bacil.357 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Tak to mě se občas zasteskne po MG SAR a Seiko Tuňácích SBBN 015. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Tech bylo spousty po kterych se mi styska. Mozna nemam ani vsechny nafoceny Kazdopadne z tech co mam na fotce v telefonu tak urcite tyhle. Pak jeste po Moonech z '84 a tak. Vetsinu si jich znova nekoupim, protoze ceny, za ktere jsem je kupoval/prodaval uz jsou davno mimo - napriklad Steelfishe jsem kupoval novy u AD na tahu za 43.200 Kc, tak se mi nechce davat pade za jety, prvni bondovky jsem prodaval za 15 tisic, Grand Seika v quartzu za 16 a tak. Drtiva vetsina hodinek sla z domu, abych zkusil neco noveho a ta cesta byla hezka = asi toho nelituju jen zjistuju, ze dneska uz mam v pi*i a nejak zo moc neresim.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Já bych si nafackoval za tyhle troje. Ale ty Corum asi ze vsech nejvic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Stýská se mi po těchhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale úplně nejvíc po géčkách, které jsem v dobách před chmagem nosil deset let... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stando Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Mne po Tissot T Touch prvej generacie v titane na gume. Dostal som ich od manzelky na 30ku a ja chronobundusom postihnuty som ich tu na fore niekomu predal. Manzelka mi to dodnes vycita. Nepametam sa vsak komu som ich predal, tak ak by ste ich tu niekto mal VELMI RAD ICH KUPIM SPAT!!!Dakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Nejvíc se mi stýská po hodinkách, které jsem neměl, ale mohl mít. Jsou to retro chrona Seagull 1963. Dlouho jsem sledoval, jak je Artur N. mámil z Víta a pak když je vymámil, začal jsem mámit já. Nečekaně rychle a levně mi je nabídl na Štědrý večer, přečetl jsem si to po půlnoci, když jsem se vrátil z nemocnice, kam jsem vezl půlku rodiny s otravou CO z karmy... Prostě kapr a stromeček se tenkrát nekonal, blbá nálada, navíc jsem pár dní před tím koupil svoje zatím nejdražší hodinky, takže jsem Arturovi napsal, že děkuju, ale na to teď nemám náladu. Ráno jsem toho začal litovat a lituju dodnes, přestože koupit se teď sice zase dají, ale cena je úplně někde jinde...
vsudybyl Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Tady nemám co řešit.Jednoznačně polárky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr15 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Me nejvíce chybí 8denni Portofina. Už je asi znovu nekoupim, ale když vidím ten cifr..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Mě se asi nejvíc stýská po těchto, sice jen kinetic, ale nemít GMT Alpiny, tak bych je snad i koupil znovu. No a na místo focení se snad ještě taky podívám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Heuer Autavia, Tritiove Seadwellery, Speedmaster 105.012
nickolas Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 To je ale blbe vlakno! Me se nestyska po zadnych. Vubec! Nikdy! Ani omylem!!!
KFL Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Styska se mi po cenach pred 2012 . Z hodinek RLX NoDate, PAM005 a Sinn 144 GMT. Mozna taky Zenith Defy. Fotky neresim. Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem KFL
dlubix Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Styska se mi po cenach pred 2012 . Presne. PAM 112 v kompletu a hezkem stavu od Mrakouše za 59k Ty jsem prodávat fakt neměl.. Taky mi chybí 14270ky v původním stavu a asi i BLNR, které si už za aktuální ceny asi nekoupím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem dlubix
tr0t3l Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 nikdy si to neodpustím, neskutočne pohodlné hodinky s 80 hodinovou rezervou...navyše som ich predal kvôli hodinkám, ktoré ma trochu sklamali keď prišli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Prakticky všechno, co jsem měl, bych si klidně pořídil znovu. Ale hodinky, po kterých se mi vyloženě stýská, jsou snad jen Milgy. Měl jsem je rok a půl a podle mého jsou to z momentální produkce jedny z nej Rolád. A jak už bylo několikrát řečeno, ty ceny jsou dnes někde jinde a tudíž možnost znovupořízení se dost snižuje
villain83 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Seiko 6105-8000, za ty bych si nafackoval .
Arthur N. Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 nejdou mi citace:(nickolas: "To je ale blbe vlakno! Me se nestyska po zadnych. Vubec! Nikdy! Ani omylem!!!" Vůbec nevím, žes je vyšmelil za Němce:( PROČ?? Našel jsem jednu tvou zpověď: "Jenze... Rika se, nikdy nechtejte, aby se vam splnily vase sny. Vlastne uz od zacatku jsem mel takovy nejaky nepatricny pocit. Hodinky skvele, ale... Porad jsem si rikal, ze to je, jako by skolnik ziskal S Classe Mercedes. Poctive ho koupil a zaplatil. Na provoz v zasade taky ma. Ale tak nejak to k nemu nejde. Tenhle pocit ve me hlodal dlouho. Rikal jsem si "i delnik ve sroubsrne muze cist Vergilia v originale", ale co s tim...ve sroubarne Vim, ze se mi po nich bude styskat. Vim, ze hezci a "lepsi" hodinky jsem nikdy nemel. Vim, ze GS SBGX103, mi zustanou naveky vryte do pameti. A vim, ze na ne nikdy neprestanu myslet.Ale jsou pryc. Rozhodnuti uzralo a GS vzal cas. Mozna jsem do teto ligy jeste nedorostl. Mozna ani nedorostu. Vim, ze neco tak dokonaleho, uz dost mozna, nikdy mit nebudu. Ale zivot je treba zit. A neni cas, se pri tom zdrzovat placem nad malichernostmi. A hodinky jiste malichernosti jsou. Byt krasnou.Proto placu jen v skrytu a s pevnym rozhodnutim. Nastal cas jit dal. Pro mnohe zcela nepochopitelnym smerem. Ale ja vim kam kracim a proc. Jako rada z nas. Snad "
xcmaniax Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Nejvíc se mi stýská po Moonech, protože to je i zároveň můj příspěvek č. 1000, tak nevím jestli to není nějaké znamení:-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Mne asi nejvice po Monacach a z gecek DW 8300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Nikdy jsem je neměl prodávat Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se