DOSA Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 A nemas pak pocit, ze ostatni krasky zanedbavas? Zatim se od toho neumim takhle odprostit asi jsem celkove moc roztekanej.Snad nežárlí. Tyto ženy jsou jediné věrné. Někdy si mě předchází.
Radik Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Nene, Staci SI uvedomit, ze kazdy serizovani opotrebovava korunku a pripadne zavit a cloveka hned prejde stelovat to po par dnech.
batoo Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Vidis takhle jsem nad tim nepremyslel, ono teda nesteluju je tak casto, ale pokazdy kdyz potapkam sroubuju korunku si rikam, ze to neni uplne koser a kvuli tomu jsem si koupil i vrtic.
Jirka19 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Já to točim v podstatě po dni, mám hodinky na pracovní dny, teď mám ale nově nabyté Fortisy, co se mi moc sundavat nechtěj, to je nyní můj top kus, dále mám nějaké Primky na výjimečnější příležitosti. Výběr bych klidně rozšířil, ponosil bych vše a prodávat se mi nechce, srovnání s ženami a hadry mi přijde trefné-člověk toho má dost, ale někdy neví co na sebe:-)
batoo Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Nejhorsi je kdyz mam za den mimo domov formalni i neformalni akci. To pak sebou jak pacient taham krabicku s druhyma hodinkama, abych to mohl vymenit.
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Jak dlouho myslíte, že vydrží třeba SKX když je seřizuji jednou týdně? Říkám si, že když je člověk seřídí 50x za rok, tak to zas takové huntování není.. Nebo jo?
Harwey Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Hodinky na kazdy den je zatial nesplnitelna meta, mam to momentalne na tyzdnovky:)
wizard-ov Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Já jich mám hodně (prodávám)....málo (nakupuji)....hodně(prodávám).....málo(nakupuji). Říká se tomu koloběh (chorého) života.
MrBejky Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Mít hodinky na každý den by pro mě nebylo. Když si koupím nové hodinky, tak je nosím, co nejvíce... Pak mi je líto chuděr, co jsou doma, tak si třeba vezmu na protáhnutí ven nějaké jiné hodinky... Stejně se pokaždé vrátím k mým oblíbeným Heuerkám...
DOSA Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Mít hodinky na každý den by pro mě nebylo. Když si koupím nové hodinky, tak je nosím, co nejvíce... Pak mi je líto chuděr, co jsou doma, tak si třeba vezmu na protáhnutí ven nějaké jiné hodinky... Stejně se pokaždé vrátím k mým oblíbeným Heuerkám... Tak tomu se říká věrnost. Ale občas člověk trochu zahne. No ne?
MrBejky Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Tak tomu se říká věrnost. Ale občas člověk trochu zahne. No ne?Je to tak. Člověk musí poznat i ostatní hodinky, aby věděl, které jsou mu nejblíže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se