Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na tej poslednej fotke vyzerajú najlepšie a verím tomu, že naživo budú ešte krajšie . Inak to spracovanie strojčeka by si zaslúžilo peknú makrofotku.

Odesláno

Mam neodolatelnou moznost koupit keramicke Daytony za pomerne "slusne" penize (tam bych vykompenzoval ty Zenithy). Pokud Daytony budou pryc, tak si Zenithy urcite necham, jsou opravdu uzasne a maji dost podobne rucicky jako Daytony :-)

Odesláno

Jen diky tomu, co mas na fotce pod prezdivkou to chapu. Jinak bych ti napsal, ze ses s tim prodejem zblaznil, v dobrem :-)))

Odesláno (upraveno)

Chlapi, sam jsem z toho nejaky rozhozeny...a popravde dost me to v te hlave vrta (primo zere a uzira), jelikoz ta moje prodejni cena je dost silena...o proti cenikovce je pres 70 tis dolu za týden stare hodinky... Asi se na ten prodej mozna opravdu vykaslu...Nejvetsi problem je ze Daytony jsem vzdycky chtel a ted je moznost je mit...

Upraveno uživatelem mmaass
Odesláno

Opravdu moc krásné luxusní hodinky Zenith. Upřímná gratulace! Ať tě dlouho těší!!!

Odesláno

Tak znamej prodej Dayton rozmyslel, takze tyto krasne Zenithy zustavaji doma

post-16964-0-88734100-1483872422_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 8. 1. 2017 v 10:47, mmaass napsal:

Tak znamej prodej Dayton rozmyslel, takze tyto krasne Zenithy zustavaji doma

Dobře pro Tebe :))) Nic proti R, ale vedle těch Zenithů je to jako dokonalost, ovšem sterilní a nudná. Gratluji :)

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...