Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nepostřehl jsi včera rychlou akci v prodeji? Moje vlastní, původní, se ke mně vracejí :-),Jinak ty chrona u Matouše mě právě lákají, už kvůli tomu tahu, Kdyby šel přehodit na patnáctky tak bych asi neváhal.

Odesláno (upraveno)

Nene, to jsem uplne prehlidnul, tedy se zpozdenim gratuluju! Me se ten tah strasne libi sam o sobe, ale pilotky proste patri na kuzi, takze Marky ve stavu as-is jsou proste super, z tahu bych smutnej nebyl ;-)

Upraveno uživatelem Karussell
Odesláno (upraveno)

Se zpožděním? Díky, ale ještě je nemám (u sebe), očekávám je cca v úterý nejdřív. Vlastně to byla klika, furt jsem přemýšlel, že Sibiřovi napíšu, zda je nepustí. Poslední dobou dobou to byla skoro obsese, ale nějak jsem se neodhodlal napsat. No a včera otevřu Chmag a první vidím Bandiho aktualizaci statusu ve znění: "ciwe ty patnactky... uf.." No tvl s ohledem na autora mi hned bylo jasný o jaký patnáctky se jedná, skoro jsem měl srdeční zástavu při představě, že se stal zázrak (nebo spíš něco jako zákon schválnosti) a jsou fuč. Tak jsem mu hned napsal, naštěstí jsem byl první a zbytek už znáš :-).

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

b964d582a367f8556a4e75b83db37e42.jpg

Dobry tema :)

Obcas se mi zasteskne po jednickovejch black monstrech. Byly mi velky a nemel jsem je kam nosit, ale mely neuveritelny charizma a od te doby na me snad nic neudelalo takovej dojem. Zkusil jsem to pak i s OM, ale nebylo to ono. Cerny byly lepsi.

Kazdopadne jsem uz dal a asi nema smysl se vracet, dopadlo by to stejne..

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

• Po letech...
Odesláno
V 8. 1. 2017 v 21:03, Arthur N. napsal:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21873-pr%C5%AFm%C4%9Br-pouzdra-x-velikost-z%C3%A1p%C4%9Bst%C3%AD/page-4

jsem na mobilu a nemohu sem dat obrazek:(

Styska se mi po limitce RLT17 (cislo 30/30), pustil jsem asi prvni kus porizeny zde na foru a uz je nekde ve svete. Nemohu je dostat zpatky, pac nevim kde jsou:(

Kruh se uzavira, jsou doma Rlt17 LE 08/30🥲

IMG_20251125_093437577_HDR_AE.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nejvíce se mi stýská, po prvých hodinkách, za které jsem tady dostal prvé hodnocení Eterna ( ano fotka je v mém hodnocení), v sportovně pracovním, jednoduchém zpracování.

post-1893-1272114982.jpg

Ty byly fakt krásné a potom samozřejmě Longines Lindbergh v té menší velikosti s odklápěcím dýnkem. Jedny z mých zcela prvých v té době Top hodinek a neudělají ostudu ani nyní, díky mnoha vychytávkám.

Automatické pánské hodinky Longines Lindbergh Hour Bangle L2.601.4_890446 - Obrázek 2 z 6

Ty Long.... mě myslím stále čekají a vím že potřetí a naposledy. Prostě již zvostanou:-)

Tak jako s Omega Bondovkama. Ty jsem měl šestnáckrát a tyhle sedmnácté 😄 kupované jako lehce jeté, za dvojnásobek ceny než mě stály ,lehce jeté ty původní, již také zvostanou doma. Číslo sedmnáct již totiž hraničí s idiocií a vím to.

Pánské hodinky OMEGA Seamaster300 Professional 2221.80 datum námořnický ciferník křemen_880057 - Obrázek 1 z 6

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...