysel, kuze se vytlaci a zmensi to chapu ale guma by to delat nemela ne? Napisu pani do eltonu jak to ma bejt... nechtel jsem ze sebe delat blbce... Zitra podam report jak to teda ma byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Mám gumu Campagnelo v 18mm šířce a sedí perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 PSII mají rozměr 18mm (tyhle i ty původní), zatímco Igen mají 19mm. Kaučuky bere Elton od BIWI a číslo na kaučuku 19-18 si evidentně vykládají po svém... BIWI tak značí šířku u stěžejky a u spony, Elton to zjevně považuje za univerzální velikost Mám to tak taky a sám jsem se divil, že tam ten řemen nacpali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 A ja si rikal proc tam je ten kaucuk tak na silu a skoro nejde narovnat ani ohnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Vypadá to trochu jako bastl zespoda... pritom jsem koukal ze elton tuhle gumu ma v nabidce v 18mm tak nechapu kdo vymyslel tam davat 19? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Brát si řemínky od Eltonu, to znamená mít asi nedostatek zkušeností s jejich renovacemi :-D(Nic ve zlém, já mám co říkat, já tam nemám žádný, nenosím je...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Vypadá to trochu jako bastl zespoda... pritom jsem koukal ze elton tuhle gumu ma v nabidce v 18mm tak nechapu kdo vymyslel tam davat 19?Tak treba maji hodne 19mm na sklade, tak se to snazi prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 spíš je to tím, že se ten model Biwi Osiris, který se dává k Igenům a má zvrchu zvlnění, neprodává v 18mm šířce v 18mm je pouze hladký model Isis, který se asi kvůli názvu hůř prodává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 To bych si snad radši koupil i šprcku od ISISu kdyby to byla správná velikost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Brát si řemínky od Eltonu, to znamená mít asi nedostatek zkušeností s jejich renovacemi :-D(Nic ve zlém, já mám co říkat, já tam nemám žádný, nenosím je...)Mě se líbila ta černěná spona s vypáleným prim ty jsem si vzal dvě a k tomu jednu gumu v domění, že aspoň bude pasovat... Pomalu získávám zkušenosti s Eltonem... holt jsou tohle moje první Primky no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Jasně že tam patří osmnáctka, devatenáctku si schovejte na Igeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 A proč nám z eltonu dali 19?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 No- když trochu přitlačíš, vejde se i 19....no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 No vejde, ale pak to vypadá jak na fotce co jsem dával nahoře... nic extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se