j.e.n.i.k.82 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Ahoj, zrovna jsou v řešení dvě limitky, kde se aktivně hlásí účastníci a to mě přivedlo na myšlenku, jestli se nedají seznamy účastníků vyřešit nějak elegantněji, než tím, že každý další účastník kopíruje dlouhý seznam a přidá se na konec.. Umí to ten systém, na kterém běží forum? Něco jako jeden editovatelný post, kam by měli přístup všichni a mohli se tam dopisovat.. Nebo mě napadlo to řešit mimo forum, třeba na Doodle.com, kde by se rovnou daly vytvořit varianty/návrhy limitky a každý účastník by si zaškrtl, co se mu líbí a pak by se to vyhodnotilo.. Přijde mi to lepší, než zadělávat vlákno s limitkou desítkami postů se jmény účastníků.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Mně to přijde v pohodě. A hlavně to vzniká v rámci fóra a ne někde v mimoprostoru. Kdo chce řešit limitku neveřejně, tak se s ní utopí do SZ vlákna a je to. A hlavně bych to vždy nechal na autorech limitky a organizátorech daného vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Pokusy s google docs a doodlem už tu dávno byly a nikdy nefungovaly, protože to použilo minimum lidí. Cokoliv vyjelo mimo fórum, tak umřelo. Navíc systém kopírování seznamu má krásnou vlastnost zachování časových posloupností, což je v limitce mnohdy vhod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Mně teda ještě vždycky napadne, zda je v možnostech fóra připnutí nějakého příspěvku tak, aby se vždy zobrazil nahoře - např. u limitek, že by byl vždy nahoře příspěvek s aktuální verzí návrhu? Nebo je to blbej nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se